TBDRESS

Kaikki arvostelut

TBDRESS

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

TBDRESS

Oletko kiinnostunut uusimman muodin ostamisesta? Nykyään muodin verkkokauppoja on paljon ja mahdollisuudet ostaa hienoa uutta muotia on hyvät. Kauniita vaatteita voi selata rauhassa kotisohvalta ilman kiirettä ja tilata tuotteita suoraan kotiin asti. Verkkokauppojen valikoima on valtava, joten miten tietää, mistä kaupasta kannattaa ostaa tuotteita. Helpoin tapa on vertailla eri kauppoja ja lukea toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kuluttajan kirjoittama arvostelu antaa nopeasti kuvan siitä, millaisesta yrityksestä on kyse. On myös tärkeää tutustua yirtykseen verkkokaupan takana, jotta voi varmistua, että kyseessä on oikea yritys. Haluamme, että sinä saat mahdollisimman paljon tietoa erilaisista verkkokaupoista. Kerromme tällä sivulla verkkokaupasta nimeltä TBDRESS. Käymme läpi millainen yritys on kyseessä ja mitä tuotteita se myy. Kerromme, miten voit tilata tuotteita TBDRESS verkkokaupasta ja miten ne toimitetaan sinulle sekä, jos sinulla tulee kysyttävää, kerromme miten olet asiakasplevluun yhteydessä. Voit sen jälkeen päättää haluatko tilata tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.

Tietoa TBDRESS
TBDRESS on muodin myyntiin keskittynyt yritys, jonka fokus on erityisesti mekoissa ja hameissa. Asiakkaita on verkkokaupalla yli 230 maassa ympäri maailman ja tarjoaa asiakkailleen edullista muotia. Tavoitteena on myös tarjota asiakkaille räätälöityjä tuotteita, jotka sopivat juuri käyttäjälle itselleen. TBDRESS kuuluu LEADIOR BONNQ INTERNATIONAL LIMITED yritykseen, jonka kotipaikka on Lontoo Englanti. Se on perustettu vuonna 2020 ja TBDRESS sivusto on ollut sen alaisena toiminnassa siitä asti.

Tuotteet ja palvelut TBDRESS
Verkkokaupan tuotevalikoimasta löytyy muotia eri kategorioissa. Valikoimassa on mekkoja ja hameita, naisten muotia, hääpukuja ja juhlamekkoja, miesten muotia ja kenkiä seka asusteita. Lisäksi tarjolla on plus koon vaatteita ja asusteita. Mekkojen valikoimasta löytyy iltapukuja, bodyconn hameita, seksikkäitä asuja ja paljon muuta. Muiden vaatteiden puolelta löytyvät topit, alaosat, ulkovaatteet, uima-asut ja aktiiviset vaatteet. Myös miesten osiossa on kattava valikoima vaatteita valittavana.

Verkkokaupasta ostaminen on tehty helpoksi ja tuotteita voi ostaa nopeasti rekisteröitymällä verkkokauppaan käyttäjäksi. Voit valita haluamasi tuotteet kategorioita selailemalla tai käyttämällä hakua. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet ja lisännyt ne ostoskoriin voit siirty' kassalle, jossa näet muun muassa toimituskulut kun olet lisännyt toimitusosoitteen. Toimitukset toimitetaan pääasiassa DHL:n ja UPS:n avulla mutta edullisimmissa toimitusvaihtoehdoissa käytetään myös muita toimittajia, joiden lista näkyy kokonaisuudessan verkkosivuilla. Ostokset voi maksaa eri maksutapojen avulla kuten PayPal, luottokortti, pannkisiirto, IDeal, Sofort ja Webmoney.

TBDRESS verkkokaupassa on kattava UKK osio, josta löytyy tietoa ja vastauksia ostoprosessiin ja muuhun tilaukseen, toimitukseen ja palautuksiin liittyen. Lisäksi voit olla yhteydessä TBDRESS asiakaspalveluun joko puhelimella, sähköpostilla tai viestien kautta. Viestejä pystyy lähettämään verkkokaupasta löytyvällä verkkolomakkeella tai lähettämällä viestit suoraan Facebook messengerin kautta, jonka linkki on myös verkkosivuilla.

Suositukset, valitukset ja vinkit TBDRESS
Minkälaisesta verkkokaupasta ja toimittajasta on kyse kun puhumme TBDRESS yrityksestä. Tämä selviää kun luet SuomiArvostelut sivuilla käyttäjien rehellisiä kommentteja toimittajasta. Jos sinä olet ostanut tuotteita kyseisestä kaupasta, haluaisimme kuulla myös sinun kokemuksistasi. Kaikki kommentit ovat tärkeitä ja ne auttavat sivujemme käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä kauppapaikkojen suhteen. Myös sinä voit hyötyä toisten käyttäjien kommenteista ja selvittää sopiiko kyseinen TBDRESS toimittaja juuri sinulle. Kannattaa tämän lisäksi vertailla sivuillamme vastaavia yrityksiä ja selvittää millaisia tarjouksia ja toimintaa muilta löytyy.  Vertailemalla löydät helposti kaikkein parhaimman toimittaja itsellesi. Muista myös käydä tutustumassa toimittajan sivuilla käyttö- ja toimitusehtoihin, jotta voit varmistaa, että tiedät kaiken, mitä tuotteiden ostamiseen ja toimittamiseen sisältyy. Jätä siis omat kommenttisi tai lue muiden käyttäjien kokemuksista sivuillamme.