SuomiArvostelut

  Arvostelut Swiss Clinic

  Arvostelut Swiss Clinicistä
  Onko tarvetta kauneudenhoitoon ja ihonhoitoon liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Oletko muuten vain huolestunut ihostasi ja haluat sen kuntoon? Kiinnostaako sinua hankkia hieno lahja rakkaallesi koskien mikroneulausta tai vastaavaa. Swiss Clinic verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Swiss Clinicistä

  Sebastian Gordon ja Fredrik Kristensson perustivat sveitsiläisen klinikan vuonna 2012. Heidän pääasiallinen kiinnostus kauneusalaan oli se, että helppojen ja kohtuuhintaisten kotona tehtävien kauneudenhoitopalvelut olivat varsin alikehittyneitä. He halusivat tehdä kauneushoitoja kaikille, ei vain etuoikeutetuille rikkaille. Siitä lähtien tuotemerkki on kasvanut ja he toimivat yhdeksässä maassa, ja kysyntä on kasvanut. Kehitystiimi sijaitsee Zürichissä sekä tuotantolaitokset Sveitsissä, Ruotsissa ja Italiassa ovat tuoneet myyntiin tasaisin väliajoin uusia kauneudenhoitoalan tuotteita. Toisin sanoen heidän mottonaan on luoda edullisia ja tehokkaita kauneudenhoitotuotteita kotikäyttöä ajatellen. Tuotemerkin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja suurin osa tuotteista ovat vegaanisia (lukuun ottamatta Night Cream PENTA yövoidetta, joka sisältää mehiläisvahaa ja etanalimaa). Heihin saa yhteyden sähköpostitse ja puhelimitse: Bulevardi 21, 00101 Helsinki, Suomi: Puhelin 09 01 55 463 ja info@swissclinic.fi. Pääkonttori sijaitsee Ruotsissa: Sankt Eriksgatan 117, 113 43 Stockholm, Sverige

  Swiss Clinicin tuotteet ja palvelut

  Itse tuotemerkin verkkosivusto toimii verkkokauppana, joka näyttää ensimmäisenä bestsellerit kuvineen ja hintoineen. Sen jälkeen ajankohtaista informaatiota kuvineen, kuten esimerkiksi, mikä on mikroneulaus, jossa neulat pistävät ihoa, mikä aiheuttaa hallitun vaurion, ja se aiheuttaa ihon luonnollisen paranemisreaktion stimuloiden ihon omaa kollageenin- ja elastiinintuotantoa. Tämä myös selittää verkkokaupan ja tuotemerkin pyrkimystä: kotikäyttöön tarkoitettuja kauneudenhoitotuotteita, joilla voi esimerkiksi suorittaa mikroneuleusta rullauksella sen sijaan, että menisi klinikalle pulittamaan satasia moisesta. Verkkokaupan alhaalla näkyy käyttäjien jakamia kuvia sekä pienellä tietosuojatiedote, UKK, yhteystiedot ja maksutavat suomalaista pankeista, luottokorteista ja pankkikorteista laskuun ja erämaksuun.
  Ylhäällä pystyy selaamaan kauneudenhoitotuotteita kategorioittain, kuten kaikki tuotteet, microneedling, ihonhoito, naamiot, silmät, setit ja lahjavinkit, hiukset, ripset ja kulmakarvat, Itseruskettavat ja hampaat. Lisäksi pystyy myös selaamaan oireiden mukaan oikeita tuotteita mahdollisiin vaivoihin, kuten, ryppyjä ja hienoja juonteita, aknearvet ja pigmentaatio, kuiva iho, venytysjuovat/selluliitti, tukkeutuneet/laajentuneet ihohuokoset, löystynyt iho, turvotus silmien ympärillä, hiustenlähtö, värjäymät hampaissa. Lisäksi löytyy myös kesäalennuskategoria ylhäältä ja oppaat sekä neuvot ja ota yhteyttä kategoria. Vasemmalta löytyy ostoskori eli mikäli on vieraillut verkkokaupoissa aikaisemmin, niin tämä verkkokauppa ei eroa paljon muista verkkokaupoista toiminnallisuuden ja ulkoasun suhteen.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Swiss Clinicistä
  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait lisää itsevarmuutta tai kauneutta? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon näistä syistä.

  ✨ Tätä on arki ruuan verkkokaupan keräilijänä 🍎🥦⎪Töissä HOK-Elannossa⎪Duunitori

  Swiss Clinic
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Swiss Clinic

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Swiss Clinic luotettava yritys?

  Swiss Clinic on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Swiss Clinic tarjoaa?

  Swiss Clinic on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Swiss Clinic-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.