Tomtop

Kaikki arvostelut

Tomtop

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Tomtop

Nykyajan maailmassa kehitetään koko ajan uutta tekniikkaa ja laitteita, jotka auttavat jokapäiväistä elämäämme. Laitteita ja elektroniikka on kehitetty lähes jokaiseen tarpeeseen ja useasti emme edes tiedä, mitä kaikkia keksintöjä maailmasta löytyy. Oletko sinä kiinnostunut ostamaan uusinta elektroniikka ja tekniikka?  Mietit ehkä, mistä voisit löytää uusimpia keksintöjä? Yksi tällainen verkkokauppa on Tomtop. Millainen verkkokauppa on Tomtop? Yksi tapa selvittää asia, on lukea toisen käyttäjän arvostelu kyseisestä verkkokaupasta. Toisen kuluttajan kokemus kertoo yleensä enemmän kuin, mitä verkkokauppa itse kertoo omasta toiminnastaan. Tämä on tärkeää, jotta voidaan varmistua siitä, että on turvallista tilata tuotteita ulkomaisesta verkkokaupasta. Voit myös tarkemmin tutustua Tomtop verkkokauppaan näillä sivuilla. Kerromme muun muassa, minkälainen yritys on Tomtop, mitä sieltä voi tilata ja miten olla heihin yhteydessä, jos tulee ongelmia. Näiden tietojen jälkeen voit itse päättää haluatko ostaa tuotteita Tomtop verkkokaupasta.

Tietoa Tomtop
Tomtop on perustettu vuonna 2004 ja tarjoaa erilaisia tuotteita kuluttajille ja tukkukauppiaille. Yritys on ollut Alibaban toimittaja vuodesta 2006 alkaen ja on saanut positiivista palautetta asiakkailtaan ja yhteistyökumppaneiltaan. Tomtop korostaa verkkokauppansa turvallisuutta yhteystyökumppanien kuten PayPalMcAfee ja VeriSign avulla. PayPal on hyväksynyt Tomtopin asiakkaakseen, joten maksut tapahtuvat turvallisesti. Verkkokauppa on hyvin suojattu McAfee tietoturvapalveluiden avulla ja VeriSign Trust Seal kertoo yrityksen luotettavasta toiminnasta ja vahvistaa sen olen luotettava toimija.

Tuotteet ja palvelut Tomtop
Tomtop verkkokaupasta voit ostaa laadukkaita elektroniikka tuotteita edulliseen hintaan. Tuotevalikoimasta löytyy matkapuhelin lisälaitteita ja tarvikkeita sekä älykelloja, kameroita ja valokuvaustuotteita, leluja ja harrastuelektroniikkaa, älylaitteita, tietokonetarvikkeita ja paljon muuta. Harrastuksiin on saatavilla sähköpyöriä, kalastuvälineitä sekä mets'stys ja retekilytarvikkeita. Lisäksi kaupasta voit ostaa kodinelektroniikkatuotteita, turvallisuuselektroniikkaa, autoelektroniikkaa, kauneuteen liittyvää elektroniikka ja on kaupasta saatavilla myös koruja ja muotituotteita kuten laukkuja ja asusteita.

Yli miljoonan tuotteen valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Tuotteita voi selata verkkokaupassa alennuksien ja poistotuotteiden osastoilta, josta löytyy paljon tuotteita isoilla alennuksilla. Tuotteiden ostaminen onnistuu helposti verkkokauppatoiminnon avulla. Useissa tuotteissa on tarjolla alennuskuponkeja asiakkaille ja verkkokauppaan voi luoda oman käyttäjätilin ja saada sitäkautta lisäetuja vakioasiakkaana. Uutiskirjeen tilaajan saat myös lisäetukuponkeja tuotteisiin ja ostoksiin. Tomtop tarjoaa nopeat toimitukset EMS, DHL ja UPS toimitajien avulla. Maksutapoina kaupassa on luotto- ja pankkikortit, PayPal ja tilisiirrot. 

Tomtop foorumilla voit etsiä apua, jos sinulle tulee ongelmia verkkokaupan käytössä, tilaamisessa tai toimituksiin liittyen. Forumilla on myös apuosasto, jossa löytyy tietoa asiakaspalvelusta ja muusta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostin, puhelimen tai Facebook messengerin välityksellä. Verkkokaupan usein kysyttyjen kysymysten osastolta ja forumista löytyy kuitenkin vastaus moneen kysymykseen, joten ensin vastauksia voi etsiä sitä kautta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Tomtop
On tärkeää, että selvität verkkokaupan luotettavuuden ennen kuin ostat sieltä tuotteita. Onko kaupankäynti turvallista? Voit tehdä omaa selvitystä toimittajan verkkokaupassa tai lukea toisten käyttäjien kommentteja verkkokaupasta. SuomiArvostelut tarjoavat käyttäjien kommentteja eri toimittajista, jotta sinä voit selvittää, onko sieltä turvallista ostaa tuotteita. Voit myös itse jättää omat kokemuksesi verkkokaupasta näille sivuille. Arvostamme todella myös sinun palautettasi ja se auttaa myös muita käyttäjiä tekemään oikean ostopäätöksen. Kaikki pienetkin kommentit ovat tärkeitä ja niistä on hyötyä. Tieto siitä saiko tuotteet tilattua helposti tai saiko apua kun sitä tarvitsi, ovat muille käyttäjille tärkeää tietoa. Myös verkkokauppa voi itse kertoa omasta luotettavuudestaan, jotka yleensä selviävät heidän verkosivuiltaan. Kannattaa siis tutkia monta lähdettä enne kuin ostat tuotteita verkosta. Kaikkien näiden asioiden avulla teemme verkossa ostamisesta turvallisempaa.