SuomiArvostelut

  Arvostelut Taitaentehty

  Arvostelut TaitaenTehdysta
  Onko tarvetta villasukkiin ja muuhun villaan liittyvässä. Haluatko ostaa hienoa sesonkia varten jotain hienoja vaatteita? Haluatko uudet asusteet, jotka on tehty paikallisesti? Kiinnostaako sinua muutenkin paikallisuus ja ympäristöystävällisyys. TaitaenTehty verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  TaitaenTehdystä
  Taitaentehdyn verkkokaupan myy kotimaisia käsityötuotteita eri yhteistyökumppaneilta. Verkkokaupan tarkoituksena on siis myydä kotimaisia tuotteita, eikä lennätetä toiselta puolelta maailmaa eli ympäristöystävällisyys sekä paikallisuus on verkkokaupan tuotemerkin mottona. Se myös haluaa tukea suomalaista, ennen kaikkea Suomessa tehtyä designiä, jolloin voi tukea myös suomalaista työllisyyttä. TaitaenTehty ei ole sidottu mihinkään tiettyyn paikkakuntaan tai yhdistykseen ja heidän käsityöläisiä löytyy ympäri suomea eli se on eräänlainen portaali, jonne käsityöläiset voivat ottaa yhteyttä ja tarjota tuotteitaan myytäväksi. TaitaenTehtyn sähköpostiosoite on info@taitaentehty.fi, itse yritys on Kymiversum Oy, joka on perustettu vuonna 2015. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kotka, ja pääasiallinen toimialana on verkkokauppa. Yritystunnus on 2732837-2.

  TaitaenTehdyn tuotteet ja palvelut

  Tämä verkkokauppa myy käsityöllä ja monilta eri valmistajilta tulevia vaatteita, koruja ja muita asusteita, jotka on tehty Suomessa ja paikallisuutta kunnioittaen. TaitaenTehdyn tuotekategoriat ovat seuraavat: 1) villasukat, joihin kuuluvat sekä aikuisten että lasten villasukat ja valmiit jo löytyvät. 2) erilaiset korut, kuten kaulakorut, korvakorut, rannekorut, rintakorut ja sormukset. 3) erilaiset asusteet, kuten huivit, jalkineet, käsineet, laukut & kukkarot, olutlapaset, päähineet, säärystimet ja muut. 3) Kotiin tulevat tarvikkeet mm. keittiö, koristeet, säilytys, sauna ja vuodevaatteet. 4) Lapsille, 0-12 vuotiaille asusteita ja lastenhuoneeseen. 5) Erilaisiin sesonkeihin, kuten äitienpäivälle, isänpäivälle, joululle, lahjaideoihin, pääsiäiselle, syksylle, talvelle, ja ystävänpäivälle. Lisäksi voi 25 eri valmistajan mukaan katsella, minkälaisia tuotteita he ovat tarjonneet tälle verkkokaupalle. Etusivulta löytyy uusimmat, katsotuimmat, tarjoukset ja muita satunnaisia tuotteita. Verkkokauppa suosii yleisimpiä maksutapoja suomalaisista pankeista luotto- ja pankkikortteihin ja lisäksi tarjoaa uutiskirjemahdollisuuden.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit TaitaenTehdysta
  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait lisää villasukkia ja muuta paikallisesti tuotettua? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  Verkkokaupan Perustaminen - 7 asiaa, jotka tulee ottaa huomioon verkkokauppaa perustettaessa

  Taitaentehty
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Taitaentehty

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Taitaentehty luotettava yritys?

  Taitaentehty on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Taitaentehty tarjoaa?

  Taitaentehty on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Lapset & Vauvat, Fanituotteet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Taitaentehty-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.