Venishe

Kaikki arvostelut

Venishe

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Venishe

Verkkokaupoista ostetaan nykyään yhä enemmän tuotteita ja myös Suomessa puhutaan hyvin suurista summista. Suomalaiset käyttävät verkko-ostoksiin miljardeja euroja ja summa kasvaa koko ajan. Vaatteiden ja muodin osuus on yli 21 prosenttia kaikesta verkkokauppa myynnistä. Monelle verkkokaupasta vaatteiden ostaminen onkin helppoa ja mukavaa, koska sen voi tehdä helposti kotoa omalta kotisohvalta. Ostatko sinä vaatteita verkosta? Voit saada apua hyvän verkkokaupan löytämiseen lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia erilaisista vaatteiden verkkokaupoista. Suomiarvostelut sivuilla voit tutustua erilaisiin yrityksiin ja saada niistä lisätietoa. Esimerkiksi toisen käyttäjän arvostelu kertoo sinulle nopeasti, millaisesta kaupasta on kyse. Haluamme antaa sinulle myös lisätietoa verkkokaupoista. Tällä sivulla kerromme Venishe verkkokaupasta ja sen tuotevalikoimasta. Käymme läpi tilausprosessin ja annamme tietoa, miten saat yhteyden asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Tämän jälkeen sinun on helpompi tehdä päätös haluatko tilata tuotteita Venishe verkkokaupasta.

Tietoa Venishe
Venishe toimittaa kaiken tyyppisiä vaatteita ja muuta muotia. Yritys kertoo panostavansa korkeaan laatuun ja seuraavansa maailmalla olevia trendejä, joiden mukaan se kehittää omaa tuotevalikoimaansa. Verkkokaupan tuotteita myydään tukkuhinnoin ja samalla hyvällä laadulla. Yrityksellä on oma tehdas Quanzhoun kaupungissa ja se tekee myös yhteistyötä useiden yritysten ja tehtaiden kanssa Kiinassa. Tuotteita voida toimittaa ympäri maailman.

Tuotteet ja palvelut Venishe
Verkkokaupan valikoimassa on muodikkaita vaatteita, kenkiä, koruja, alusvaatteita ja muita asusteita. Voit selata tuotteita erilaisissa kategorioissa. Kategorioita ovat muun muassa mekot, kaksiosaiset setit, verryttelypuvut, plus koon vaatteet, ulkoiluvaatteet, farkut, topit, alaosat ja asusteet. Voit etsiä tuotteita myös verkkokaupan haun avulla tai selata ajankohtaisia alennuksia tai tarjouksia.

Tuotteiden ostaminen on helppoa ja se tapahtuu normaalin verkkokaupan tavoin. Valitse haluamasi tuotteet, koko, väri ja muut ominaisuudet ja lisää ne ostoskoriin, jonka jälkeen voit edetä kassalle maksamaan tuotteet. Voit kassalla luoda itsellesi tilin verkkokauppaan tai maksaa tilauksen suoraan. Täydennettyäsi henkilökohtaiset tiedot ja toimitusosoitteen voit valita tavallisen toimituksen tai nopeutetun toimituksen. Toimitusaika tavallisessa toimituksessa on tilauksen käsittelyn lisäksi 7-25 työpäivää ja nopeutetussa toimituksessa 3-7 työpäivää. Tilauksen voit maksaa kassalla PayPal maksutavan avulla. Yrityksille on käytössä myös laskutusvaihtoehto. 

Venishe verkkokaupassa on saatavilla paljon tietoa liittyen tilaukseen, toimitukseen, palautuksiin ja muihin asioihin. Suurimman osan vastauksista löydät usein kysyttyjen kysymysten osiosta FAQ. Jos et löydä vastausta omaan kysymykseen voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on käytössä usealla eri tavalla. Voit lähettää verkkolomakkeen verkkosivuilla. Voit lähettää sähköpostia tai käyttää verkkokaupan chat palvelua. Chat on saatavilla 24/7 ja sitä kautta saa vastauksia akuutteihin ongelmiin. Venishe on aktiivinen eri sosiaalisten medioiden alustoilla, joihin voi myös liittyä seuraajaksi ja saada hyvää tietoa ajankohtaisista asioista ja muista tapahtumista, joita verkkokaupassa järjestetään. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Venishe
Oletko ostanut vaatteita ulkomaisesta verkkokaupasta? Miten tuotteiden tilaaminen sujui ja jouduitko tekemään jotain ylimääräistä? Oletko ehkä tilannut tuotteita Venishe verkkokaupasta? Jos olet niin voisitko kertoa kokemuksistasi meille SuomiArvostelut sivuilla. Sivuillamme todelliset käyttäjät voivat antaa niin negatiivista kuin positiivista palautetta verkkokaupoista, yrityksistä ja palveluntarjoajista. Näiden palautteiden avulla jokainen voi arvioida, onko kyseinen kauppa juuri se oikea paikka itsellensä. Myös sinä voit lukea toisten käyttäjien palautteita ja vertailla vastaavia yrityksiä sivuillamme. Yritysten ja kauppojen vertaileminen kannattaa ja sen avulla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat kaupat ja  palveluntarjoajat. Tämän lisäksi kannattaa käydä verkkokaupassa lukemassa toimitus- ja käyttöehdot tarkasti, jotta tiedät, mitä kaikkea tilaamiseen liittyy. Käy siis jättämässä oma palautteesi tai lue toisten käyttäjien kommentit.