SuomiArvostelut

  Arvostelut TVC-Mall

  Asusteet voivat tehdä suuren eron kun niitä käytetään oikein. Sama tulee asusteisiin, joita ostat puhelimellesi, tietokoneillesi ja muille laitteillesi. Ne voivat parantaa toiminnallisuutta ja tyylittelevät laitettasi samaan aikaan. Mutta mistä löydät asusteita, joilta ei puutu laatua? Mistä voit löytää asusteet, joita etsit kaikki saman katon alta? Vieraile TVC-Mallin sivustolla. Tämä yritys myy asusteita puhelimille, tietokoneille ja muille elektroniikkalaitteille sekä älylaitteille. Myyvätkö he laadukkaita tuotteita? Onko heillä laaja valikoima, joista valita? Tarjoavatko he tuotteita kaikille puhelimille, ei vain suurimmille merkeille? Onko heillä hyvä asiakaspalvelu, joka kohtelee sinua hyvin? Ota selvää tästä yrityksestä ihmisiltä, jotka ovat jo ostaneet tuotteita TVC-Mallista. Lue heidän arvostelujaan oppiaksesi lisää.

  Tietoa TVC-Mallista

  Zhenzi on vuonna 2008 perustettu verkkokauppayritys, joka erikoistuu myymään puhelintuotteita ja elektroniikka-asusteita tukkuhinnoin. Se on yksi suurimmista alustoista puhelinten ja muun elektroniikan asustemarkkinoilla. Yritys keskittyy olemaan paras toimittaja tarjoamalla asiakkaalle kattavia tuotteita, jotka ovat kohtuuhintaisia ja luotettavia. Yritys omaksui ammattimaisen hallinnon järjestelmän vuonna 2014, joka on tehnyt heistä johtavan alalla. Zhenzhi käynnisti verkkopalvelunsa vuonna 2009, joka tunnetaan tänä päivänä TVC-Mallina. Yrityksellä on yli 10 vuotta kokemusta asiakaspalvelussa ja heillä on yli 1 000 000 asiakasta. He tarjoavat tuotteita merkeillä kuten Lenovo, Aukey, Baseus, Remax, Love mei, Usams, Mi, Huawei, Hoco ja monia, jotka työskentelevät tarjotakseen sinulle tuotteita tukkuhinnoin. TVC-Mallista ostetut tuotteet lähetetään 24 - 72 tunnissa. Jos valitset toimitustavaksi UPS:n tai DHL:än, tilauksesi toimitetaan yleensä 2 - 4 päivässä lähetyspäivästä.

  Etsitkö uutta puhelintelinettä autoosi? Ehkä voisit harkita videolla esitettävää tuotetta!

  TVC-Mallin palvelut

  TVC-Mallin tuotteet ovat saatavilla heidän sivustollaan, josta voit löytää laajan valikoiman tuotteita, jotka lajitellaan tukkukategorioihin, uusiin julkaisuihin, parhaiten myyviin tuotteisiin ja suositeltuihin tuotteisiin. Voit löytää tuotteita merkkeihin kuten Apple, Samsung, Huawei ja Sony. Kategoriat, joita voit löytää puhelinten kuorille ovat puhelinkuoret (Apple, Microsoft, Nokia, Wileyfox, ZTE, Google, Doogee, BLU, Acer, Amazon, Oneplus jne.) ja puhelinten varaosia kuten LCD-näyttöjä, kosketusnäyttöjä, kotinäppäimiä, etulaseja, runkoja, kaapeleita, piirilevyjä, akkuja, kameroita ja muita. Sivustolta voit löytää asusteita myös älykelloille kuten Apple watch, Fitbit, Samsung Galaxy watch ja muille älylaitteille. Tarjolla on tuotteita kuluttajaelektroniikkaan, tietokone- ja verkkotyökaluja kuten oheislaitteita tietokoneille, tallennusvälineitä, kannettavien tietokoneiden asusteita ja monia muita. Useimmille tuotteille myönnetään yhden vuoden takuu, varaosilla on seitsemön päivän takuu ja tuotteet, jotka eivät täytä vaatimuksia tai niissä on ongelmia voidaan aina palauttaa takaisin 14 päivän sisällä vastaanotosta. Tämä tietysti edellyttää sitä, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja paketissa. TVC-Mall tarjoaa monia maksutapoja kuten PayPal, luottokortti, WebMoney -siirto, Poli-maksut ja Astro Pay. Heillä on erittäin asiantunteva asiakaspalvelu, joka auttaa sinua vastaamalla kaikkiin kysymyksiin ja selvittämällä kaikki ongelmasi liittyen tilaukseesi tai mihin vain muuhun asiaan. Voit käyttää live chat -toimintoa heidän sivustonsa kautta tai ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Oletko jo ostanut tuotteen TVC Mallin sivustolta? Onpa se sitten näyttö tai kaiutin puhelimeesi, suojakuori tai mikä tahansa muu tuote, haluamme kuulla kaiken kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa. Mitä ajattelet heidän palveluistaan? Haluaisimme kuulla mielipiteesi. Onko heillä laaja valikoima tuotteita, joista voit valita? Entä millainen tuotteiden laatu on? Kuinka pitkään heiltä meni toimittaa tuotteesi kotiisi? Saapuivatko ne hyvässä kunnossa? Kerro meille kaikki kirjoittamalla arvostelu, jossa voit kertoa yksityiskohtaisesti ajatuksistasi ja mielipiteistäsi, jotta muut ihmiset voivat ymmärtää tämän yrityksen palvelut paremmin.

  Jos etsit muuta elektroniikkaa, voit vierailla tällä sivulla, josta löydät muita kauppoja, jotka myyvät etsimääsi.

  TVC-Mall
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa TVC-Mall

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko TVC-Mall luotettava yritys?

  TVC-Mall on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja TVC-Mall tarjoaa?

  TVC-Mall on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä TVC-Mall-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.