Vaukirja

Kaikki arvostelut

Vaukirja

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo INDIEGOGO
Logo Pimp my Booty

Pimp my Booty

0 arvostelut

Arvostelut PinkmyBootystä Kiinnostaako sinua lahjat? Tarvitsetko enemmän lahjaideoita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on syntym...

Logo Piilola

Piilola

0 arvostelut

Arvostelut Piilolastasta Kiinnostaako sinua kukat? Tarvitsetko enemmän kukkaideioita vai tarvitseeko ystäväsi, jolla on esimerkiksi...

Logo Seiska

Seiska

0 arvostelut

Kiinnostaako sinua julkkisjuorut? Kiinnostaako sinua katsella vähäpukeiksia ja upearintaisia naisia tai lihaksikkaita miehiä? Kiin...

Vaukirja

Kiinnostaako sinua lasten kirjat? Tarvitsetko lastenkirjoja tai muuta lastenkirjoihin liittyvää esimerkiksi häälahjaa varten? Etkö selviä ilman hyvää aakkoskirjaa? Haluatko tilata jotain värikästä lapsille lahjaksi vai haluatko muuten vain aloittaa lapsesi kanssa mielenkiintoisen ja kehittävän lukuharrastuksen. Siinä tapauksessa Vaukirja voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä kirjaklubi kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Vaukirjasta

Vaukirja on lapsille ja sen kehitykseen erikoistunut yritys, jonka oikea nimi on Sandviks AS, joka tarjoaa ennen kaikkea kirjatilauksia ja vastaavia tuotteita. Itse yritys on jo vuodesta 1965 toiminut. Sandviks sai alkunsa kustantamona Norjassa, kun se perustettiin sen jälkeen, kun Sigurd Sandvik sai ensimmäisen lapsensa vuonna 1965, kun hän huomasi, että uusille vanhemmille ei ollut helppoa saada hyvää ja helposti ymmärrettävää tietoa. Suurin osa saatavilla olevasta oli tietokirjallisuutta. Omien tarpeidensa perusteella Sandvik halusi kerätä norjalaista asiantuntemusta kirjaan, joka voisi tarjota vastauksia kysymyksiin, joita ihmisillä oli vastasyntyneestä lapsestaan, ja tietojen oli oltava ilmaisia kaikille. Kirja sai nimensä Spebarnsboken, ja se jaettiin uusille äideille useimmissa Norjan sairaaloissa.Kirja on edelleen ilmainen, painatus ja julkaiseminen rahoitetaan mainostuloilla. Vuonna 1989 Go'Boken-kirjakerho avattiin Norjassa, ja 1990-luvulla klubi perustettiin myös Ruotsiin, Tanskaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. 

Myöhemmin klubi on perustettu myös Suomeen, Saksaan, Itävaltaan ja Sveitsiin.Vuonna 2008 yritys osti yhdysvaltalaisen Scholastic, Inc. -yrityksen "suoraan kotiin" -divisioonan, mukaan lukien tohtori Seussin ja Disney-kirjakerhot Yhdysvaltojen markkinoille. Vuonna 2010 yritys osti Hooked on Phonics -yhtiön Yhdysvalloissa. Hooked on Phonics on vakiintunut ohjelma lasten opettamiseksi lukemaan yhdisteääniä, ja se on ollut suosittu Yhdysvalloissa 1990-luvun alusta. Vaukirja toimii tilaamisperiaatteella eli se on eräänlainen postimyyntitilauspalvelu eli kirjaklubi, josta saa jokainen kuukausi jotain uutta ja jännittävää.

 

Vaukirjan tuotteet ja palvelut

Vaukirja tarjoaa kirjaklubina siis lapsille kirjoja ja voi valita haluamansa kirjasarjan perustuen lapsen ikään ja kehitystasoon. Löytyy kirjapaketteja esimerkiksi raskauteen, vauvoille, 1-2 vuotiaille, 2-vuotiaille ja yli kolme vuotiaille. Kirjoja näyttää olevan monenlaisia, kuten muun muassa kirjasarja, jolla voi opettaa lastaan tavaamaan ja lukemaan, kun tulee joka kuukausi uusi kirjain opiskeltavaksi. Vaukirjan jäsenen kerhopaketit maksavat noin 18,50 - 22,90 € + postikulut 5,95 €. Laskun voi valita niin, että tuleeko se sähköpostiin vai maksaako sen luottokortilla. Vaukirjan asiakaspalvelu toimii puhelinnumerossa: (ark. klo 9-17) 010 806330 ja sähköpostina toimii asiakaspalvelu@vaukirja.fi Itse kirjapaketti sisältää noin 1-3 lapsen kehitystasoon liittyvää kirjaa ja lisäksi varsin usein jokin yllätyksen, kuten palapelin tai antoisan teemakirjan vanhemmille. Vaukirja tarjoaa myös ilmaisen tervetuliaislahjan. Keskimäärin saa vuosittain noin 13 kirjapakettia hyvään jäsenhintaan! Vaukirjan yhteydessä toimii myös Vau.fi, jossa kerrotaan raskauteen ja vastaavaan liittyvää ja Nimilappu, jossa voi tilata hienoja tarroja  sekä vieläpä verkkokauppa, josta voi tilata lasten kirjoihin liittyvää. Vaukirjasta löytyy myös blogi, jossa kerrotaan kaikkea lukemiseen liittyvää, kuten esimerkiksi, miten lukeminen harjaannuttaa aivoja ja opettaa lasta käsittelemään kieltä yhä paremmin. Lisäksi löytyy Disney-kirjaklubi, jossa voi tilata jälkikasvulleen esimerkiksi prinsessa ja prinssitarinoita. Vaukirja tarjoaa myös keskustelufoorumin kaikkeen lukemiseen ja lapsiin liittyvässä ja vielä erilliset mobiilisovellukset sekä Androidille että Applelle, jossa voi tilata esimerkiksi äänikirjoja.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Vaukirjasta
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän kirjaklubin palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko lasten kirjatarve tyydytettyä ja samalla sait lasten kirjat päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.