SuomiArvostelut

  Arvostelut Seksilelut

  Kuluneen vuosikymmenen aikana entistä yleisemmäksi yhteiskunnalliseksi puheenaiheeksi on noussut seksi. Mitä pidemmälle olemme avoimuudessa tulleet, sitä ilmeisemmäksi on muodostunut se, että terve seksielämä kuuluu – ja on hyväksi – meistä jokaiselle.
  Olit sitten sinkku, parisuhteessa tai avoimessa suhteessa, voi omaa seksielämää virkistää tehokkaasti erilaisin apuvälinein. Suomessa yksi tunnetuimmista ja suosituimmista seksivälineliikkeistä on kotimainen Hot Lips.
  Miten laadukkaita sivustolta ostettavat alusasut ovat? Entäpä seksilelut? Löytyykö laajasta valikoimasta todella jokaiselle jotakin? Entä miten hyvin onnistuu sivustolla mainostettu huomaamaton toimitus? Tutustu verkkokauppaan tarkemmin sen asiakkaidden kirjoittamia arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Hot Lips -verkkokaupasta

  Hot Lips on suomalainen seksikauppaketju, -brändi ja verkkokauppa. Brändin alla toimivia seksiliikkeitä löytyy Suomesta parisenkymmentä kappaletta eri puolilta maata. Suurin liikkeistä sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa.
  Ketjun ja brändin taustalla toimii Suomessa vuonna 1998 perustettu HL-Property Oy. Ketjun Suomen-myymälöistä kolme on osakeyhtiön omistuksessa, ja muut osallistuvat yhteismainontaan itsenäisinä yrityksinään, ostaen tuotteensa HL-Property Oy:n Tallinnassa sijaitsevan tukkuliikkeen kautta.
  Huomattava osa ketjun toiminnasta tapahtuu Hot Lips -verkkokaupan kautta. Osakeyhtiön liikevaihto oli tilikaudella 03/2020 noin 2,6 miljoonaa euroa, josta liiketulokseksi jäi noin 61 tuhatta euroa. Yrityksen kotipaikka on Helsinki, ja sen viralliseksi toimialaksi on merkitty Muiden uusien tavaroiden vähittäiskauppa.

  MC Taxman - Tuhti Joulu

  Hot Lips valikoima

  Verkkokaupan valikoiman voidaan arvioida olevan erittäin laaja. Hintatasoltaan tuotteet edustavat yleensä joko muun markkinoiden tarjonnan keskitasoa, tai ovat tätäkin edullisempia. Kalliimpia tuotteita ovat erilaiset koneistetut seksikoneet sekä ihmismäiset seksinuket, joiden normaalihinnat liikkuvat tuhansissa euroissa.
  Kategorioita sivustolta löytyy laajan valikoiman myötä monia. Helpoiten tuotteisiin pääsee tutustumaan joko sivuston yläreunaan sijoitettua hakukenttää tai yläkategorioita klikkaamalla. Sivustolta löytyvät omat kategoriansa naisten, miesten ja pariskuntien seksileluille sekä BDSM-fetissille, kampanjoille, tarjouksille, uutuuksille ja suosituimmille tuotteille.
  Kun lopulta löytää itseä kiinnostavan tuotteen, voi tätä klikkaamalla päästää käsiksi sen muihin tuotekuviin, suomenkieliseen kuvaukseen sekä muiden asiakkaiden mahdollisesti jättämiin tuotekohtaisiin arvosteluihin. Yhtenä Suomen suurimmista seksikaupoista Hot Lipsin eri tuotteille on jätetty jo tuhansia arvosteluja, ja näitä löytyykin melkeinpä melkeinpä minkä tahansa tuotteen kohdalta ainakin pari.
  Tilasi sivuilta sitten liukuvoiteita, keskikokoisia seksilelusettejä tai alusvaatteita, on asiakkaan valittavissa monta eri toimitusvaihtoehtoa. Postin pakettiautomaatista noudettaessa toimituskulut ovat nolla euroa, kun taas kotiinkuljetus maksaa kymmenisen euroa.
  Kaikkiin sivuston tuotteisiin pätee niin sanottu huomaamaton toimitus. Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteen kunnon varmistamiseksi tehtävän, huolellisen pakkaamisen lisäksi pakettien ulkokuori tehdään hienovaraiseksi. Sen päällä ei siis lue mitään paketin sisällöstä, eikä siihen merkitystä lähettäjän nimestä voi päätellä paketin alkuperää.
  Varastosta löytyvien tuotteiden toimitusajaksi kerrotaan 1-2 arkipäivää. Sivustolta tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, joskin verkkokaupan toimialasta johtuen tässä painotetaan ehdottoman tarkoin sitä, että tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja myyntikuntoisia.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Hot Lipsiin liittyen

  Tilasitko itse seksileluja Hot Lipsin kautta? Ehkäpä piristit avioliittoasi uudella alusasusetillä? Seksivälineet ovat eduksi kenelle tahansa, suhdestatuksesta ja iästä riippumatta. Erityisen hyödyllisiä nämä kuitenkin ovat pitkässä parisuhteessa, sillä tämä osoittaa puolisolle, että olet kiinnostunut myös hänen saamastaan mielihyvästä.
  Miten onnistui valitsemiesi tuotteiden toimitus? Oliko paketti niin hienovarainen, kuin sivulla luvataan? Saitko juuri haluamasi tuotteet, vai jouduitko kenties palauttamaan jonkin sellaisen tuotteet, jota et tilannut? Isojen verkkokauppojen keskusvarastot käsittelevät satoja, jopa tuhansia paketteja päivässä, ja sekaannukset ovat näissä oloissa ymmärrettäviä.
  Löysitkö verkkokaupasta sen, mitä etsitkin? Oliko Hot Lipsin asiakaspalvelu hyödyllinen mahdollisesti ilmenneiden ongelmien ratkomisessa? Kerro oma mielipiteesi verkkokaupasta omin sanoin jättämällä arvostelu!

  Seksilelut
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Seksilelut

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Seksilelut luotettava yritys?

  Seksilelut on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Seksilelut tarjoaa?

  Seksilelut on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Erotiikkaliikkeet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Seksilelut-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.