TVC-Mall

Kaikki arvostelut

TVC-Mall

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

TVC-Mall

Asusteet voivat tehdä suuren eron kun niitä käytetään oikein. Sama tulee asusteisiin, joita ostat puhelimellesi, tietokoneillesi ja muille laitteillesi. Ne voivat parantaa toiminnallisuutta ja tyylittelevät laitettasi samaan aikaan. Mutta mistä löydät asusteita, joilta ei puutu laatua? Mistä voit löytää asusteet, joita etsit kaikki saman katon alta? Vieraile TVC-Mallin sivustolla. Tämä yritys myy asusteita puhelimille, tietokoneille ja muille elektroniikkalaitteille sekä älylaitteille. Myyvätkö he laadukkaita tuotteita? Onko heillä laaja valikoima, joista valita? Tarjoavatko he tuotteita kaikille puhelimille, ei vain suurimmille merkeille? Onko heillä hyvä asiakaspalvelu, joka kohtelee sinua hyvin? Ota selvää tästä yrityksestä ihmisiltä, jotka ovat jo ostaneet tuotteita TVC-Mallista. Lue heidän arvostelujaan oppiaksesi lisää.

Tietoa TVC-Mallista
Zhenzi on vuonna 2008 perustettu verkkokauppayritys, joka erikoistuu myymään puhelintuotteita ja elektroniikka-asusteita tukkuhinnoin. Se on yksi suurimmista alustoista puhelinten ja muun elektroniikan asustemarkkinoilla. Yritys keskittyy olemaan paras toimittaja tarjoamalla asiakkaalle kattavia tuotteita, jotka ovat kohtuuhintaisia ja luotettavia. Yritys omaksui ammattimaisen hallinnon järjestelmän vuonna 2014, joka on tehnyt heistä johtavan alalla. Zhenzhi käynnisti verkkopalvelunsa vuonna 2009, joka tunnetaan tänä päivänä TVC-Mallina. Yrityksellä on yli 10 vuotta kokemusta asiakaspalvelussa ja heillä on yli 1 000 000 asiakasta. He tarjoavat tuotteita merkeillä kuten Lenovo, Aukey, Baseus, Remax, Love mei, Usams, Mi, Huawei, Hoco ja monia, jotka työskentelevät tarjotakseen sinulle tuotteita tukkuhinnoin. TVC-Mallista ostetut tuotteet lähetetään 24 - 72 tunnissa. Jos valitset toimitustavaksi UPS:n tai DHL:än, tilauksesi toimitetaan yleensä 2 - 4 päivässä lähetyspäivästä.

TVC-Mallin palvelut
TVC-Mallin tuotteet ovat saatavilla heidän sivustollaan, josta voit löytää laajan valikoiman tuotteita, jotka lajitellaan tukkukategorioihin, uusiin julkaisuihin, parhaiten myyviin tuotteisiin ja suositeltuihin tuotteisiin. Voit löytää tuotteita merkkeihin kuten Apple, Samsung, Huawei ja Sony. Kategoriat, joita voit löytää puhelinten kuorille ovat puhelinkuoret (Apple, Microsoft, Nokia, Wileyfox, ZTE, Google, Doogee, BLU, Acer, Amazon, Oneplus jne.) ja puhelinten varaosia kuten LCD-näyttöjä, kosketusnäyttöjä, kotinäppäimiä, etulaseja, runkoja, kaapeleita, piirilevyjä, akkuja, kameroita ja muita. Sivustolta voit löytää asusteita myös älykelloille kuten Apple watch, Fitbit, Samsung Galaxy watch ja muille älylaitteille. Tarjolla on tuotteita kuluttajaelektroniikkaan, tietokone- ja verkkotyökaluja kuten oheislaitteita tietokoneille, tallennusvälineitä, kannettavien tietokoneiden asusteita ja monia muita. Useimmille tuotteille myönnetään yhden vuoden takuu, varaosilla on seitsemön päivän takuu ja tuotteet, jotka eivät täytä vaatimuksia tai niissä on ongelmia voidaan aina palauttaa takaisin 14 päivän sisällä vastaanotosta. Tämä tietysti edellyttää sitä, että tuote on alkuperäisessä kunnossa ja paketissa. TVC-Mall tarjoaa monia maksutapoja kuten PayPal, luottokortti, WebMoney -siirto, Poli-maksut ja Astro Pay. Heillä on erittäin asiantunteva asiakaspalvelu, joka auttaa sinua vastaamalla kaikkiin kysymyksiin ja selvittämällä kaikki ongelmasi liittyen tilaukseesi tai mihin vain muuhun asiaan. Voit käyttää live chat -toimintoa heidän sivustonsa kautta tai ottaa heihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo ostanut tuotteen TVC Mallin sivustolta? Onpa se sitten näyttö tai kaiutin puhelimeesi, suojakuori tai mikä tahansa muu tuote, haluamme kuulla kaiken kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa. Mitä ajattelet heidän palveluistaan? Haluaisimme kuulla mielipiteesi. Onko heillä laaja valikoima tuotteita, joista voit valita? Entä millainen tuotteiden laatu on? Kuinka pitkään heiltä meni toimittaa tuotteesi kotiisi? Saapuivatko ne hyvässä kunnossa? Kerro meille kaikki kirjoittamalla arvostelu, jossa voit kertoa yksityiskohtaisesti ajatuksistasi ja mielipiteistäsi, jotta muut ihmiset voivat ymmärtää tämän yrityksen palvelut paremmin.

Jos etsit muuta elektroniikkaa, voit vierailla tällä sivulla, josta löydät muita kauppoja, jotka myyvät etsimääsi.