Superkauppa

Kaikki arvostelut

Superkauppa

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Superkauppa

Arvostelut Superkaupasta
Onko tarvetta syntymäpäivälahjalle rakkaallesi, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko uuteen kotiisi jotain jännittävää ja siistiä? Pitääkö muuten vain päivittää vaatekaappiasi ja välineistöäsi, jotta näyttäisit sekä tyylikkäältä että ihailtavalta? Kaipaatko gadgetteja ja vaikka mitä vempaimia piristämään päivääsi? Toivotko lapsellesi jotain kivoja leluja tai pelejä? Superkauppa verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

 

Superkaupasta

Superkauppa on jo yli vuosikymmenen eli vuodesta 2009 lähtien toiminut pääkaupungista eli Helsingistä lähtöisin oleva verkkokauppa. Sen tuotemerkin mottona on “teknologiaan, designiin ja asiakkaittensa elämänlaadun parantamiseen” perustuva kauppa, ja itse kaupan omistaa vuonna 1990 perustettu Origodesign Oy yritys, joka on jo vuonna 1990 markkinointiin sekä digitaaliseen viestintään perustunut yritys. Verkkokauppaa ylläpitää nelisen päätoimista henkilöä Suomesta käsin. Sen asiakaspalveluosoite on Email: asiakaspalvelu@superkauppa.fi ja puhelinnumero on 09-8561 9001 yhdeksästä neljään. Sen yritysrekisteritunnus on 0799689-1 ja tuotepalautu- sekä logistiikkaosoite on seuraava: Postituspojat, Varastohotelli Origodesign Oy Koivuvaarankuja 2 (Halli) 01640 Vantaa Finland

 

Superkaupan tuotteet ja palvelut

Tämä verkkokauppa on erikoistunut ennen kaikkea kaiken maailman vempaimiin eli gadgetteihin sekä leluihin ja peleihin, jotka voivat olla lähes kaikkea maan ja taivaan väliltä. Toisaalta verkkokaupasta löytyy perinteistä tekniikkaa, kuten digikameroita, muistikortteja, matkapuhelimia, matkapuhelintarvikkeita, kuulokkeita, älykelloja, ilmankostuttimia jne. Tämä verkkokauppa on myös tuotteidena puolesta lapsiystävällinen sillä se tarjoaa kaiken maailman pelejä, kuten pulmapelit ja palapelit, konsolipelit ja tietokonepelit, lautapelit ja pöytäpelit, ulkopelit. Pelejä on reilut yli 100 tuotetta ja ne ovat yleensä yli 8 vuotiaille, mutta nuoremmillekkin löytyy toki jotain sopivaa.
Itse kauppa on tunnettu leluistaan ja vempaimistaan, joita löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä, kuten robotteja, radio-ohjattavia helikoptereista juniin, Action-figuriineja, tiedeleluja, kesäleluja, autoratoja ja erilaisia lisenssituotteita tai keräilyesineitä. Superkauppa voi antaa esimerkiksi tupaantuliaisiin monenlaisia ehdotuksia, koska sen kotikategorioista löytyy tuotteita kotibaariin, valaisimia plasmalampuista erilaisiin led-lamppuihin mutta myös keittiöön, makuuhuoneeseen tai vaikkapa huonekaluja sohvista tuoleihin. Lisäksi mukana on lukuisia muita sisustutuotteita valuvasta kellosta naamareihin ja muihin. Lisäksi löytyy myös vaatteita aurinkolaseista reppuihin ja kelloihin. Juhlat- sekä lahjakategoria takaavat sen, että verkkokaupasta löytyy kaikki tarvittava syntymäpäiväsankareille ja muille, jotka haluavat järjestää elämänsä bileet.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Superkaupasta
Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa?  Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon tästä syystä.