SuomiArvostelut

  Arvostelut Voidu

  Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa. Se on yleinen tapa viettää aikaa, tai joskus joku voi tehdä videopelaamisesta uran ja elämäntyön. Mutta tätä nykyä sinulla voi olla satoja tai jopa tuhansia vaihtoehtoja ja paikkoja, joista voit ostaa videopelejä ja nauttia niistä. Yksi näistä paikoista, joista voit hankkia hyviä pelejä tietokoneellesi, on Voidu. Mutta mitä voit odottaa tältä yritykseltä? Kuinka pitkään menee, että pääset käsiksi peleihin, jotka ostat sivustolta? Onko heillä parhaat tarjoukset verrattuna muihin samankaltaisiin sivustoihin? Tarjoavatko he viimeisimpiä pelejä ja kuinka pitkään menee, että uusi julkaisu ilmestyy sivustolle? Onko heillä ennakkotilauksia peleistä, joita ei ole vielä julkaistu? Kuinka ystävällisiä ja ymmärtäviä he ovat kun tulee asiakaspalveluun? Näihin kysymyksiin saat vastaukset asiakkailta, jotka ovat käyttäneet Voidun palveluita ennen. Anna heidän arvostelunsa, mielipiteensä ja kommenttinsa auttaa sinua helpottamaan omaa tietäsi kun teet päätöksen siitä, haluatko ostaa seuraavan videopelisi tältä sivustolta vai et.

  Tietoa Voidusta

  Voidu on yritys, joka myy digitaalisia videopelien koodeja. Suurin osa peleistä vaativat sinun syöttää CD-koodin tai tuotekoodin päästäksesi käsiksi peliin, joka suojaa pelin luojan tekijänoikeutta. Tällöin sinun ei tarvitse odotella, että fyysinen kopio pelistä saapuu kotiovellesi CD:nä, sen sijaan voit löytää kodin suoraan tietokoneesi näytöltä oston tekemisen jälkeen. Voidu tarjoaa laajan valikoiman pelejä jokaiselle eri pelaajatyypille ja -mieltymykselle. Voit löytää Steam-koodeja peleistä kuten FootBall Manager 2020, Devil May Cry 5, Borderlands 3, Player Unknown's Battlegrounds, Project Cars 2, Far Cry: New Dawn, Middle Earth: Shadow of War, Total War: Warhammer, Mortal Kombat 11, Metal Gear 5, Prey, Wolfenstein, Fallout 4 ja monia muita. Sivusto tarjoaa koodeja myös Originin peleille, jotka sisältävät muun muassa: The Sims 4, FiFa 19, Need for Speed Heat, Dragon Age Inquisition, Crysis 3, Titanfall 2, Mass Effect Andromeda, Battlefield, Star Wars Battlefront, Plans Vs. Zombies, Dead Space, ja tässä on vain muutama. Heidän UPlay-osionsa sisältävät muun muassa Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, The Crew, Anno 2070, Far Cry -pelit, Watch Dogs, jne.

  Voidun virallinen kanava kertoo hieman lisää sivustostaan.

  Palvelut

  Voit ostaa Voidun pelejä heidän sivustoltaan, valitse vain haluamasi tuote ja aseta se ostoskoriisi. Kun olet suorittanut maksun, voit saada koodin sivuston kautta. Jos sinulla on ongelmia koodin kanssa tai et saa jotakin selville, heillä on omistautunut osio Usein kysytyille kysymyksille, joita muut asiakkaat ovat kysyneet usein. Jos et löydä etsimääsi täältä, voit ottaa heihin yhteyttä. Voidu tarjoaa asiakaspalvelun, joka voi auttaa sinua, jos vain lähetät heille sähköpostia osoitteeseen support@voidu.com, joka on auki 9.00 - 18.00 CEST. Voidulla on oma valuuttansa, jota kutsutaan nimellä Voidu Cash, joka on digitaalinen valuutta, jota voit käyttää ostamaan pelit sivustolta. 1 Voidu cash on arvoltaan 0,01€. He tarjoavat myös alennuksia jopa 22%:n asti opiskelijoille tietyissä maissa.


  Kiitokset, vinkit ja valitukset

  Oletko koskaan ostanut pelin Voidulta ennen? Sitten olet juuri se henkilö, jota me etsimme. Arvostaisimme sitä todella, jos kertoisit meille ja Voidun seuraavilla potentiaalisille asiakkaille siitä, millainen kokemuksesi oli heidän kanssaan. Kuinka pitkään meni, että sait pelin haltuusi? Antoivatko he sinulle oikean tuotteen? Mikä mielipiteesi on heidän palveluistaan? Ja millainen heidän asiakaspalvelunsa on, tekevätkö he parhaansa selvittääkseen ongelmasi? Jätä arvostelu tähän ja kerro muille, millainen Voidun palvelu on ja pysyvätkö he ajan tasalla. Arviosi auttaa muita päättämään seuraavaa ostosta varten.

  Voidu
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Voidu

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Voidu luotettava yritys?

  Voidu on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Voidu tarjoaa?

  Voidu on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Voidu-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.