Sudio

Kaikki arvostelut

Sudio

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Sudio

Viime vuosina langaton tekniikka on parantunut huimasti akkuteknologian myötä. Se on mahdollistanut äänentoistossa paljon uusien langattomien mallien syntymisen markkinoille. Erityisesti erään omenaisen yrityksen keksittyä langattomat kuulokkeet, niin langattomat kuulokkeet latauskotelolla ovat yleistyneet varsin paljon. Mikäli tekee mieli päivittää äänilaitteistonsa, niin Sudio voisi olla vastaus kysymykseen. Lue muiden käyttäjien arvosteluita Sudiosta, niin tiedät, ovatko nämä kuulokkeet ratkaisu juuri sinulle.

 

Sudiosta
Sudio on ruotsalainen elämäntyylibrändi, joka luo minimalistisia kuulokkeita. Se on perustettu vuonna 2012. Sillä on noin 70-80 työntekijää. Sudion tarina tulee ikonisesta ruotsalaisesta musiikista, joka on Aviciin ja Abban myötä laajalle levinnyttä. Sudion inspiraationa toimii selkeä ja elegantti ruotsalainen muotoilu. “Sudio” nimi valittiin yrityksen nimeksi, koska se yhdistää sanat “Swedish” ja “Audio” saumattomasti, josta heijastuu yrityksen arvot, jotka on tarjota laadukasta musiikkia jokaiselle. Sudio vaikuttaa Tukholman pääkonttorista käsin, mistä on rakennettu maailmanlaajuisen verkosto tuotantolaitoksiin ja varastoihin ympäri maailmaa. Sudion toisena arvona on eettisen ja hyvän työympäristön luominen, missä jokaista kohdellaan oikeudenmukaisesti ja reilusti. Vuonna 2019 Sudio on asettanut tavoitteeksi olla hiilidioksidineutraaliiksi organisaatioksi, joka tekee yhteistyötä ulkopuolisen organisaation, Carbon Footprint Ltd:n kanssa. Sudio hyvittää lasketut hiilidioksidipäästöt lahjoittamalla niitä Escarpment Environment Conservation Networkille (Esconet), organisaatiolle, joka keskittyy Kenian Great Rift laakson suojelemiseen. Sudio on tämän lisäksi päättänyt hyvittää hiilidioksidipäästönsä tekemällä yhteistyötä Brasilian Reducing Deforestation Project -hankkeen (REDD) kanssa Brasilian Amazonin sademetsien varjelemiseksi laittomilta hakkuilta.

Sudion tuotteet ja palvelut
Sudio tekee siis ääniteknologiaan ja musiikkiin liittyviä tuotteita, kuten langattomia kuulokkeita. He sisällyttävät skandinaavisen suunnittelun kuulokkeisiin minimalismilla.    Esimerkiksi yrityksen kalleimmat langattomat kuulokkeet (150 euroa) ETT tarjoaa aktiivisen melunvaimennuksen, transparency -tilan, päästää ympäröiviä ääniä automaattisesti läpi, jotta kuulee esimerkiksi oman puheen paremmin ja jopa 30 tuntia kuunteluaikaa, 6 tuntia yhdellä latauksella. 

20 tuntia kun käytössä on aktiivinen melunvaimennus ja musiikki, lisäksi 4 tuntia yhdellä latauksella kun käytössä on aktiivinen melunvaimennus ja musiikki. Tolv ja Tolv R ovat edullisempia langattomia kuulokkeita latauskotelolla. Sudiolta löytyy myös langallisia kuulokkeita, kuten Klar-kuulokkeet, Tretton ja Regent II.  Langattomista kaiuttimista löytyy muun muassa Femtion joko musta, hopeinen tai harmaakuparinen Bluetooth-kaiutin, jossa on vedenpitävyysluokitus IPX 6 ja 14 tunnin soittoaika, tämä kaiutin on tehty sekä sisä- että ulkotiloihin. Dual play -teknologia mahdollistaa kahden kaiuttimen yhdistämisen yhdeltä laitteelta, mikä nostattaa kuuntelukokemusta. Sudio vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä ja Twitterissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Sudioon saa yhteyttä yhteydenottokaavakkeella.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Sudiosta
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.