Voidu

Kaikki arvostelut

Voidu

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Logo GTi

GTi

0 arvostelut

Tapamme liikkua ovat muuttuneet ajan saatossa paljon. Yksi kiinnostavimmista mutta nykyään jo arkipäiväisistä laitteista o...

Voidu

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa. Se on yleinen tapa viettää aikaa, tai joskus joku voi tehdä videopelaamisesta uran ja elämäntyön. Mutta tätä nykyä sinulla voi olla satoja tai jopa tuhansia vaihtoehtoja ja paikkoja, joista voit ostaa videopelejä ja nauttia niistä. Yksi näistä paikoista, joista voit hankkia hyviä pelejä tietokoneellesi, on Voidu. Mutta mitä voit odottaa tältä yritykseltä? Kuinka pitkään menee, että pääset käsiksi peleihin, jotka ostat sivustolta? Onko heillä parhaat tarjoukset verrattuna muihin samankaltaisiin sivustoihin? Tarjoavatko he viimeisimpiä pelejä ja kuinka pitkään menee, että uusi julkaisu ilmestyy sivustolle? Onko heillä ennakkotilauksia peleistä, joita ei ole vielä julkaistu? Kuinka ystävällisiä ja ymmärtäviä he ovat kun tulee asiakaspalveluun? Näihin kysymyksiin saat vastaukset asiakkailta, jotka ovat käyttäneet Voidun palveluita ennen. Anna heidän arvostelunsa, mielipiteensä ja kommenttinsa auttaa sinua helpottamaan omaa tietäsi kun teet päätöksen siitä, haluatko ostaa seuraavan videopelisi tältä sivustolta vai et. 

Tietoa Voidusta
Voidu on yritys, joka myy digitaalisia videopelien koodeja. Suurin osa peleistä vaativat sinun syöttää CD-koodin tai tuotekoodin päästäksesi käsiksi peliin, joka suojaa pelin luojan tekijänoikeutta. Tällöin sinun ei tarvitse odotella, että fyysinen kopio pelistä saapuu kotiovellesi CD:nä, sen sijaan voit löytää kodin suoraan tietokoneesi näytöltä oston tekemisen jälkeen. Voidu tarjoaa laajan valikoiman pelejä jokaiselle eri pelaajatyypille ja -mieltymykselle. Voit löytää Steam-koodeja peleistä kuten FootBall Manager 2020, Devil May Cry 5, Borderlands 3, Player Unknown's Battlegrounds, Project Cars 2, Far Cry: New Dawn, Middle Earth: Shadow of War, Total War: Warhammer, Mortal Kombat 11, Metal Gear 5, Prey, Wolfenstein, Fallout 4 ja monia muita. Sivusto tarjoaa koodeja myös Originin peleille, jotka sisältävät muun muassa: The Sims 4, FiFa 19, Need for Speed Heat, Dragon Age Inquisition, Crysis 3, Titanfall 2, Mass Effect Andromeda, Battlefield, Star Wars Battlefront, Plans Vs. Zombies, Dead Space, ja tässä on vain muutama. Heidän UPlay-osionsa sisältävät muun muassa Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, The Crew, Anno 2070, Far Cry -pelit, Watch Dogs, jne.

Palvelut
Voit ostaa Voidun pelejä heidän sivustoltaan, valitse vain haluamasi tuote ja aseta se ostoskoriisi. Kun olet suorittanut maksun, voit saada koodin sivuston kautta. Jos sinulla on ongelmia koodin kanssa tai et saa jotakin selville, heillä on omistautunut osio Usein kysytyille kysymyksille, joita muut asiakkaat ovat kysyneet usein. Jos et löydä etsimääsi täältä, voit ottaa heihin yhteyttä. Voidu tarjoaa asiakaspalvelun, joka voi auttaa sinua, jos vain lähetät heille sähköpostia osoitteeseen support@voidu.com, joka on auki 9.00 - 18.00 CEST. Voidulla on oma valuuttansa, jota kutsutaan nimellä Voidu Cash, joka on digitaalinen valuutta, jota voit käyttää ostamaan pelit sivustolta. 1 Voidu cash on arvoltaan 0,01€. He tarjoavat myös alennuksia jopa 22%:n asti opiskelijoille tietyissä maissa.


Kiitokset, vinkit ja valitukset
Oletko koskaan ostanut pelin Voidulta ennen? Sitten olet juuri se henkilö, jota me etsimme. Arvostaisimme sitä todella, jos kertoisit meille ja Voidun seuraavilla potentiaalisille asiakkaille siitä, millainen kokemuksesi oli heidän kanssaan. Kuinka pitkään meni, että sait pelin haltuusi? Antoivatko he sinulle oikean tuotteen? Mikä mielipiteesi on heidän palveluistaan? Ja millainen heidän asiakaspalvelunsa on, tekevätkö he parhaansa selvittääkseen ongelmasi? Jätä arvostelu tähän ja kerro muille, millainen Voidun palvelu on ja pysyvätkö he ajan tasalla. Arviosi auttaa muita päättämään seuraavaa ostosta varten.