Ultimate Ears

Kaikki arvostelut

Ultimate Ears

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Ultimate Ears

Kuulokkeita ja kaiuttimia on monenlaisia ja moneen eri tarkoitukseen. Yksi kaiuttimia ja kuulokkeita valmistava ja myyvä yritys on Ultimate Ears, jonka nykyään omistaa Logitech. Onko Ultimate Ears luotettava? Ovatko Ultimate Earsin tuotteet laadukkaita? Onnistuuko heiltä osto vaivatta? Lue Suomiarvostelut -verkkosivuilta muiden käyttäjien kokemuksia Ultimate Ears yrityksestä ja heidän tuotteistaan. Löydät sivuilta myös muita verkkokauppoja ja yrityksiä, jotta voit verrata mistä sinun kannattaa ostaa haluamasi tuotteet.
 
Mikä Ultimate Ears on?
Ultimate Ears on yhdysvaltalainen kuuloke- ja kaiutinvalmistaja. Sen on perustanut Mindy Harvey ja Jerry Harvey vuonna 1995. Alun perin yritys suunnitteli ja valmisti pääasiassa korvan sisään meneviä kuulokojeita muusikoille esiintymiskäyttöön. Idea lähti Jerry Harveyltä, kun hän toimi Van Halenin keikoilla insinöörinä. Van Halen ei kuullut muiden bändin jäsenien soittoa, joten Jerry Harvey kehitti kuulokojeen, joka esti osan äänistä ja korosti tärkeämpiä ääniä. Myöhemmin nämä kuulokojeet kaupallistettiin ja niitä on käyttänyt esimerkiksi Enrique Iglesias ja Red Hot Chili Peppers.

Nykyään Ultimate Ears kuitenkin valmistaa myös kuulokkeita ja kaiuttimia kuluttajille. Vuonna 2008 Logitech osti Ultimate Ears -yrityksen ja nykyään se toimiikin Logitechin tytäryrityksenä. Yritys on lanseerannut vuosien varrella kymmeniä eri tuotteita niin kuulokkeiden kuin kaiuttimienkin parissa.

Ultimate Ears tuotteet
Ultimate Earsilla on useita tuotteita myynnissä heidän verkkosivuillaan. Tunnetuimpia niistä on Hyperboom, Megaboom ja Wonderboom kaiuttimet. Lisäksi Ultimate Ears myy näihin myös lisäosia kuten latausasemia, adaptereita ja johtoja. Hyperboom on Ultimate Earsin suurin kaiutin, joka myös pystyy toistamaan ääntä kovimmalla volyymilla. Megaboom puolestaan on pienempi kaiutin, josta on nyt tullut kolmas malli Megaboom 3. 

Pienin malli on Wonderboom, joka on käytännössä matkakaiutin, jonka voi myös ripustaa siinä tulevasta ripustuskoukusta. Megaboomin ja Wonderboomin välillä on myös Boom -kaiutin, joka on kooltaan näiden väliltä. Yleisesti mitä suurempi kaiutin, sitä kovempaa siitä voi toistaa ääntä. Kaikki kaiuttimet ovat Bluetooth -kaiuttimia eli voit yhdistää niihin puhelimesi tai tietokoneeis Blueooth -yhteydellä. Monet tuotteista on myös vedenkestäviä. Esimerkiksi Wonderboom on täysin vedenpitävä ja pölynpitävä.

Ultimate Ears tuotteiden osto ja palautus
Ultimate Ears -yrityksen tuotteita kuten kaiuttimia voi ostaa esimerkiksi heidän verkkokaupastaan, mutta tuotteita löytyy myös joiltain jälleenmyyjiltä. Voit etisä verkkokaupasa haluamasi tuotteen tai selata ja verrata eri tuotteita ja niiden ominaisuuksia. Kun olet valinnut tuotteen, voit valita siitä myös värin. Tuotteita on useammassa eri värissä. Esimerkiksi Wonderboomia löytyy sinisenä, mustana, harmaana ja punaisena.

Valittuasi tuotteen siirryt kassalle. Sinun tulee täyttää tietosi eli sähköposti, nimi, osoitetiedot ja puhelinnumero. Normaali toimitus kestää 4-7 päivää ja se on ilmainen. Voit myös lisämaksusta ostaa pikatoimituksen, jolloin tuote tulee noin kahdessa tai kolmessa arkipäivässä. Maksutapoina verkkosivuilla käy esimerkiksi PayPal tai luottokortit kuten Visa tai Mastercard. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joka lasketaan tuotteiden saapumispäiväst. Palautusta varten sinun tulee ottaa yhteyttä Logitechin asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse.

Kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia Ultimate Ears yrityksestä tai heidän tuotteistaan
Oletko ostanut Ultimate Earsin verkkokaupasta tai käyttänyt heidän kaiuttimia tai kuulokkeitaan? Onko musiikin tai äänenlaatu sellainen kuin toivoisit? Sujuuko maksu ja osto verkkokaupasta vaivatta? Kerro meille arviosi, ajatuksesi, kritiikkiä tai kehuja! Jakamalla ajatuksiasi, voit auttaa muita kuluttajia ostopäätöksen teossa. Näin muut voivat selvittää, onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa.
 
Oletko ostamassa Ultimate Ears kaiutinta tai kuulokkeita? Lue muiden kuluttajien kokemuksia yrityksestä ja heidän tuotteistaan ennen tilauksen tekemistä. Näin tiedät, kannattaako verkkokaupasta ostaminen ja onko Ultimate Ears luotettava.