Teekauppa

Kaikki arvostelut

Teekauppa

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Teekauppa

Arvostelut Teekaupasta
Kiinnostaako sinua teen juonti? Oletko vankka teeharrastaja, joka haluaa juoda aina omia erikoisteitään? Etkö selviä ilman jotain hyvää teetä, joka pitää mielen virkeänä ja kehon tasapainossa? Haluatko tilata jotain haudutettavaa ystävällesi lahjaksi vai haluatko muuten vain maistaa jotain eksoottista? Siinä tapauksessa Teekauppa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita Teekaupasta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä palveluntarjoaja kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Teekaupasta
Teekauppa on yhden yksityisyrittäjän luoma verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään erilaisia teemerkkejä. Yrittäjän sanoin: . “Voisin myydä varastoani kaikille hyvästä teestä kiinnostuneille” ja hänen oltuaan ja opiskeltuaan Lontoossa hän sai haudutettua idean hänen teen juomisharrastuksensa kääntämisestä verkkokauppamaiseksi bisnesideaksi. Ennen sitä hän tutustui teen valtavaan maailmaan ja siihen, kuinka paljon annettavaa teellä on kulttuureja ja ihmisiä yhdistävänä tekijänä. Verkkokaupan ohella Teekauppa on avannut myymälän, jonka osoite on Triplassa: 1.rks K-Supermarkettia vastapäätä. Firdonkatu 2B 00520 Helsinki. Sen aukioloajat ovat: Tripla Ma-Pe 11 - 19, La 11 - 18, Su 12-17. Sen asiakastuen puhelinnumero on 044-5533063, ja sillä on aktiivinen myyntisivu Facebookissa ja blogi, jossa valistetaan teestä ja teen käytöstä samalla promotoiden verkkokauppaa. Blogissa muun muassa kerrotaan Jiaogulan pitkäikäisyyttä antavasta teestä ja siitä miksi irtotee on parempaa kuin pussitettu tee.

 

Teekaupan tuotteet ja palvelut

Teekauppa tarjoaa lähes ensimmäisenä palvelunaan mahdollisuutta tilata kaupan uutiskirje, jossa kerrotaan myytävistä teelaaduista ja muusta teehen liittyvästä tiedosta. Lisäksi ymmärtää varsin nopeasti perustietoa itse verkkokaupasta, kuten yli 50 euron tilauksesta saa ilmaisen kotiinkuljetuksen, 14 päivän palautusoikeudesta ja että verkkosivusto on SSL-suojattu. Lisäksi verkkokauppa myy teen ohella kahvia ja lakritsia, mikä ei ole yllättävää, koska kahvihan on “teetä” eli kuumassa vedessä haudutettuja kahvipapuja. Lisäksi löytyy “uutuudet” kategoria uusille tuotteille. Itse palvelu tulee näkyviin eniten “tuotteet” kategoriaa napsauttamalla, jolloin näkee mm Japanin, Kiinan ja Intian vihreät teet. Lisäksi löytyy teekukkatuotteita, jolloin teekukat “aukeavat kukkaansa”, kun niitä hauhduttaa kuumassa vedessä.  Lisäksi löytyy valkoisia teitä, jotka on tehty teepensaan yläosan nupuista ja kärkilehdistä eikä mukana ole muita teepensaan lehtiä. Vihreä tee taas on tehty siten, että se säilyttää tuoreen lehden värin ja makunsa, koska lehdet on lämpökäsitelty poiminnan jälkeen. Musta tee taas valmistetaan hapettamalla kostean lämpimässä tilassa eli Teekauppa teen myymisen ohella kertoo lyhyesti miten eri teelajikkeet onkaan valmistettu. Teekauppa myy myös intialaista masala-teetä, rooibos-teetä, matea, oolongia, puertea, matchaa ja jopa korealaista teetä. Teiden lisäksi verkkokaupassa on myös edustettuna teevälineet teekannuista, siivilöistä teepurkkeihin ja muihin välineisiin. Lopuksi vielä löytyy lisää tietoa teestä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Teekaupasta
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko teetarve tyydytettyä ja samalla opit jotain ainutlaatuista teeheen liittyvästä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.