SuomiArvostelut

  Arvostelut Shy to Buy

  Arvostelut Shy To Buysta
  Onko tarvetta intiimiasioihin liittyvissä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko penispumpun isompaa penistä varten tai jotain pillun tiukkuuteen liittyvää? Pitääkö muuten vain päästä eroon joistain kiusallisista vaivoista? Oletko muuten vain huolestunut terveydestäsi ja haluat sen kuntoon? Shy to Buy verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Shy to Buy -verkkokaupasta
  Shy to Buy kuuluu kansainväliseen Comfort Click Ltd konserniin, jolla on liiketoimintaa Euroopassa, Australiassa ja Aasiassa. Itse konserni on hyvinvointituotteisiin erikoistunut yleiseurooppalainen verkkokauppias ja tukkumyyjä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Croydonissa (20 minuutin päässä Lontoon keskustasta), ja niillä on myös toimistoja Intiassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, mutta löytyy myös monista muista paikoista Costa Ricasta Napoliin. Yritys sai alkunsa vuonna 2005, kun huomattiin, että on olemassa tuotteita, joita ihmiset eivät vain halunneet käydä kaupassa ostaa. Seurauksena oli, että ShytoBuy keksittiin, joka kehitti nopeasti uskolliset faninsa. Sen jälkeen asiakkaat alkoivat kysyä painonhallintaan apua, ja niinpä WeightWorld lanseerattiin omalla tuotemerkillään. Muutamia vuosia myöhemmin tuli tarpeeseen luonnolliset ja orgaaniset kauneustuotteet, joten syntyi Le Luna. Viimeksi vuonna 2018 konserni käynnisti Animigon, joka tarjosi lisäravinteita kissoille ja koirille. Tukkumyynti alkoi vuonna 2015 ja siitä lähtien se on vain kasvanut. Shy To Buy -sivusto toimii tällähetkellä 10 eri Euroopan maassa, ja se laajentaa toimintaa jatkuvasti.

  Shy to Buyn -tuotteet ja palvelut
  Ensimmäisestä päivästä lähtien verkkokaupan suurimpia prioriteetteja on ollut se, että pystyy tilaamaan korkeimmalla suojauksella henkilöllisyyttä ja korttimaksujen turvallisuuden suhteen eli tilaukset saapuuvat niin, että ilman, että kukaan voisi tietää, mikä on paketin sisällä. Verkkokauppa käyttää Verisign-suojaustekniikkaa, eikä se säilytä korttitietoja. Lisäksi palvelu noudattaa tietosuojalakia, eikä myy tietoja kolmansille osapuolille. Siksi verkkokauppa on saannut nimensä Shy To Buy. Shy to Buy -palveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta: info@shytobuy.fi Palvelu tarjoaa myös online-chatin mahdollisia ongelmatapauksia varten. Puhelinpalvelu toimii soittopyyntömahdollisuudella numerosta 09 424 51705. Shy To Buy tarjoaa myös kumppanuusohjelman komissioineen ja muine mahdollisine etuineen.
  Itse verkkokauppa tarjoaa siis ratkaisuja kiusallisiin vaivoihin seksuaaliterveydestä ihonhoitoon. Esimerkiksi monia ihonhoitotuotteita akneisesta ihosta selluliittiin tai tatuointien poistoon eli jotain esimerkiksi maksaläiskien, punoittavan ihon, ryppyjen, silmän ryppyjen, arpien, hilseilevän ihon, kutisevan ihon, syylien, selluliitin, sienitulehduksien ja suonikohjujen hoitoon. Myös yleisterveyttä varten löytyy kaikenlaista pahanhajuisesta hengityksestä ilmavaivoihin sekä peräpukamiin. Lisäksi löytyy hiustenhoitoon kuten esimerkiksi katkeileviin, hiustenlähtöön sekä harmaisiin hiuksiin liittyviä asioita ja myös ihokarvan poistoon. Intiimiterveys on luonnollisesti edustettuna ja verkkokaupasta voi tilata tuotteita erektio-ongelman, käyrän peniksen, laukeamisen ja penikseen kehitykseen liittyvässä, kuten penispumput ja lisäravinteet. Naisille löytyy haluttomuuteen, kuivuuteen, pillun kiinteytykseen, tiukkuuteen, vaihdevuosiin, takapuoleen ja virtateihin liittyviä tuotteita. Lisäksi verkkokauppa tarjoaa suomen kielellä myös ihonhoitoon ja vastaaviin liittyviä artikkeleita.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Shy To Buysta
  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava ja sait lisää itsevarmuutta tai kauneutta? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi sekä kumppanillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon tästä syystä.

  Onnisen verkkokauppa – hakutoiminnot

  Shy to Buy
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Shy to Buy

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Shy to Buy luotettava yritys?

  Shy to Buy on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Shy to Buy tarjoaa?

  Shy to Buy on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia, Erotiikkaliikkeet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Shy to Buy-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.