TekniSTORE

Kaikki arvostelut

TekniSTORE

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

TekniSTORE

Etsitkö verkosta uutuustuotteita erilaisista verkkokaupoista? Verkkokauppojen määrä onkin nykyään valtava ja monta kertaa tuotteita joutuu hankkimaan useista eri verkkokaupoista. Tähän ongelmaan on tullut ratkaisuna verkkokaupat, jotka tarjoavat kattavan valikoiman tuotteita laidasta laitaan. Ovatko tällaiset verkkokaupat turvallisia? Monta kertaa se selviää parhaiten lukemalla toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen tilaajan kirjoittama arvostelu verkkokaupasta kertoo yleensä nopeasti, onko kyseinen kauppa turvallinen ja saako tilatut tuotteet perille asti. Haluamme myös, että sinulla on mahdollisimman paljon tietoa päätöksesi tueksi, joten olemme keränneet tälle sivulle tietoa yrityksestä TekniSTORE. Mitä tuotteita se myy ja miten sieltä voi tilata tuotteita? Kerromme myös, miten voit olla yhteydessä TekniSTORE asiakaspalveluun, jos sinulle tulee kysyttävää. Tämän jälkeen sinun on helpompi  tehdä päätös, haluatko tilata tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.

Tietoa TekniSTORE
TekniStore on perustettu vuonna 2013 ja se tarjoaa suuren valikoiman erilaisia tuotteita asiakkailleen verkkokaupassaan. Yritys on erikoistunut ulkomaiseen verkkokauppatoimintaan ja sillä on kaksi toimistoa, yksi Hong Kongissa ja yksi Shenzhenissä, joka on verkkokauppojen keskus. Pääkonttorilla ShenZhenissä työskentelee yli 500 asiakaspalvelijaa ja tuotepäällikköä, jotka varmistavat tuotteiden kilpailukykyisen hinnan, laadun ja ammattitaitoiset palvelut asiakkaille ympäri maailman. 

Tuotteet ja palvelut TekniSTORE
Verkkokaupan valikoimassa on yli 100 000 tuotetta eri kategorioissa kuten apple tarvikkeet, puhelimet, elektroniikka, radio-ohjattavat lelut, LED-valot, vaatteet, kauneus, korut ja kellot. Tuotevalikoima on valittu tarkasti ja TekniSTOREN mukaan valinnassa on panostettu laatuun ja parhaaseen hintaan. Vaatevalikoima seuraa muotia ja valikoima vaihtuu koko ajan muuttuvien trendien mukana. Samoin elektroniikka kategoria kehittyy koko ajan uusimpien keksintöjen tullessa markkinoille.

Tuotteiden ostaminen onnistuu normaalin verkkokaupan tapaan. Etsi tuotteita kategorioiden tai haun avulla ja lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin. Voit liittyä jäseneksi ja saada parempia etuja verkkokauppaan ja samalla pystyt käyttämään kaikkia verkkokaupan palveluita. Tilaukset voi maksaa kassa PayPal avulla, jonka kautta toimivat myös kaikki sen tarjoamat yleisimmät maksutavat. Toimitukset toimitetaan erilaisten toimitustapojen avulla, jonka voi valita ollessa kassalla. Toimituksille voi valita perustoimituksen, DHL toimituksen, paketti plus toimituksen Eurooppaan sekä nopean ja priority toimituksen. Toimitusajat vaihtelevat neljästä arkipäivästä 30 arkipäivään. Eurooppalaisiin toimituksiin on myös tarjolla suoratoimitus, joka kulkee TekniSTOREN Euroopan varaston kautta. Toimitusaika on 3-6 arkipäivää ja toimitus on toimituskuluineen maksettu. Tämä toimii erityisen hyvin, jos ei tiedä, mitä maksuja toimituksesta tulisi maksaa esimerkiksi tullille.

TekniSTORE tarjoaa ammattitaitoista asiakaspalvelua, jokaiselle asiakkaalle tilauksen koosta riippumatta. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkolomakkeen avulla, jolla voi luoda palvelupyynnön tai live-chatin välityksellä. Chat on käytössä vuorokauden ympäri ja palvelupyyntöihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Voit myös tutustua useimmin kysyttyjen kysymysten osioon, josta löytyy vastauksia muun muassa tilauksen tekemiseen, toimitukseen, maksuihin ja muihin tärkeisiin tuotteita ja tilausta koskeviin asioihin.

Suositukset, valitukset ja vinkit TekniSTORE
Onko sinulla kokemusta ulkomaisista verkkokaupoista? Oletko ehkä tilannut tuotteita TekniSTORE verkkokaupasta? Jos sinulla on kokemuksia me SuomiArvostelut sivuilla haluaisimme kuulla niistä. Kaikki palautteet ovat tärkeitä ja auttavat myös toisia käyttäjiä. Rehellisten palautteiden avulla myös muut saavat tiedon kannattaako kyseisestä verkkokaupasta tilata tuotteita. Myös sinä voit tutustua sivuillamme toisten käyttäjien kokemuksiiin TekniSTORE verkkokaupasta. Käy myös lukemassa verkkokaupan sivuilta käyttöehdot ja muut ohjeet liittyen tilauksiin ja takuisiin. Lisäksi kannattaa käydä vertailemassa muita samanlaisia yrityksiä sivuillamme. Tällä tavalla saat tiedon, miten muut verkkokaupat toimivat ja voit valita itsellesi juuri oikean kaupan. Ole hyvä ja jätä siis oma kommenttisi tai käy lukemassa muiden kokemuksista.