TailorStore

Kaikki arvostelut

TailorStore

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

TailorStore

Verkossa on olemassa lukemattomia vaihtoehtoja kun tulee vaatteiden etsimiseen ja ostamiseen. Mutta oikean koon, joka oikeasti sopii päällesi kuin valettu, löytäminen on melkein aina ongelma, sama se mistä ostat verkkomyymälästä ostat vaatteesi. Siinä tapauksessa, sinä saatat olla henkilö, joka saattaisi haluta vaatteita, jotka on tehty mittatilaustyönä juuri sinun vartalotyyppisi ja mittojesi mukaan. Tässä TailorStore voi auttaa sinua heidän laajalla mittatilaustyönä tehdyillä vaatteilla, jotka he valmistavat tarkkojen mittojen mukaan. Mutta mitä voit odottaa heidän sivustoltaan? Kuinka pitkään joudut odottelemaan, että pääset pukemaan päällesi upouudet ja istuvat vaatteesi? Ja millainen asiakaspalvelu on, auttavatko he kun sattuukin, että vaate ei sovikaan sinulle täydellisesti. Selvitä, mitä muut asiakkaat ajattelevat lukemalla heidän arvostelujaan, jotka voivat myös auttaa sinua tekemään päätöksesi sivustolta ostaessasi. 

Tietoa TailorStoresta
TailorStore
on myymälä, joka uskoo, että joka ikisellä ihmisellä on oikeus tuntea olonsa uskomattomaksi ja myös näyttää siltä. Tämä kauppa uskoo huippulaatuun ja lyömättömiin hintoihin. Se on perustettu Ruotsissa vuonna 2003 ja yritys on sen jälkeen kasvanut merkittävästi, käyttäen verkkokaupankäyntiä ja huipputeknologiaa vähentääkseen kuluja, joka on tietysti hyvä uutinen kuluttajalle.

TailorStore uskoo vahvasti mittatilaustyönä tehtyihin vaatteisiin ja että se on muotialan tulevaisuus. Heillä on oma sivustonsa, josta he myyvät tuotteita kuluttajille. Kaikki myynnissä olevat vaatteet heidän sivustollaan ovat ommeltu heidän omilla tehtaillaan, jotka muodostuvat yli 500 työntekijästä Sri Lankassa. TailorStore lupaa, että työympäristö ja -olosuhteet heidän tehtaillaan ovat hyvät, ja täysin ilman lapsityövoimaa. He lupaavat täydellisen istuvuuden takuu, sallien sinun vaihtaa vaatekappaleen täysin ilmaiseksi ja tukevat paikallisia räätälipalveluita. He noudattavat myös maailmanlaajuisia orgaanisen tekstuurin standardeja, jotka vuorostaan noudattavat ihmisten ja ympäristön standardeja, jotka käsittelevät kestävyyttä, vähimmäispalkkaa, työolosuhteita ja sosiaaliturvaa kaikille työntekijöilleen.

TailorStoren palvelut
Heidän sivustonsa itsessään on jaettu moneen eri osaan, joka tekee heidän valikoimansa läpi selaamisesta helpompaa, kuten asusteita, alusvaatteita, neulevaatteita ja monia muita. TailorStorella on tuotteita sekä naisille että miehille ja heidän valikoimaansa kuuluu kauluspaitoja, juhlallisia paitoja, takkeja, yöasuja, housuja ja paljon muita. Valitettavasti heidän valikoimansa naisille sisältää vain paitoja. Mutta TailorStore tarjoaa palvelun, jonka avulla voit mukauttaa paitaasi mieltymyksesi mukaan. Mukauttamisen valikoima sisältävät kankaan tyypin, hihat, kauluksen, hihankäänteet, napituslistat, taskuja, nappeja, langat napeille, kirjonnat ja nenäliinoja. Voit kehittää oman mukautetun vaatekappaleesi heidän 3D -sovelluksellaan, johon voit myös syöttää tarkat mittasi ja oman tyylisi.

TailorStorella on oma sovelluksensa, joka on saatavilla sekä Android- että iOS -käyttöjärjestelmille, joka sallii sinun mitata omat kehon mittasi vain muutamassa minuutissa sen nykyaikaisella teknologialla.

He myyvät myös 50$, 100$ ja 200$, tai minkä vain haluamasi summan lahjakortteja, mutta antavat sinulle myös mahdollisuuden tulostaa korttisi kotona sähköpostin kautta. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostamaasi vaatteeseen tai mitat olivat väärin, heillä on asiakaspalvelu, johon voit ottaa aina yhteyttä.


Arvostelut, kiitokset ja vinkit
Oletko koskaan tehnyt ostoksia TailorStoressa? Millainen kokemuksesi oli heidän räätälöityjen paitojen tai housujen kanssa? Olivatko mitat täydellisiä päälläsi? Oliko sopivuus ja koko sellaiset, mitä odotit niiden olevan? Kuinka helppo heidän 3D -suunnittelunsa oli, osaisiko kuka vain käyttää sitä? Täyttikö kangas odotuksesi ja oliko se hyvää laatua? Jouduitko käyttämään heidän asiakaspalveluaan ja auttoivatko he sinua missä vain ongelmassa, jonka kohtasit? Kerro meille kaikki kokemuksestasi. Kirjoita arvostelu kokemuksestasi kun ostit räätälöityjä vaatteita TailorStoresta. Kerro muille, kuinka helppoa tai vaikeaa tilausprosessi on, jotta he voivat saada näkemyksen siitä, kuinka TailorStore toimii.