Urbanstar

Kaikki arvostelut

Urbanstar

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Urbanstar

Jos olet kiinnostunut muodista, olet varmasti tutustunut tiettyjen maiden vaatteisiin ja seurannut ehkä muotinäytöksiä New Yorkissa, Pariisissa ja Milanossa. Italiaa pidetään usein yhtenä muodin keskuksista ja sieltä on tullut monia kuuluisia vaatemerkkejä ja muotisuunnittelijoita. Monet lähtevätkin muodin hankinta matkalle Italian suurimpiin kaupunkeihin ja niiden lukuisiin vaateliikkeisiin, etsimään uusinta muotia. Nykyään onneksi verkossa on myös mahdollista shoppailla Italialaista muotia ja monia verkkokauppoja myös Italiasta on tullut kaikkien käyttöön. Valikoimasta voi olla vaikea valita ja tätä valintaa voi helpottaa lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia muodin verkkokaupoista. Verkkokaupan sivuilla on yleensä arvosteluja mutta ne eivät ole välttämättä aina rehellisiä. Rehellinen arvostelu kertoo sen, miten verkkokauppa on oikeasti onnistunut. Suomiarvostelut sivuilla voit tutustua erilaisii verkkokauppoihin. Me kerromme sinulle myös lisätietoa yrityksistä, jotta sinun olisi helpompi tehdä päätöksiä. Tällä sivulla tutustumme Urbanstar verkkokauppaan ja sen valikoimaan. Käymme läpi, miten voit tilata kyseisestä kaupasta ja miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Voit tämän jälkeen päättää haluatko tilata tuotteita Urbanstar verkkokaupasta

Tietoa Urbanstar
Urbanstar on Italialainen muodin verkkokauppa, joka myy oikean kivijalkakaupan tuotteita verkossa. Yritys on perustettu vuonna 2002, jolloin se avasi ensimmäisen liikkeensä Roomassa. Myöhemmin yritys on kasvanut ja myöhemmin vuonna 2007 yritys muutti suurempaan 400 neliön kaksikerroksiseen tilaan Rooman keskustassa. Kauppa on keskittynyt uuden muodin ja kuuluisien suunnittelijoiden muodin myyntiin ja yrityksen tavoitteena on aina löytää uutta inspiraatiota muodista asiakkailleen.

Tuotteet ja palvelut Urbanstar
Urbanstar verkkokaupasta voit ostaa samoja tuotteita, mitä oikeasta kaupasta löytyy. Valikoimasta löytyy muotia niin miehille kuin naisille. Verkkokaupassa voi tuotteita selata erilaisissa kategorioissa. Voit selata tuotteita suunnittelijan tai merkin mukaan, joita ovat esimerkiksi nimet Alexander Wang, Bonsai Clothing, Converse, Diemme ja kymmenittäin muita merkkejä. Valikoimaa löytyy niin vaatteista, asusteista kuin myös kengistä ja kaikkia on saatavilla miesten, naisten ja lasten valikoimasta. 

Tuotteiden ostaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tapaan. Voit lisätä haluamasi tuotteet ostoskoriin ja edetä siitä kassalle. Ostotapahtuman jälkeen voi päättää haluaako verkkokauppaan luoda itselleen asiakastilin tai ei. Kassalla on täydennettävä omat henkilökohtaiset tiedot ja osoitetiedot sekä valittava toimitustapa. Toimitustavaksi voi valita tavallisen toimituksen tai nopean toimituksen. Tavallinen toimitus maksaa Suomeen 15 euroa ja se kestää noin 5-10 työpäivää ja nopea toimitus maksaa 25 euroa ja se toimitetaan mahdollisimman nopeasti. Ostokset voi maksaa joko PayPal, luottokorttien avulla sekä kaupassa on myös kolmen maskun osamaksu, jonka tarjoaa Scalapay yhteistyössä Stripe maksupalvelun kanssa. 

Verkkokaupassa voit seurata lähetyksen tilaa seurantatyökalun avulla ja jos sinulla tulee kysyttävää voit olla yhteydessä asiakaspalveluun. Asiakaspalveluun saa helposti yhteyden sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelimella voit soittaa suoraan asiakaspalvelu numeroon tai vaihtoehtoisesti soittaa Rooman liikkeeseen. Voit tutustua sivuilla myös asiakkaiden palautteisiin. 

Suositukset, valitukset ja vinkit Urbanstar
Oletko ostanut tuotteita Urbanstar verkkokaupasta? Jos olet niin voisitko kertoa kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuillamme. Sinun palautteesi auttaa toisia käyttäjiä, jotka ovat aikeissa ostaa tuotteita kyseisestä verkkokaupasta. Voit myös itse käydä lukemassa toisten käyttäjien palautetta sekä voit käydä samalla vertailemassa vastaavia yrityksiä sivuillamme. Yritysten vertaaminen kannattaa ja sen avulla voit löytää itsellesi kaikkein parhaimmat verkkokaupat ja parhaat tarjoukset. Suosittelemme, että käyt verkkokaupan sivuilla lukemassa tarkoin toimittajan toimitus- ja käyttöehdot. Ehdot vaihtelevat kauppojen välillä ja on hyvä selvittää ennakkoon, mitä niihin liittyy, jotta sinulle ei tule yllätyksiä tilaamisen yhteydessä.