Sigma

Kaikki arvostelut

Sigma

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Sigma

Meikkaaminen on monelle arkipäiväistä puuhaa, mutta se voi myös olla kiva harrastus. Meikkaus onnistuu ihan vaikka sormin, mutta joistain siveltimistä voi olla paljonkin apua. Meikistä voikin tehdä paljon paremman oikeilla meikeillä sekä välineillä. Sigma on yksi kosmetiikkasiveltimiä ja -tarvikkeita myyvä, suunnitteleva ja valmistava yritys. Kiinnostaako sinua Sigmalta osto? Onko Sigma luotettava ja kuinka kauan toimitus kestää? Kannattaako Sigman verkkokaupasta ostaa? Lue Suomiarvostelut -sivuilta, mitä muut Sigmalta ostaneet ovat sanoneet heidän palvelustaan sekä verkkokaupastaan. Näin voit selvittää, kannattaako sinun ostaa sieltä vai jostain muualta.
 
Mikä on Sigma?
Sigma on yritys, joka myy meikkisiveltimiä sekä -tarvikkeita. Yritys perustettiin vuonna 2009. Sen perustivat Dr. Simone Xavier ja Rene Xavier Filho. He ovat pariskunta, joista toinen on mikrobiologi ja toinen insinööri. Heidän ensimmäinen tuotteensa oli meikkisivellin, joka hyvin nopeasti nousi kulttimenestykseksi ja myytiin loppuun. Yrityksen nimi tulee kreikkalaisesta kirjaimesta ja matemaattisesta summasta sigma. Yritys kertoo verkkosivuillaan sen kuvastavan heidän intohimojensa summaa.

Yritys lanseeraa uusia tuotteita usein ja sillä onkin useita patentteja meikkisiveltimiin ja meikkitarvikkeisiin liittyen. Patentteja on muun muassa kahdella erilaisella meikkisiveltimellä, yhdellä meikkisienellä, siveltimien kuivatustelineellä sekä meikkisiveltimien puhdistushanskalla. Patentteja on useita myös näiden lisäksi.

Sigman tuotteet
Sigma myy erilaisia meikkisiveltimiä ja meikkitarvikkeita. Kaikki siveltimet ovat vegaanisia, eli niissä ei käytetä aitoa karvaa vaan synteettistä karvaa. Sigman valikoimasta löytyy muun muassa siveltimiä, siveltimien hoitoon tarkoitettuja tarvikkeita, meikkejä sekä ihon hoidon tuotteita. Meikkisiveltimiä löytyykin moneen eri tarkoitukseen. Jos olet meikannut enemmän, tiedätkin että monet erilaiset meikkisiveltimet voivat auttaa meikin loihdinnassa, mutta myös ihan vain muutamalla hyvällä pärjää.
 
Meikkisiveltimet tulisi kuitenkin pestä viikoittain. Siveltimiin kertyy meikkijäämiä, jotka voivat sotata meikkausta. Lisäksi ne keräävät bakteereita ihosta, jolloin ihoon voi syntyä epäpuhtauksia jos siveltimiä ei pese säännöllisesti. Meikkisiveltimien pesua varten Sigman sivuilla myydäänkin erilaisia puhdistusaineita, pesuhanskoja sekä siveltimille hoitoaineita. Monet näistä tuotteista on patentoituja.
 
Lisäksi Sigman valikoimassa on meikkejä kuten kulmageelejä ja kulmavärejä, silmämeikkejä ja luomivärejä, erilaisia paletteja kasvojen meikkaukseen sekä huulimeikkejä kuten huulikiiltoja ja huulipunia. Verkkosivuilla tuotteet ovatkin kategorioittain, joten voit etsiä sieltä tarvitsemiasi tuotteita näiden kategorioiden perusteella.
 
Sigman verkkokaupasta osto, toimitus ja palautus
Sigman tuotteita voi ostaa suoraan Sigman omasta verkkokaupasta tai joistain muista verkkokaupoista ja kivijalkamyymälöistä. Heidän verkkokauppansa on englanniksi, mutta tuotteita voi ostaa kansainvälisesti lähes minne vain. Ostaaksesi Sigman verkkokaupasta, sinun tulee lisätä tuotteet ostoskoriisi ja kassalla täyttää tiedot kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä toimitusosoite. Tuotteet tulee myös maksaa saman tien. Tuotteet lähetetään sinulle vasta kun Sigma vastaanottaa maksun.
 
Tuotteiden toimitusaika kansainvälisesti on noin 13-30 arkipäivää. Tilauksen käsittelyyn menee noin 4-10 päivää, jonka jälkeen ne toimitetaan. Yhteensä tilauksen saamisessa menee siis noin 17-41 päivää. Toimitusvaihtoehtoja on kaksi: ilmainen toimitus ilman seurantanumeroa tai toimitus seurantanumerolla. Sigman verkkosivuilla on myös asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä mikäli sinulla on kysymyksiä toimitukseen tai palautukseen liittyen Suomeen tilatessa.

Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Sigmasta
Oletko käyttänyt Sigman siveltimiä tai tilannut Sigman verkkokaupasta? Jaa meille kokemuksesi Sigman tuotteista sekä heidän verkkokaupasta. Onko Sigma luotettava? Tuleeko tuotteet nopeasti vai joutuuko niitä odottamaan? Entä voiko Sigmalle palauttaa, jos muuttaa mielensä? Jaa meille arviosi, ajatuksesi ja kokemuksesi Sigman verkkokauppaan tai heidän tuotteisiin liittyen.
 
Kenties mietit Sigman tuotteiden ostoa? Lue ensin, mitä muut ovat sanoneet Sigmasta!