Terveinjaloin.fi

Kaikki arvostelut

Terveinjaloin.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Terveinjaloin.fi

Meistä jokainen käy läpi jossain elämän vaiheessa terveysongelman tai kipeyden. Usein terveyttä osaa arvostaa vasta sen menetettyään, ja ennaltaehkäisy jätetään laajalti unholaan. Silloinkin kun tiedämme, että elämäntyylimme lisää riskiämme jonkin tietyn ongelman ilmenemiselle, lykkäämme asiaan puuttumista usein niin pitkään, kuin mahdollista.
Koska terveyteen liittyvää tietoa on nyt saatavilla helpommin, kuin koskaan ennen, ei tekosyitä tällaiselle itsensä laiminlyönnille enää löydy. Asfalttiteiden ja laattalattioiden yhteiskunnassa ehkäpä yksi yleisimmistä ongelmakohdista on jalka. Kyseessä on silti vähätelty ja vaiettu aihe, vaikka sitä koskevat ongelmat hankaloittavat normaalia elämää usein merkittävästi.
Nykyisin ennaltaehkäisyyn voi alkaa helposti itse erilaisten netin toimijoiden avustuksella. Yksi tällaisista on virolainen Terveinjaloin.fi-verkkokauppa. Millaisten jalkaoireiden hoitoon sivustolta voi löytää tarvikkeita? Onko tuotteista apua normaalissa elämässä? Miten nopea on nettikaupan toimitus? Tutustu kauppaan tarkemmin asiakkaiden kokemuksia lukemalla!


Tietoa Terveinjaloin.fi -sivustosta
Terveinjaloin.fi on jalkojen hoitoon sekä erilaisten ongelmien ehkäisyyn suunnattujen tuotteiden verkkokauppa. Sivuston ylläpitäjiin kerrotaan kuuluvan suomalaisia terveydenhuollon ammattilaisia, mutta itse toimintaa pyöritetään Virosta käsin. Tällä pyritään mahdollistamaan edulliset hinnat.
Sivuston omistaa virolainen Seldren OÜ. Vuoden 2020 maalis-huhtikuu-välillä yrityksellä oli liikevaihtoa 24 tuhannen euron edestä. Tuotteet toimitetaan yrityksen Tallinnan-varastosta käsin. Itse sivusto on käännetty sujuvalle suomenkielelle, ja esimerkiksi sen maksuvaihtoehdot on valittu suomalainen kohdeyleisö mielessä pitäen.

Terveinjaloin.fi -palvelutarjonta
Vihreän sävyin koristellun verkkokaupan selaaminen alkaa helpoiten sen vasempaan reunaan sijoitetun päävalikon kautta. Tässä tuotteet on lajiteltu viiteen pääkategoriaan (pohjalliset, sukat, jalkineet) sekä useisiin alakategorioihin. Kun etsitty kategoria löytyy, voi jotakin sen tuotetta klikkaamalla saada esiin tarkentavan suomenkielisen kuvauksen sekä tuotekuvat.
Mikäli ei ole varma siitä, mikä terveydellinen ongelma on kyseessä ja mikä tätä sopisi helpottamaan, voi sivuston oikeaan reunaan sijoitetusta Mikä vaivaa? -laatikosta löytää mahdolliset syyt eri kipuihin sekä tarkemmat hoito-ohjeet näiden lievittämiseen. Ohjelistan alle puolestaan on sijoitettu lyhyehkö luettelo ongelmaan suositeltuja tuotteita.
Sivustolta löydettävät ohjeet niin käyttöön kuin eri ongelmiinkin liittyen ovat varsin selkokieliset ja helposti ymmärrettävät. On ilmeistä, että käännöstyön on tehnyt osaava henkilö, minkä ansiosta sisällöstä on apua myös jalkojensa terveyttä vasta tutkivalle. Vaikka ohjeiden taustalla kerrotaan olevan terveydenhoidon asiantuntijoita, neuvoo sivusto luottamaan yhä ensisijaisesti oman lääkärin tai muun hoitohenkilöstön neuvoihin.
Verkkokauppaa selaamalla voidaan todeta, että sen hintataso on kaupatuille tuotteille varsin tyypillinen. Valikoimaltaan kauppa taas on huomattavasti perinteistä tavaratalon tai apteekin jalkaterveyden osastoja laajempi, eli sen kautta etsimänsä hoito- tai ehkäisytavan löytää todennäköisesti paljon kivijalkaliikkeessä käyntiä nopeammin.
Toimituskulut pienille tilauksille ovat noin 5 euron luokkaa. Uusi asiakas voi ensimmäisen tilauksensa yhteydessä luoda tilin nopeuttaakseen uusien ostosten tekoa sekä tarkastellakseen tilaushistoriaansa. Tämän tehdäkseen asiakkaan on vain luotava haluamansa salasana. Sähköpostiosoitteen asiakas joutuu antamaan muutoinkin, sillä sitä hyödynnetään tilauksen tietojen lähettämiseen.
Nettikauppa hyväksyy lukuisia eri maksutapoja. Suomessa yleisten verkkopankkien, kuten Osuuspankin, Nordean ja Aktian lisäksi sivusto hyväksyy Joustorahalla, Neocardilla sekä APE-kukkarolla tehdyt maksut. Kaikkiin tuotteisiin sisältyy 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Terveinjaloin.fi:n toimintaan liittyen
Tilasitko jalkojesi hoitoon tarvitsemasi tarvikkeet Terveinjaloin.fi:stä? Mikä oli potemasi vaiva? Auttoiko tilaamasi tuote tähän niin tehokkaasti, kuin sen yhteydessä luvattiin? Verkkokauppaa saattavat toki hyödyntää myös sellaiset henkilöt, joilla ei ole vielä diagnosoitu tai havaittu minkäänlaista vaivaa. Oliko sivustosta hyötyä erilaisten ongelmien ehkäisykeinojen löytämisessä?
Saitko tilauksesta selkeät ja ymmärrettävät tiedot? Miten onnistui sen vastaanotto? Tuliko paketti perille moitteettomassa kunnossa ja sellaisena, kuin oletit? Vahinkoja sattuu myös yrityksille. Jos siis jouduitkin vaihtamaan tai palauttamaan ostamasi tuotteen, onnistuiko tämä ongelmitta? Auta muita ja jätä oma arvostelusi vaikka heti!