SALLI

Kaikki arvostelut

SALLI

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

SALLI

Tänä päivänä etätyö on lisääntynyt ja monille toimistotyö joko työpaikalla tai kotitoimistolla on lisännyt haasteita oman hyvinvoinnin kannalta. Onko sinulla ollut vaikeuksia löytää ergonomisiatoimistovälineitä? Millaista on ergoniminen työ? Monet ihmiset joutuvat katsomaan hintaa oman hyvinvoinnin kustannuksella. Toisaalta voi olla hankala tietää millaisia tuotteita kannattaisi ostaa, ja jos tuote maksaa paljon, ei ostopäätöstä ole helppo tehdä ilman kokemusta tuotteesta. Lisätietoa tuotteen tai palveluntarjoajan toiminnasta saa, lukemalla toisen käyttäjän arvostelu. Se kokemus, mikä toisella henkilöllä on ollut esimerkiksi työtuolista kertoo enemmän kuin mikään kuva verkossa. Toisaalta tietoa tuotteista voi myös hakea valmistajan sivuilta ja muualta verkosta. Haluamme SuomiArvostelut sivuilla helpottaa sinun päätöksen tekoa ja antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa. Tällä sivulla saat tietoa yrityksestä Salli. Mitä tuotteita ja palveluita Salli tarjoaa. Miten heidän tuotteita voi ostaa ja mihin olla yhteydessä, jos sinulle tulee ongelmia. Näiden tietojen jälkeen sinun on helpompi päättää haluatko ostaa tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.

Tietoa Salli
Suomalainen Salli systems on yritys, joka myy ja kehittää tuotteita sekä ergonomisia istumakonsepteja. Salli system eli easydoing oy on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1990 ja sen pääpaikka on Rautalampi. Yrityksen liikevaihto on noin 4 miljoonaa ja sillä on noin 30 työntekijää. Yrityksen visio on, että tulevaisuuden toimistossa toteutuvat kaikki todelliset hyvinvointia, tuottavuutta ja energiaa lisäävät tekijät.

Tuotteet ja palvelut Salli
Salli verkkokaupasta voit ostaa useita erilaisia tuotteita ergonomiseen toimistoon. Valikoimassa on tuolit, pöydät. lisävarusteet ja muut tuotteet. Tuolit ovat Salli systemsin kehittämiä satulatuoleja, joita on tarjolla perusmalleja normaaliin toimistoon sekä erikoismalleja tarkkuutta vaativiin töihin kuten hammashuoltoon. Satula tuoli on hyvin ergonominen istuin oikean pöydän kanssa. Salli kaupasta voi myös ostaa säädettävät pöydät erilaisiin tarpeisiin, jotka soveltuvat pareiksi satulatuoleille. Lisäksi on tarjolla erityinen satulatuolin ja pöydän yhdistelmä. 

Muita tuotteita ovat lisävarusteet, josta löytyy asennettavia tukia ja selkäosia, joita voi asentaa satulatuoleihin. Muita ergonomiaan liittyviä tuotteita on tietokone hiiret ja muiden istuimien lisätuet. Verkkokauppa toimii normaalin verkkokaupan tavoin. Tuotteiden toimitusaika on noin 7-14 työpäivää ja tuotteita toimitetaan EU alueelle. Tuotteet voi maksaa verkkokaupassa luottokortilla tai verkkopankkimaksujen avulla, joita on saatavilla Nordean, Danskebankin, OP:n ja Aktian verkkopankeille. 

Salli asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkksivujen lomakkeell, joka löytyy sivun alalaidasta. Lisäksi asiakaspalveluun voi soittaa tai lähettää sähköpostia. Salli tuotteilla on 30 päivän palautus oikeus vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja samoin pakkauksen on oltava samassa kunnossa kun vastaanotettaessa. Palautuksesta tulee olla yhteydessä sähköpostilla asiakaspalveluun. Kaikista vaatimuksista tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun seitsemän päivän kuluessa vastaanottamisesta. Verkkokaupasta löytyy myös ohje sivusto, jossa on muun muassa opas etätyöhön, jossa kerrotaan vinkkejä ja ohjeita etätyöhön. Oppaan voi tilata erikseen verkkopalvelusta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Salli
Monille käyttäjille uuden kalliin tuotteen hankkiminen on suuri päätös. Päätöstä voi helpottaa jos tutustuu ennalta toimittajaan ja tuotteeseen. Tässä tutustumisessa auttaa myös toisten käyttäjien palaute. Me SuomiArvostelut sivuilla arvostamme kaikkien käyttäjien rehellistä palautetta ja suosittelemme jättämään pienetkin vinkit ja kommentit sivuillemme. Oletko sinä ostanut satulatuolin Sallin verkkokaupasta? Kerro siitä meille ja kaikille muille käyttäjillemme. Palaute on todella tärkeää ja jokaista potentiaalista ostajaa kiinnostaa tietää, miten kaupankäynti onnistui, miten tuote vastasi odotuksia ja miten toimittaja toimi ongelmatilanteissa. Jätä siis omat kokemuksesi tai lue toisten käyttäjien kommentit. Käy myös tutustumassa toimittajan sivuilla ja selvittämässä sopiiko se juuri sinulle.