Skip Hop

Kaikki arvostelut

Skip Hop

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Gearbest

Gearbest

0 arvostelut

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mit&...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

Skip Hop

Kyllähän kaikki vanhemmat sen tietävät: vauvat ja isommatkin lapset tarvitsevat monenlaisia varusteita ja leluja. Olitpa sitten shoppailemassa varusteita ihka uudelle perheenlisäykselle tai täydentämässä jo olemassa olevaa lastenvarusteiden arsenaalia, lasten tuotteita shoppailessa tulee helposti eteen valinnan vaikeus. Erilaisia tuotteita on nykyään tarjolla valtavasti ja lisäksi niitä on mahdollista ostaa lukemattomista eri verkkokaupoista ja liikkeistä. Mistä siis tiedät, mikä vaihtoehto sinun tulisi niiden kaikkien joukosta valita? Me tiedämme, kuinka pyörryttävältä valinta kaikkien eri vaihtoehtojen välillä voi tuntua ja siksi olemme koonneet tälle sivulle tietoa Skip Hopista, joka on yksi vaihtoehto lastentarvikkeiden shoppailuun. Jos et ole vielä varma, onko Skip Hop oikea vaihtoehto sinulle, muiden käyttäjien jättämistä arvosteluista on sinulle taatusti hyötyä. 

Ski Hop - Tietoa yrityksestä
Skip Hop on yhdysvaltainen lastentarvikemerkki. Skip Hop on ollut yksi lastenvaatteista ja -tarvikkeistaan tunnetun Carter's-yrityksen brändeistä vuodesta 2017 lähtien. Yrityksen päämaja sijaitsee Georgian osavaltiossa, Atlantan kaupungissa. Skip Hopia kuvaillaan lifestyle-brändiksi, jonka tarkoituksena on tehdä vanhemmuudesta ja perhe-elämästä mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja hauskaa. Brändin tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa erilaisia vauvan tarvikkeita, laukkuja, ruokailuvälineitä, kylpytarvikkeita ja leluja. Tuotteiden luvataan tarjoavan perheille fiksua suunnittelua ja optimaalista käytettävyyttä.

Lastentarvikkeet
Skip Hopin tuotevalikoimaan kuuluu paljon erilaisia lastentarvikkeita. Skip Hop myy tuotteita, jotka sopivat vastasyntyneistä leikki-ikäisiin asti. Monet tuotteet liittyvät lasten hoitoon, esimerkiksi vaipanvaihtoon tai kylvettämiseen. Skip Hopin valikoimassa on myös isompia tuotteita, kuten vauvan sänkyjä ja syöttötuoleja. Merkki myy myös lasten ruokailuvälineitä, esimerkiksi juomapulloja, eväslaatikoita, ruokalappuja ja pieniin käsiin sopivia ruokailuvälineitä. Lisäksi Skip Hopilla on esimerkiksi lastenistuimiin ja lastenvaunuihin tarkoitettuja asusteita, kuten lastenvaunuihin kiinnitettäviä kantokoukkuja ja peilejä, joiden avulla etupenkiltä näkee takapenkillä istuvan lapsen. Tuotteiden tarkoitus on helpottaa lapsiperheiden arkea ja tehdä perhe-elämästä hieman helpompaa ja hauskempaa.

Skip Hop lelut
Käytännöllisten ja tarpeellisten lastentarvikkeiden lisäksi Skip Hopin valikoimaan kuuluu myös monenlaisia leluja ja muita hauskoja tuotteita. Merkki tarjoaa esimerkiksi monia erilaisia kylpyleluja, leikkimattoja sekä erilaisia aktiviteettileluja, kuten hyppytuoleja ja kärryjä. Näiden lelujen ja tarvikkeiden tarkoitus on kehittää ja tukea lapsen motoristen taitojen kehitystä. Lisäksi Skip Hopilla on myös laaja valikoima pehmoleluja. Merkillä on esimerkiksi suuri määrä erilaisia eläinleluja, koalakarhuista dinosauruksiin ja koirista yksisarvisiin. 

Verkkokauppa
Skip Hopin lastentarvikkeisiin voi tutustua yrityksen englanninkielisessä verkkokaupassa. Skip Hopin tuotteita ei kuitenkaan toimiteta kansainvälisesti, eli niitä ei ole mahdollista tilata suoraan Skip Hopin omasta verkkokaupasta Suomeen. Carter's-yrityksen muita brändejä on sen sijaan mahdollista tilata Suomeen toimitettuna. Myös Skip Hopin tuotteita voi kuitenkin tilata lukuisilta jälleenmyyjiltä, jotka toimittavat tuotteita myös Suomeen. Muista aina tutustua sen verkkokaupan omiin tilaus- ja toimitusehtoihin, josta tilaat tuotteet. 

Skip Hop - Kiitokset, valitukset ja vinkit
Skip Hopin tuotteet ovat voittaneet useita palkintoja, esimerkiksi Fatherly-, Good Housekeeping- ja What to Expect -brändeiltä. Oletko samaa mieltä näiden suitsutusten kanssa, vai onko Skip Hopin tuotteissa tai palveluissa mielestäsi parantamisen varaa? Kerro meille mielipiteesi! Rehelliset arvostelut, kokemukset ja vinkit auttavat muita käyttäjiä tekemään parempia ostopäätöksiä. Voit esimerkiksi kuvailla lastentarvikkeiden laatua tai kertoa, miten Skip Hopin lelut kestivät lasten leikeissä. Mikä voisikaan olla tärkeämpää, kuin laadukkaiden ja turvallisten tuotteiden valitseminen perheen pienemmille? Juuri siinä muiden asiakkaiden arvosteluista voi olla paljon apua. Jos et ole aiemmin käyttänyt Skip Hopin tuotteita, suosittelemmekin lukemaan muiden asiakkaiden arviot ennen ensimmäistä tilaustasi!