Tidebuy

Kaikki arvostelut

Tidebuy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Tidebuy

Jopa nuoremmat lukijamme muistavat vielä varmasti ajan, jolloin lähes kaikki ostokset tehtiin paikallisessa supermarketissa tai ostoskeskuksessa. Nettishoppailua on toki ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta esimerkiksi täällä kirjoitustiimissämme on henkilöitä, jotka muistavat nuorena suhtautuneensa verkkoshoppailuun varsin skeptisesti: "Ei se kannata, se on kauhean vaikeaa ja huijatuksi tulee." Verkkokauppojen rooli markkinoilla on kuitenkin sittemmin kasvanut eikä enää voi kieltää sitä tosiasiaa, että verkko-ostosten tekeminen on monille arkipäivää. Lähdekritiikin merkitys ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään, ja siksi on tärkeää hakea tietoa yrityksestä, jonka kautta nettishoppailua harrastaa. Seuraavassa yhteenvedossa esittelemme verkkokaupan nimeltä Tidebuy ja annamme sinulle tiiviin kuvan siitä, mitä Tidebuy tekee ja miten sen kanssa asiointi toimii. Suosittelemme lisäksi oheisten arvostelujen lukemista, jotta saat kuvan muiden kuluttajien kokemuksista Tidebuyn kanssa.

Tietoa Tidebuysta
Tidebuy on verkkokauppa, joka erikoistuu vaatteiden ja asusteiden myymiseen. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja on sittemmin kasvattanut merkittävän kokoiseksi toimijaksi alalla. Tidebuyn verkkosivut ovat klassista verkkokauppamallia, joten vastaavien yritysten kanssa aiemmin asioinut henkilö kykenee tottumuksesta navigoimaan yrityksen sivuilla ilman suurempia vaikeuksia, vaikka sivuilla onkin runsaasti sisältöä ja paljon kuvakkeita klikattavaksi. Nykyisellään Tidebuy toimittaa tuotteensa käytännössä maailmanlaajuisesti. Yritys itse ilmoittaa toimittavansa yli 200 maahan, joskin hieman laskentatavasta riippuen maailmassa on tämän yhteenvedon kirjoitushetkellä vain vajaat 200 maata. Tämän perusteella voidaan tulkita, että Tidebuy toimittaa mihin tahansa maailmankolkkaan. Koska kyseessä on kansainvälinen toimija, on verkkosivut kotoistettu kahdeksalle eri kielelle. Suomen kieli ei kuitenkaan valitettavasti kuulu vielä tähän luokkaan, mutta jos opiskelit koulussa mitään vähänkään laajemmalle levinnyttä kieltä, onnistut varmasti asioimaan Tidebuyn sivustolla. Asiaa edesauttaa myös se, että sivusto on suunniteltu kuvat edellä, joten kaikkia sanoja ei tarvitsekaan ymmärtää.

Tidebuyn tuotteet ja palvelut
Vaikka Tidebuy onkin suuren kokoluokan verkkokauppa, ei kyseessä kuitenkaan ole mikään netissä toimiva tavaratalo. Sen sijaan Tidebuy on erikoistunut nimenomaan vaatetusalalle. Näin ollen sivuston tuotevalikoima vaihtelee aina kengistä päähineisiin ja suurista häämekoista pieniin asusteisiin. Tidebuyn toimituskäytännöt vaihtelevat ajoittain, sillä esimerkiksi alennuskautena tarjolla saattaa olla ilmainen toimitus tilauksiin, jotka ylittävät tietyn minimisumman. Klassisen amerikkalaiseen tyyliin Tidebuyn kampanjat ovat isoin kirjaimin esillä silloin, kun jokin kampanja on käynnissä. Olettaen että kampanjaa tai alennusta ei ole, joutuu asiakas yleensä maksamaan jonkinlaisen tilausmaksun, joka voi riippua suuresti tilauksen luonteesta ja siitä, haluaako sen toimitusta nopeuttaa. Tidebuyn toimitukset saattavat nimittäin saapua hyvin suurella haarukalla: toisinaan jo muutaman päivän sisään, pisimmillään puhutaan noin kuukauden toimitusajoista. Toimitusajan yksityiskohdat riippuvat nekin tilauksesta sekä siitä, mihin tuotteet toimitetaan. Esimerkiksi Ranskassa asuva asiakas saa tilaamansa tuotteet käsiinsä tyypillisesti Suomessa asuvaa asiakasta nopeammin. Koska vaihtelua on näin paljon, suosittelemme tarkistamaan ajankohtaisimmat tiedot yritykseltä itseltään tilauksen tekohetkellä. Tarkistathan myös sen hetkiset mahdolliset tullirajoitukset ja maahantuontiverot, joita saattaa joutua maksamaan, koska tuotteet tulevat EU-alueen ulkopuolelta.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Tidebuyn asiakkailta
Millaista on olla Tidebuyn asiakas? Toivomme, että tästä yhteenvedosta on ollut sinulle hyötyä ja että olet saanut siitä arvokasta tietoa. Mikään ei kuitenkaan voita todellista asiakaskokemusta tiedonlähteenä, ja siksi suosittelemme, että tutustut ohesta löytyviin Tidebuyn asiakkaiden jättämiin kommentteihin. Näin saat maanläheisen kuvan siitä, millaista Tidebuyn kanssa asiointi todellisuudessa on. Jos sinulla itselläsi on kokemusta yrityksestä, voit myös hyvillä mielin jättää oheen oman arvostelusi. Tällöin muut, sinun jälkeesi sivustollemme saapuvat lukijat pääsevät hyötymään siitä, mitä sinulla on sanottavana.