SuomiArvostelut

  Arvostelut Smileo

  Onnellisuus on omanlaistaan itsevarmuutta. Ihminen, joka ei pidä itsestään pyrkii usein välttämään hymyilemistä. Monet psykologiset tutkimukset ovat myös todistaneet, että toisinaan ihminen voi kokea olonsa iloisemmaksi jo vain hymyilemällä tietoisesti, vaikkei tälle olisikaan erityistä syytä.
  Iloa tavoittelevien onneksi myös kauniin hymyn varmistaminen on nyt helpompaa, kuin koskaan aiemmin. Nykykuluttajan ei tarvitse suunnatta kivuliaiden ja kalliiden hammashoitojen pariin poistaakseen hampaiden värjäymiä. Tästä pitävät huolen erilaiset kotikäyttöisiä valkaisuhoitoja myyvät yritykset, kuten Smileo.
  Miten tehokkaita yrityksen myymät tuotteet ovat kellertymien poistossa? Onko niiden käyttö todella niin helppoa, kuin sivuilla luvataan? Vastauksia tällaisiin mahdollisesti mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin saat lukemalla muiden asiakkaiden jättämiä arvosteluja.

  Tietoa Smileo -yrityksestä

  Smileo on hampaidenvalkaisuun tarkoitettujen tuotteiden valmistaja, joka pyrkii tarjonnassaan etenkin luonnollisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Valkaisun tekee ostaja itse tämän kotona. Smileon valikoima on täysin vegaaninen eikä mitään sen vaihtoehtoja ole testattu eläimillä.
  Yritys markkinoi ahkerasti myös sosiaalisen median kautta. Esimerkiksi Instagramista ja YouTubesta voi löytää monia postauksia, joissa eri somevaikuttajat kertovat kokemuksistaan merkin tuotteiden käyttöön liittyen. Joukosta löytyy myös suomalaisia somepersoonia. Yrityksen kohderyhmäksi voidaankin määritellä etenkin nuoret aikuiset.

  Verkkokauppa.com jäynä

  Smileo palvelutarjonta

  Smileon valmistamien valkaisuvälineiden osto tapahtuu parhaiten sen omien nettisivujen kautta. Täällä sen tarjonnan muodostavat kolme päätuotetta: Smileo Hampaidenvalkaisusetti, Aktiivihiilivalkaisu sekä 3D-valkaisuliuskat. Hampaidenvalkaisusetin ostaja voi säästää luontoa ja rahaa ostamalla uuden setin sijaan myös Smileo Täyttöpakkauksen.
  Eri valkaisuvaihtoehdot vaihtelevat hintojen lisäksi myös edelletyn käyttöajan mukaan. Siinä, missä hampaidenvalkaisusetin avulla pyritään päivittäisillä 10 minuutin sessioilla jopa 8 sävyä valkoisempiin hampaisiin, käytetään hiiltä hampaiden pesun yhteydessä enimmäkseen pienten kellastumien poistoon. 3-D valkaisuliuskojen puolestaan annetaan vaikuttaa 30 minuutin ajan.
  Itseä kiinnostavaa vaihtoehtoa klikkaamalla asiakas saa näkyviin tuotteen kuvat, hinnan sekä suomenkielisen kuvauksen. Kuvauksen alle sijoitetuista ”Ominaisuudet pähkinänkuoressa”- ja ”Pakkauksen sisältö”-osioista voi lukea tuotteen tiedot yksinkertaisesti listattuna.
  Ostopäätöksen tullussa tehdyksi itse tilaus tapahtuu sivuilta löytyvän tilauslomakkeen täyttämällä. Tässä käyttäjän on kerrottava oma etu- ja sukunimensä, postinumero sekä -toimipaikka, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Kohdat täytettyään asiakas johdetaan maksamiseen. Tärkeää on huomioida kuitenkin se, että ostajan on oltava yli 18 vuoden ikäinen voidakseen tilata Smileon nettikaupasta.
  Tilaus lähetetään 2-5 arkipäivän kuluessa, ja toimitus kestää arviolta 3-5 arkipäivää. Ilmaisen toimituksen sivusto tarjoaa yli 69 euron arvoisille tilauksille niiden koosta ja painosta riippumatta. Kuljetus tehdään yhteistyössä Schenken kanssa, mikä tarkoittaa, että paketit toimittuvat asiakasta lähimpänä olevaan pakettipisteeseen.
  Tuotteisiin sisältyy 14 päivän palautusoikeus, joka alkaa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksesta on ilmoitettava verkkokaupan sähköpostitse tavoitettavaan asiakaspalveluun. Yritys perii palautuksesta sekä noutamattomasta tilauksesta 10 euron palautuskulun. Takaisinmaksusumma riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta, eli sen tulisi olla mahdollisimman lähellä alkuperäistä kuntoaan.
  Smileo antaa myös 100% tyytyväisyystakuuden kaikkiin tilauksiinsa. Jos hampaat eivät vaalenekaan, voi rahojen palautusta vaatia lähettämällä yrityksen asiakaspalvelun sähköpostiin kuvan hampaista ennen hampaidenvalkaisusetin käyttöä ja seitsemän päivän käyttöjakson jälkeen. Palautushakemus on tehtävä 30 päivän sisällä tuotteen saapumisesta, ja kuvissa on näyttävä selkeät päivämäärät. Rahojen palautus koskee vain ensimmäistä tilausta, joka on tehty The Smileo -kaupassa.
  Nettikaupan hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa Visa-, MasterCard- ja Diner’s Club -kortit sekä PayPal. Klarnan avulla asiakas voi tehdä ostoksia osamaksulla. Uusista kampanjoista ja tuotelinjoista pysyy ajan tasalla tilaamalla yrityksen sähköpostitse toimitettavan uutiskirjeen tai seuraamalla tämän Instagram-, Facebook-, YouTube-, TikTok- ja Pinterest-tilejä.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Smileon toimintaan liittyen

  Tilasitko hampaidenvalkaisuvälineesi Smileolta? Onko nettikaupan myymä hiili muihin luonnollisiin valkaisutapoihin verrattuna tehokkaampi vaiko tehottomampi? Entäpä millaiset ovat yrityksen toimitusajat? Olitpa sitten teettänyt aiemmat valkaisuhoitosi hammaslääkärillä, kotona tai kyseessä oli ensimmäinen kertasi, on arvostelusi meille tärkeä. Kerro siis tällä välilehdellä oma mielipiteesi Smileon tuotteista – se vie vain hetken!

  Smileo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Smileo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Smileo luotettava yritys?

  Smileo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Smileo tarjoaa?

  Smileo on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Smileo-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.