Skincollagen

Kaikki arvostelut

Skincollagen

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Skincollagen

Kiinnostaako sinua kollageenituotteet? Tarvitsetko enemmän ihonhoitoon liittyviä tuotteita tai haluat nauttia laadukkaita lisäravinteita? Oletko muuten vain kiinnostunut ihonhoidosta asiaan kuuluvalla visiolla ja tyylillä? Kaipaatko nopeaa verkkokauppaostostuokiota? Siinä tapauksessa Skincollagen voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

 

Skincollagenista
Skincollagen on täsmähydrolysoitujen kollageenivalmisteiden jakelija. Skincollagen jakelee monia maailman johtavia kollageeniraaka-aineita ja superruokia. Kyseinen yritys perustettiin jo vuonna 2007, jonka jälkeen on tapahtunut paljon muutoksia toiminnassa. Skincollagenin ydinarvo on kuitenkin se, että se haluaa yhdistää uusimmat tutkimukset korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja tarjota tuotteita ilman lisäaineita. Lisäksi yrityksen tuotteet tulevat erikoislasista valmistetuissa purkeissa useimmissa kollageenituotteissa, minkä pitäisi tarjota suojan näkyvää valoa vastaan, ja mikä pidentää kestävyyttä ja tehoa. Lisäksi Skincollagenin tuotteet ovat valmistettu GMP-sertifioidussa tuotantolaitoksessa Länsi-Euroopassa. Skincollagenin asiakaspalvelu löytyy osoitteesta PL 23 02321 Espoo ja sen sähköpostiosoite on info@skincollagen.com.

Skincollagenin tuotteet ja palvelut

Skincollagen myy kaikkea kollageeniin liittyvää verkkokaupassaan. Verkkokaupasta pystyy tilaamaan kaikenlaisia kollageenipeptidijauheita. Verkkokaupan jokainen täsmähydrolysoitu kollageenijauheon suunniteltu juuri tietynlaiseen tarkoitukseen, kuten esimerkiksi ihon hyvinvointiin, nivelten ylläpitoon tai luiden vahvistamiseksi. Verkkokauppa ei myy kollageenijauheita epämieluisilla lisäaineilla, joita voivat olla esimerkiksi säilöntäaineet, väriaineet, emulgointiaineet. Skincollagenin kollageenituotteet ovat vapaita kyseisistä lisäaineista. Lisäksi verkkokauppa ei tarjoa kapselimuotoisia tai tablettimuotoisia kollageenivalmisteita, sillä kapseli, pillerikokoon ei mahdu riittävästi kollageenipeptidejä, ellei aio syödä kymmeniä erilaisia pillereitä. Vertailun vuoksi markkinoilla on usein 500mg kollageenipeptidejä per kapseli, mikä verkkokaupan mukaan kymmenen kertaa vähemmän kuin minkään sen tarjoaman tuotteen annostus.  Skin Collagenin täsmähydrolysoidut kollageenipeptidijauheet on valmistettu nautaperäisestä natiivikollageenista patentoidulla valmistusmenetelmällä. Siinä on monia tuotantoon liittyviä vaiheita muun muassa kuumavesiuutto, suolan poisto,  suodatus entsymaattinen hydrolysointi, tiivistys, sterilointi ja kuivaus. Jokainen verkkokaupan tuote on läpikäynyt tietyn hydrolysoinnin, millä on luotu kehon eri osiin vaikuttava kollageenipeptidiraaka-aine. Ainoa poikkeus on Body Collagen -tuote, jossa hydrolysointiaste on alhaisempi ja molekyylipaino siten on korkeampi. Kyseinen hydrolisaatio on suoritettu tietyllä toimintaprosessilla, jolloin molekyylipaino on keskimäärin 5.000 g/mol ja 10.000 g/mol välillä, mikä erottaa Skincollagenin tuotteet niin kutsutuista bulkkikollageenijauheista. Valmisprosessin tarkoituksen perusteella verkkokaupan tuotteet ovat jaettu seuraaviin kategorioihin: Skin Collagen, Joint Collagen, Bone Collagen, Ligament Collagen, Body Collagen, ja Marine Collagen. Kaiken kaikkiaan verkkokaupasta löytyy noin 13 kollageeniin liittyvää tuotetta. Skincollagenin tuotteet ja palvelut löytyvät myös edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa, Facebookissa ja Youtubessa.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Skincollagenista
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko kollageenitarpeet tyydytettyä ja samalla sait lisäravinteet ostettua. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.