Sika-Design

Kaikki arvostelut

Sika-Design

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Sika-Design

Onko tarvetta uusille huonekaluille? Haluatko ekologisesti kestäviä huonekaluja hyvästä materiaalista, joka kestää isältä pojalle? Onko rattan-materiaali sinulle tuttua vai haluatko jotain kevyttä ja vahvaa? Pitääkö puutarha panna uuteen uskoon, mutta et ole oikein varma, miten sen voisi tehdä. Oletko vailla hyvää lahjaideaa jollakin hienolla designillä ja suunnittelulla? Sika-Design voi antaa näihin kysymyksiin vastauksen. Lue muiden käyttäjien arvioista tästä huonekaluja ja muita sisustustuotteita valmistavasta yrityksestä, niin tiedät kannattaako investoida tämän yrityksen huonekaluihin.

Sika-Designistä
Tämä suomalaisen korvaan huvittavalta kuulostava tuotemerkki tulee alunperin Tanskasta, koska Sika-Designin historia alkaa vuodelta 1942. Silloin Ankjær Andreasen perusti Sika-Designin Horsensiin. Itse hassuhko nimi Sika tulee söpöstä ja elegantista japaninhirvestä, tanskan kielellä sitä sanotaan sikahjortiksi. Yritys aloitti toimintansa siis toisen maailman sodan aikana,ja Horsensin seuduilla oli tuolloin massiivinen työttömyys sekä materiaalipula, jolloin kaikki pelloilta ja pientareilta löytynyt materiaali kelpasi mukaan ja tämä näkyy yrityksen tuotteissa ja siinä, kuinka Sika-Design mainostaa itseään ympäristöystävällisenä ja kestävänä ratkaisuna.

1950-luvulla yritys muutti Fyniin ja laajensi tuotantoaan koreihin ja pienimuotoiseen huonekalutuontantoon ja sen jälkeen uudet työskentelytavat muuttivat suorastaan rottinkituotannon, jolloin perustajan periaatteenna on ollut työskennellä käsityöläisten kanssa ja toteuttaa Sika-Design brändiä mukavuudella, laadulla sekä hyvällä muotoilulla. 1950-luvulta eteenpäin yritys on laajentanut tuotantoaan sekä ottanut modernin materiaalin, polyrottingin käyttöönsä. Nykyään toisen ja kolmannen polven Andreasenit johtavat tätä perheyritystä Yritys vietuotteita viedään yli 30 maahan, mutta nyt materiaalina rottinkituotteissa käytetään Indonesialaista rottinkia, kun 1990-luvulla Yamakawan suunnittelusta tulee Sikalle valtava menestys, jolloin  Sika perustaa oman tehtaansa Malesiaan. Sika hankkii suurimman kilpailijansa Horsnæs-suunnittelun ja tulee sitetn Sika-Horsnaesiksi.

Sika-Design tuo nykyään markkinoille useita uusia kokoelmia: Georgia Garden kokoelmaa romanttisilla korituilla huonekaluilla puutarhaan ja vuonna 2012 Sika-Design tuo markkinoille "Icons" kokoelman, joka on jo suunniteltu jo vuonna 1950 tanskalaisten arkkitehtien toimesta sekä Affäiren, joka on tarkoitettu kahvilatuotteiksi ulkokäyttöön.

Sika-Designin tuotteet ja palvelut
Sika-Design tarjoaa siis kaikkea mahdollista huonekaluisiin liittyvää, mikä on punottua ja tehty polyrottingista sekä rottingista. Esimerkiksi nopealla silmäilyllä tutkistellen Sika-Designin kotisivua voi huomata, että sen verkkokauppa tarjoaa puutarhahuonekaluja, sisätilahuonekaluja tuoleista, pöydistä sohviin ja sen tuotekategoriat kattavat lähes Ikea-tasoisesti kaiken peileistä petivaatteisiin, kuten esimerkiksi: penkit,  baarituolit  baarikärryt , päiväsängyt, ruokapöydän tuolit  ripustetut tuolit, aulatuolit ja jakkarat, Rattan-pöydät, hyllyköt, sohvat ja sohvakankaat, tyynyt, korit ja tarjottimet, päiväpeitteet, matot, spirit, eli henkieläimet, lasitavarat, lamput,  lyhdyt, peilit, pussit, viltit tyynyliinat, ja pöytävarusteet.

Itse tuotteet on tehty eräänlaisesta, ainutlaatuisesta materiaalista, jota kutsutaan rottinkipalmuksi tai rottingiksi, joka on noin 600 eri lajia käsittävää palmusukua, jonka lajeja kasvaa Afrikan, Aasian ja Australaasian trooppisissa osissa. Rottinki on varsin pitkä- ja ohutvartista, muiden puiden oksistoissa kasvavia kiipijäkasveja, jotka muodostavat jopa ylipääsemättömiä tiheikköjä. Rattan on huonekalujen tuotannossa toiseksi nopeimmin kasvava materiaali, ja se uudistuu 5–7 vuoden aikana. Bambun sijaan, rottinki ei ole ontto, mutta kiinteätä. Se on vahva, taipuisa ja erittäin kestävä. Se on siten erinomainen huonekalujen tuotantoon. Sika-Design tarjoaa verkkokaupan kotisivuillaan, jossa toimivat kaikki yleisimmät luottokortit sekä maksuvaihtoehdot ja myös myymälähaun, mutta myymälöitä ei ole vielä Suomessa. Verkkokauppa tarjoaa myös uutiskirjeen, jossa kerrotaan tarkemmin tästä rattan-materiaalista, ja yrityksen ympäristöystävällisistä sekä kestävistä arvoista ja vastaavista huonekaluihin liittyvästä. Sika-Designin asiakaspalveluun saa yhteyden yhteydenottokaavakkeella, puhelimella: (+45 66 15 42 24) ja sähköpostilla: Info@sika-design.com

Kiitokset, valitukset ja vinkit Sika-Designistä
Kuinka hyvin tämä verkkokauppa toimi? Ajoiko se todella asiansa vai oliko sen tuotteet suorastaan sekundaa? Toimiko verkkokauppa nopeasti vai oliko se jotain ei-suositeltavaa? Oletko tyytyväinen Sika-Designin huonekaluihin ja muihin tuotteisiin, jotka on tehty erikoista materiaalista? Oliko hinnoittelu reilua vai ilmenikö odottamattomia ongelmia? Arviosi tästä palvelusta olisi kallisarvoista ja suorastaan kullaista muita kohtaan, koska silloin muut, mahdolliset käyttäjät tietäisivät kannattaako tähän palveluun investoida vai ei. Varmaan sinäkin olisit halunnut kuulla ainakin muutaman rehellisen arvion ostamastasi tai käyttämästäsi tuotteesta ennen sen käyttöön ottoa ihan vain varmuuden vuoksi? Siksi Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, jotta tehtäisimme yhdessä oikeita päätöksiä.