SuomiArvostelut

  Arvostelut Teekauppa

  Arvostelut Teekaupasta
  Kiinnostaako sinua teen juonti? Oletko vankka teeharrastaja, joka haluaa juoda aina omia erikoisteitään? Etkö selviä ilman jotain hyvää teetä, joka pitää mielen virkeänä ja kehon tasapainossa? Haluatko tilata jotain haudutettavaa ystävällesi lahjaksi vai haluatko muuten vain maistaa jotain eksoottista? Siinä tapauksessa Teekauppa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita Teekaupasta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä palveluntarjoaja kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Teekaupasta
  Teekauppa on yhden yksityisyrittäjän luoma verkkokauppa, joka on erikoistunut myymään erilaisia teemerkkejä. Yrittäjän sanoin: . “Voisin myydä varastoani kaikille hyvästä teestä kiinnostuneille” ja hänen oltuaan ja opiskeltuaan Lontoossa hän sai haudutettua idean hänen teen juomisharrastuksensa kääntämisestä verkkokauppamaiseksi bisnesideaksi. Ennen sitä hän tutustui teen valtavaan maailmaan ja siihen, kuinka paljon annettavaa teellä on kulttuureja ja ihmisiä yhdistävänä tekijänä. Verkkokaupan ohella Teekauppa on avannut myymälän, jonka osoite on Triplassa: 1.rks K-Supermarkettia vastapäätä. Firdonkatu 2B 00520 Helsinki. Sen aukioloajat ovat: Tripla Ma-Pe 11 - 19, La 11 - 18, Su 12-17. Sen asiakastuen puhelinnumero on 044-5533063, ja sillä on aktiivinen myyntisivu Facebookissa ja blogi, jossa valistetaan teestä ja teen käytöstä samalla promotoiden verkkokauppaa. Blogissa muun muassa kerrotaan Jiaogulan pitkäikäisyyttä antavasta teestä ja siitä miksi irtotee on parempaa kuin pussitettu tee.

  Teekaupan tuotteet ja palvelut

  Teekauppa tarjoaa lähes ensimmäisenä palvelunaan mahdollisuutta tilata kaupan uutiskirje, jossa kerrotaan myytävistä teelaaduista ja muusta teehen liittyvästä tiedosta. Lisäksi ymmärtää varsin nopeasti perustietoa itse verkkokaupasta, kuten yli 50 euron tilauksesta saa ilmaisen kotiinkuljetuksen, 14 päivän palautusoikeudesta ja että verkkosivusto on SSL-suojattu. Lisäksi verkkokauppa myy teen ohella kahvia ja lakritsia, mikä ei ole yllättävää, koska kahvihan on “teetä” eli kuumassa vedessä haudutettuja kahvipapuja. Lisäksi löytyy “uutuudet” kategoria uusille tuotteille. Itse palvelu tulee näkyviin eniten “tuotteet” kategoriaa napsauttamalla, jolloin näkee mm Japanin, Kiinan ja Intian vihreät teet. Lisäksi löytyy teekukkatuotteita, jolloin teekukat “aukeavat kukkaansa”, kun niitä hauhduttaa kuumassa vedessä. Lisäksi löytyy valkoisia teitä, jotka on tehty teepensaan yläosan nupuista ja kärkilehdistä eikä mukana ole muita teepensaan lehtiä. Vihreä tee taas on tehty siten, että se säilyttää tuoreen lehden värin ja makunsa, koska lehdet on lämpökäsitelty poiminnan jälkeen. Musta tee taas valmistetaan hapettamalla kostean lämpimässä tilassa eli Teekauppa teen myymisen ohella kertoo lyhyesti miten eri teelajikkeet onkaan valmistettu. Teekauppa myy myös intialaista masala-teetä, rooibos-teetä, matea, oolongia, puertea, matchaa ja jopa korealaista teetä. Teiden lisäksi verkkokaupassa on myös edustettuna teevälineet teekannuista, siivilöistä teepurkkeihin ja muihin välineisiin. Lopuksi vielä löytyy lisää tietoa teestä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Teekaupasta
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko teetarve tyydytettyä ja samalla opit jotain ainutlaatuista teeheen liittyvästä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  B2B-verkkokaupat: 10 Mrd business Suomessa. Vieraana Perttu Tolvanen ja Heikki Toivo, North Patrol

  Teekauppa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Teekauppa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Teekauppa luotettava yritys?

  Teekauppa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Teekauppa tarjoaa?

  Teekauppa on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on .

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Teekauppa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.