Taitaentehty

Kaikki arvostelut

Taitaentehty

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Taitaentehty

Arvostelut TaitaenTehdysta
Onko tarvetta villasukkiin ja muuhun villaan liittyvässä. Haluatko ostaa hienoa sesonkia varten jotain hienoja vaatteita? Haluatko uudet asusteet, jotka on tehty paikallisesti? Kiinnostaako sinua muutenkin paikallisuus ja ympäristöystävällisyys. TaitaenTehty verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

 

TaitaenTehdystä
Taitaentehdyn verkkokaupan myy kotimaisia käsityötuotteita eri yhteistyökumppaneilta. Verkkokaupan tarkoituksena on siis myydä kotimaisia tuotteita, eikä lennätetä toiselta puolelta maailmaa eli ympäristöystävällisyys sekä paikallisuus on verkkokaupan tuotemerkin mottona. Se myös haluaa tukea suomalaista, ennen kaikkea Suomessa tehtyä designiä, jolloin voi tukea myös suomalaista työllisyyttä. TaitaenTehty ei ole sidottu mihinkään tiettyyn paikkakuntaan tai yhdistykseen ja heidän käsityöläisiä löytyy ympäri suomea eli se on eräänlainen portaali, jonne käsityöläiset voivat ottaa yhteyttä ja tarjota tuotteitaan myytäväksi. TaitaenTehtyn sähköpostiosoite on info@taitaentehty.fi, itse yritys on Kymiversum Oy, joka on perustettu vuonna 2015. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kotka, ja pääasiallinen toimialana on verkkokauppa. Yritystunnus on 2732837-2.

 

TaitaenTehdyn tuotteet ja palvelut

Tämä verkkokauppa myy käsityöllä ja monilta eri valmistajilta tulevia vaatteita, koruja ja muita asusteita, jotka on tehty Suomessa ja paikallisuutta kunnioittaen. TaitaenTehdyn tuotekategoriat ovat seuraavat: 1) villasukat, joihin kuuluvat sekä aikuisten että lasten villasukat ja valmiit jo löytyvät. 2) erilaiset korut, kuten kaulakorut, korvakorut, rannekorut, rintakorut ja sormukset. 3) erilaiset asusteet, kuten huivit, jalkineet, käsineet, laukut & kukkarot, olutlapaset, päähineet, säärystimet ja muut. 3) Kotiin tulevat tarvikkeet mm. keittiö, koristeet, säilytys, sauna ja vuodevaatteet. 4) Lapsille, 0-12 vuotiaille asusteita ja lastenhuoneeseen. 5) Erilaisiin sesonkeihin, kuten äitienpäivälle, isänpäivälle, joululle, lahjaideoihin, pääsiäiselle, syksylle, talvelle, ja ystävänpäivälle. Lisäksi voi 25 eri valmistajan mukaan katsella, minkälaisia tuotteita he ovat tarjonneet tälle verkkokaupalle. Etusivulta löytyy uusimmat, katsotuimmat, tarjoukset ja muita satunnaisia tuotteita. Verkkokauppa suosii yleisimpiä maksutapoja suomalaisista pankeista luotto- ja pankkikortteihin ja lisäksi tarjoaa uutiskirjemahdollisuuden. 

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit TaitaenTehdysta
Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait lisää villasukkia ja muuta paikallisesti tuotettua? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa?  Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.