Swiss Clinic

Kaikki arvostelut

Swiss Clinic

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Swiss Clinic

Arvostelut Swiss Clinicistä
Onko tarvetta kauneudenhoitoon ja ihonhoitoon liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Oletko muuten vain huolestunut ihostasi ja haluat sen kuntoon? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien mikroneulausta tai vastaavaa. Swiss Clinic verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

 

Swiss Clinicistä

Sebastian Gordon ja Fredrik Kristensson perustivat sveitsiläisen klinikan vuonna 2012. Heidän pääasiallinen kiinnostus kauneusalaan oli se, että helppojen ja kohtuuhintaisten kotona tehtävien kauneudenhoitopalvelut olivat varsin alikehittyneitä. He halusivat tehdä kauneushoitoja kaikille, ei vain etuoikeutetuille rikkaille. Siitä lähtien tuotemerkki on kasvanut ja he toimivat yhdeksässä maassa, ja kysyntä on kasvanut. Kehitystiimi sijaitsee Zürichissä sekä  tuotantolaitokset Sveitsissä, Ruotsissa ja Italiassa ovat tuoneet myyntiin tasaisin väliajoin uusia kauneudenhoitoalan tuotteita. Toisin sanoen heidän mottonaan on luoda edullisia ja tehokkaita kauneudenhoitotuotteita kotikäyttöä ajatellen.  Tuotemerkin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja suurin osa tuotteista ovat vegaanisia (lukuun ottamatta Night Cream PENTA yövoidetta, joka sisältää mehiläisvahaa ja etanalimaa). Heihin saa yhteyden sähköpostitse ja puhelimitse: Bulevardi 21, 00101 Helsinki, Suomi: Puhelin 09 01 55 463 ja info@swissclinic.fi. Pääkonttori sijaitsee Ruotsissa: Sankt Eriksgatan 117, 113 43 Stockholm, Sverige

 

Swiss Clinicin tuotteet ja palvelut

Itse tuotemerkin verkkosivusto toimii verkkokauppana, joka näyttää ensimmäisenä bestsellerit kuvineen ja hintoineen. Sen jälkeen ajankohtaista informaatiota kuvineen, kuten esimerkiksi, mikä on mikroneulaus, jossa neulat pistävät ihoa, mikä aiheuttaa hallitun vaurion, ja se aiheuttaa ihon luonnollisen paranemisreaktion stimuloiden ihon omaa kollageenin- ja elastiinintuotantoa. Tämä myös selittää verkkokaupan ja tuotemerkin pyrkimystä: kotikäyttöön tarkoitettuja kauneudenhoitotuotteita, joilla voi esimerkiksi suorittaa mikroneuleusta rullauksella sen sijaan, että menisi klinikalle pulittamaan satasia moisesta. Verkkokaupan alhaalla näkyy käyttäjien jakamia kuvia sekä pienellä tietosuojatiedote, UKK, yhteystiedot ja maksutavat suomalaista pankeista, luottokorteista ja pankkikorteista laskuun ja erämaksuun.
Ylhäällä pystyy selaamaan kauneudenhoitotuotteita kategorioittain, kuten kaikki tuotteet, microneedling, ihonhoito, naamiot, silmät, setit ja lahjavinkit, hiukset, ripset ja kulmakarvat, Itseruskettavat ja hampaat. Lisäksi pystyy myös selaamaan oireiden mukaan oikeita tuotteita mahdollisiin vaivoihin, kuten, ryppyjä ja hienoja juonteita, aknearvet ja pigmentaatio, kuiva iho, venytysjuovat/selluliitti, tukkeutuneet/laajentuneet ihohuokoset, löystynyt iho, turvotus silmien ympärillä, hiustenlähtö, värjäymät hampaissa. Lisäksi löytyy myös kesäalennuskategoria ylhäältä ja oppaat sekä neuvot ja ota yhteyttä kategoria. Vasemmalta löytyy ostoskori eli mikäli on vieraillut verkkokaupoissa aikaisemmin, niin tämä verkkokauppa ei eroa paljon muista verkkokaupoista toiminnallisuuden ja ulkoasun suhteen.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Swiss Clinicistä
Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait lisää itsevarmuutta tai kauneutta? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa?  Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.