SuomiArvostelut

  Arvostelut V8

  Suomalaiset ovat autokansaa. Lähes jokainen täysi-ikäinen maamme asukas omistaa henkilöauton, jollaista hyödynnetään niin ruokakauppaan, töihin kuin mökillekin mennessä.
  Kyseisellä teknologialla on omat harrastajansa, joita kiinnostavat etenkin harvinaiset autot. Näiden käsittelyyn keskittyy myös Suomen vanhin amerikkalaisten autojen harrastajille suunnattu erikoislehti, V8-magazine.
  Onko lehden sisältö kiinnostavaa niin autoasioiden eksperteille kuin noviiseillekkin? Liittyykö kuukausitilauksen tekoon joitakin yllättäviä lisämaksuja? Vastauksia näihin ja moniin muihin mieltäsi mahdollisesti arveluttaviin kysymyksiin saat lehden tilanneiden jättämiä arvosteluja lukemalla.

  Tietoa V8-lehdestä

  V8 on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa GTi, Antiikki & Design, Pelit-lehti, Auto Bild ja Cosmopolitanin Suomen painos.
  V8-lehden Fokus Media osti Sanomalta vuonna 2014. Itse lehteä on julkaistu jo vuodesta 1978 lähtien, ja se on koko historiansa ajan ollut Suomen suurin oman alansa julkaisu – lukuisista kilpailijoista huolimatta.
  Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edellisenä vuonna. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen. Hallituksessa istuvat hänen lisäkseen muun muassa puheenjohtaja Tapani Pitzen sekä jäsenet Markku Hurmeranta ja Soili Pitzen. Talousjohtajan toimet tekee Jani Tolonen, jonka lisäksi päätöksiä tekee kaupallinen johtaja Jaana Lindvall-Harki.

  Verkkokauppa.com jäynä

  V8 sisältö

  V8 on suomenkielinen aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat etenkin klassiset, vanhat ja harvinaiset jenkkiautot. Lehden lukijat ovat enimmäkseen 40-70-vuotiaita miehiä, ja kyseinen kohderyhmä näkyykin sen sisällössä vahvasti; teksteissä hyödynnetty kieli on varsin suorasukaista ja teknisiin ominaisuuksiin keskittyvää. Myytäviä autoja ja niiden varaosia sekä tapahtumavinkkejä, keskusteluja ja artikkeleja uusin autoihin ja suosituimpiin moottoreihin liittyen löytää myös lehden nettisivuilta osoitteesta overdrive.fi.
  Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan toisinaan kilpailuin ja arvonnoin, joissa haetaan jonkin tietyn numeron parasta juttua. Palkintoina annetaan auton varusteita ja osia, joiden arvot vaihtelevat muutamien kymmenien eurojen välillä. Kisoista voi voittaa esimerkiksi ruuvinvääntimen.
  Artikkeleissa korostuu tekniikka. Niissä saatetaan esimerkiksi selittää yksityiskohtaisesti jonkin tietyn automallin moottorin toiminnasta ja siitä, miten tämä vertautuu muuhun amerikkalaismerkin tarjontaan. Vertailuissa pyritään kuitenkin säilyttämään objektiivisuus, ja varsinaisista kaupallisista yhteistöistä ilmoitetaan lukijalle erikseen.
  Autoteemaan sopivasti monet lehden jutuista käsittelevät vanhoja autoja. Artikkeleita lukemalla voikin oppia myös eri aikakausien autoista sekä tiettyjen mallien yleistymisen taustoista.
  Uusia numeroita julkaistaan 10 kertaa vuodessa. Normaalihintaisena vuoden lehtien hinta alkaa noin 90 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilauksen tekemällä saa myös ilmaisen lukuoikeuden digitaalisiin näköislehtiin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit V8:n toimintaan liittyen

  Oletko ostanut lehden itsellesi taikka lahjaksi jollekin miespuoliselle tuttavallesi? Miellyttävin isänpäivän tai synttäreiden yllätys on, kun henkilö huomioi lahjansa kohteen harrastukset tätä valitessa. Onko V8:n sisältö kiinnostavaa myös autojen teknologiasta asiantuntevalle?
  Löysitkö kenties uusia oman kiinnostuksen kohteesi jakavia ystäviä jostakin lehden suosittelemassa tapahtumasta? Elämä on mieluisaa etenkin, kun sen ilot ja surut pääsee jakamaan muiden kaltaistensa ihmisten kanssa, ja tämän mahdollistava hyödyke on taatusti hintansa väärti.
  Hankitko jo lehden kuukausitilauksen? Ehkä jouduit peruuttamaantilauksesi? Oli sitten syynä tyytymättömyys, elämäntilanteen muutos tai kiinnostuksen kohteen vaihtuminen, voit kertoa omasta kokemuksesta sivuillamme anonyymisti ja luottamuksella. Oliko tilauksen peruutus helppoa? Toisinaan lehdet vaikeuttavat peruutuksen tekoa, jotta mahdollisimman moni pysyisi heidän asiakkaanaan.
  Jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille lehden tilaamista pohtiville!

  V8
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa V8

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko V8 luotettava yritys?

  V8 on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja V8 tarjoaa?

  V8 on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä V8-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.