Smart Home

Kaikki arvostelut

Smart Home

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Smart Home

Älykäs kotiautomaatio on saamassa hyvän maineen kuluttajien keskuudessa kaikkialla maailmassa. Nykypäivänä korostetaan paljon koneistoja, jotka tekevät jokapäiväisestä elämästämme helppoa, nopeaa ja stressitöntä. Automaatio kuuluu tällaisiin kukoistaviin teknologioihin, jotka kokevat parannuksia nykyaikaistamisen ja sovellusten osalta yliääninopeudella. Kotiautomaatio käsittää kuitenkin termostaattien, turvallisuuden, lämpötilansäädön ja kodinkoneiden automatisoinnin. Mielenkiintoista on, että esineiden internetin käyttöönotto muutti kotiautomaatiota parempaan suuntaan. Kodinkonevalmistajat ympäri maailmaa, kuten Smart home, Inc., ovat innokkaita keksimään entistä toimivampia ja edullisempia laitteita myynnin edistämiseksi ja asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Tämän mukaisesti älykkään kotiautomaation maailmanlaajuinen etsintä on vallankumouksellisten kotijärjestelmien vallassa. Sinun tulisi lukea täältä rehellisiä arvosteluja Smart home, Inc:stä ennen kuin investoit mihinkään heidän tuotteisiinsa ja palveluihinsa.

Tietoja Smart home, Inc.
Rob Lillenessin vuonna 1992 perustama Smarthome, Inc. on yksityisomistuksessa oleva yritys ja maailman johtava kotiautomaation verkkokauppa, josta on tullut helppokäyttöinen lähde sadoille tuhansille kohtuuhintaisille valaistus-, turvallisuus- ja kodin viihdetuotteille, jotka keskiverto tee-se-itse-käyttäjä voi helposti asentaa. Yrityksen omistautuneiden ja perusteltujen asiantuntijoiden tiimi pyrkii kaikin tavoin toimittamaan uusimpia huipputuotteita kohtuulliseen hintaan. Smarthome on yksi maailman suurimmista kotiautomaation jälleenmyyjistä, josta on tullut helppokäyttöinen lähde edullisille laitteille - kuten älykkäälle valaistuksen ohjaukselle, älykkäille termostaateille, älykkäälle kodin turvallisuudelle, langattomille kameroille, ovikellokameroille, ovilukoille ja paljon muulle, jotka kaikki keskiverto tee-se-itse-rakentaja voi turvallisesti asentaa. Tuoteasiantuntijatiimimme pyrkii toimittamaan uusia, huippuluokan tuotteita parhaaseen mahdolliseen hintaan. Smarthome on Smartlabs, Inc. -yritys, joka jakelee myös tuotteita, joissa on palkittua Insteon-teknologiaa. Insteon on langattoman verkkotekniikan kultainen standardi yhdistetyssä kodissa. Se tarjoaa valaistuksen ohjauksen, kohtausvalaistuksen ja ajastimet sekä vuoto-, ovi- ja liikehälytykse, kaikki älypuhelimesta tai tabletista. Insteon-yhteensopivat tuotteet ovat kohtuuhintaisia, helposti ohjelmoitavia laitteita, jotka kommunikoivat kotisi nykyisten johtojen ja langattomien signaalien kautta, mikä tekee siitä kaksiverkkojärjestelmän, joka lisää merkittävästi signaalin luotettavuutta kilpailijoihin verrattuna.

Smarthome, Inc. tuotteet
Smarthome, Inc. tarjoaa erityyppisiä tehokkaita, langattomia kodinohjausverkkotekniikoita, kuten valaistuksen ohjausta, kohtausvalaistusta, ajastimia, ohjausta ja tilaa älypuhelimilla ja tableteilla, vuoto-, ovi- ja liiketunnistimia sekä autotallin oven ohjausta. Klassinen älylamppu on helpoin tapa päästä älykkääseen valaistukseen. Yksinkertaisuudessaan plug-and-play, sinun tarvitsee vain vaihtaa perinteinen hehkulamppu uuteen, energiatehokkaaseen LED-lamppuun. Jos haluat kätevästi ohjata yhtä tai kahta kotisi lamppua etänä, älylamput sopivat hyvin. Ne toimivat myös hyvin, jos sinulla ei ole muita älylaitteita eikä todellista kiinnostusta koko talon automatisointiin. Jos haluat parantaa valaistusta koko talossa ja nauttia yhteentoimivuudesta muun älykkään tekniikan kanssa, kannattaa harkita älykkäitä kytkimiä. Oikea mukavuus alkaa täydellisestä älykkäästä termostaatista. Uusimmat ja parhaat mallit ja mallit sellaisilta tuotemerkeiltä kuin Nest, Honeywell ja ecobee, löydät parhaat hinnat ja valikoiman erilaisia termostaatteja kotiisi. Kun vaihdat älykkääseen termostaattiin, voit hallita tilannetta mukavasti sohvaltasi käsin, tai jos olet poissa kotoa - älypuhelimesi pitää sinut yhteydessä. Ohjelmoinnin ja aikataulutuksen tai jopa sisäänrakennetun oppimisominaisuuden avulla nämä termostaatit voivat maksaa itsensä takaisin jo yhdessä kaudessa. Langattomat kamerat kaikissa muodoissaan auttavat varmistamaan, että perheesi ja kotisi sisältö on aina täysin suojattu. Halusitpa sitten sisä- tai ulkokameran, voit kattaa kaikki kotisi ja puutarhasi alueet ja pitää näin ei-toivotut tunkeilijat loitolla. Turvallisuusrikkomuksen epätodennäköisessä tapauksessa sinulla on tallentunutta materiaalia HD-videona todisteena. Voit käyttää kameraa etänä älypuhelimellasi, joten sinun ei tarvitse tuntea kotiasi haavoittuvaksi, vaikka olisitkin lomalla auringossa.

Valitukset, kokemuksia ja palautteet Smarthome, Inc.
Onko sinulla kokemuksia yrityksestä? Smarthome, Inc. ei ole koskaan saanut minkäänlaisia negatiivisia arvosteluja ja palautteita siitä lähtien, kun se käynnistettiin.