Temporary Tattoos

Kaikki arvostelut

Temporary Tattoos

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Temporary Tattoos

Tatuoinnit ovat hyvä tapa näyttää houkuttelevalta aina, kun osallistumme tiettyyn tilaisuuteen tai Halloween-iltoihin. Eikö olekin? Joten, jos etsit ostaa väliaikaisia tatuointeja, niin etsintäsi päättyy tähän. Temporary Tatoos.com on johtava valmistaja tatuointiteollisuuden alalla ja toimittaa jatkuvasti laadukkaita tuotteita asiakkailleen maailmanlaajuisesti. Sillä on laaja valikoima tuotteita, jotka on suunniteltu siten, että ne tekevät mistä tahansa tilaisuudesta eloisan ja jännittävän. Voit myös jakaa taideteoksesi, logosi tai suosikkikuvasi, jotta voit antaa sille uuden muotoilun ja uuden merkityksen.

Tietoja TemporaryTattoos.com
Menneen ajanjakson aikana The Temporary Tattoos on luonut vahvan perustan tatuointiteollisuuden alalla. Sen mukana tulee laaja valikoima silmäänpistäviä suunniteltuja tatuointeja, jotka ovat saatavilla kohtuulliseen hintaan. Kaikki alkoi, kun nuori yrittäjä sai idean, josta ei tullut vain todellisuutta, vaan myös maineikas tuotesarja ympäri maailmaa. Tällä hetkellä se palkkaa päivittäin yli 100 työntekijää ja painattaa päivittäin yli 7 miljoonaa väliaikaista tatuointia. Asiakaspalvelutiimistä löytyy väliaikaisen tatuoinnin asiantuntijoita, jotka opastavat asiakkaita sivuston kautta. Yritys kertoo, että heille voi soittaa, jos sinulla on jokin ongelma. He lupaavat tekevänsä kaikkensa, jotta olet tyytyväinen paitsi palveluun myös tilapäisiin tatuointeihin. Klassisissa ja hehkutatuoinneissa on valkoista mustetta, joka muuttaa sitä, miten elävästi kuva näkyy ihollasi. Kun lähetät yritykselle tilauksesi, merkitse erityisohjeet-kenttään, miten haluat valkoisen musteen käytettävän, jotta painotiimi tietää tarkalleen, miltä haluat tatuointisi näyttävän.

Temporary Tattoosin tuotteet ja palvelut
Temporary Tattoos -tuotteita on eri kategorioissa, joihin kuuluvat Classic, Mettalic, Glow In The Dark, Glitter jne. Lisäksi voit vaihtaa tatuointityylejä meneillään olevien trendien ja mielialasi mukaan. Joitakin tuotteita ovat esimerkiksi Irish Flag Skin Rip Sleeve 1,99 dollaria, Beauty Beast Couples Tattoo 1,49 dollaria, Classic Blue Flower Tattoo 0,69 dollaria jne. Mukautetut klassiset tilapäiset tatuoinnit eivät ole vain lapsille, vaikka hekin rakastavat niitä. Ne sopivat mainoksiin, juhliin, tapahtumiin tai suosikkeihin, joita vieraat voivat ottaa mukaansa kotimatkalla. Parasta tilapäisissä tatuoinneissamme on se, että ne ovat värikkäitä, pitkäkestoisia, helposti poistettavia ja valmistettu Yhdysvalloissa. Nämä tilapäiset tatuoinnit, jotka on painettu metallisella foliolla, ovat täydellinen lisä mihin tahansa tapahtumaan tai juhlaan, ja ne ovat trendikäs korujen korvike. Loistava metallinhohto näyttää hyvältä kaikilla ihonväreillä ja kaikenikäisillä. Lisää hieman kimallusta kaikkialle, minne menet näillä mukautetuilla väliaikaisilla glitter-tatuoinneilla! Ne sopivat erinomaisesti juhliin, festivaaleille, konsertteihin ja melkeinpä kaikkialle muualle, missä haluat loistaa, ja ne ovat täydellisiä pukutarvikkeita, juhlien suosikkeja tai mainoslahjoja. Sytytä yö yrityksen mukautetuilla pimeässä hohtavilla väliaikaisilla tatuoinneilla. Jos etsit suurta asun hehkutusta, kokeile niitä ja anna niiden lisätä jotain erityistä juhlalookiisi. Tuo festivaali, erikoistapahtuma, konsertti, syntymäpäivä tai yrityksen promootio tatuointien kautta esille. Kaikki tuotteet testataan vuosittain sen varmistamiseksi, että ne täyttävät laajan luettelon säännöksiä ja vaatimuksia. Kun tilaat mukautettuja tilapäisiä tatuointeja, lataa kuvasi niin kuin haluat sen tulostuvan iholle. Kuvaa ei tarvitse peruuttaa ennen lataamista. Yritys ei tarjoa automaattisesti digitaalisia vedoksia mukautettuja tilapäisiä tatuointeja varten. Sisäinen taideosasto varmistaa, että mallisi on asetettu ja valmis tulostettavaksi ilman lisämaksua. Jos tarvitset vedoksen taideteoksestasi, merkitse se erityisohjeisiin, kun teet tilauksen verkossa. Jäljennös voi viivästyttää tilauksesi lähettämistä 1-2 arkipäivää. Sähköpostikopiot ovat pyynnöstä ilmaisia.

Kehuja, kokemuksia ja vinkkejä TemporaryTattoos.com
Jokainen verkkokauppa antaa meille ainutlaatuisen kokemuksen laadukkaiden tuotteiden ja palveluiden kautta. Siksi, jos sinulla on kokemusta Temporary Tattoos tuotteiden käytöstä, jaa arvostelusi kanssamme. Siitä olisi todellakin hyötyä niille, jotka haluavat ostaa heidän tuotteitaan tulevaisuudessa.