Rugs USA

Kaikki arvostelut

Rugs USA

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Rugs USA

Etsitkö maton tyyppiä, joka sopii talosi maalaukseen? Etsitkö mattoa, joka on suunniteltu sinun makuusi? Haluatko sellaisen maton, joka on valmistettu vakiolaatuisista kankaista? Jos vastauksesi on kyllä! Rugs USA on yksi yrityksistä, jotka tarjoavat erilaisia hyvin suunniteltuja mattoja. Mutta tuottavatko he mattojaan kaikenkokoisiin taloihin? Ovatko heidän mattonsa budjettiystävällisiä? Ovatko niiden matot kestäviä? Onko heidän asiakaspalvelunsa valmis palvelemaan asiakkaitaan milloin tahansa? Kaikkiin näihin kysymyksiin saat vastauksen, kun luet Rugs USA:n arvostelut täältä ennen kuin harkitset vierailua heidän verkkosivustollaan.

Tietoja Rugs USA:sta
Vuonna 1998 perustettu Rugs USA on yritys, joka keskittyy tarjoamaan eri malleja olevia mattoja, jotka pystyvät kaunistamaan kotisi. Yritys on väittänyt olleensa 22 vuoden ajan johdonmukainen tarjoamiensa mattojen laadun suhteen.

Rugs USA:n tuotteet ja palvelut
Rugs USA tarjoaa laajan valikoiman erivärisiä mattoja, kuten sinisiä mattoja, harmaita mattoja, punaisia mattoja, vaaleanpunaisia mattoja, monivärisiä mattoja, vihreitä mattoja ja viininpunaisia mattoja. Heillä on myös erilaisia mattotyylejä, kuten boheemityyliä, perinteisiä tyylejä, ulkoilutyylejä ja shags-tyyliä. Rugs USA tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin. Rugs USA kuvailee, että he auttavat tekemään talosta kodin, sillä heillä on tuhansia mattomalleja, joiden hinnat ovat kilpailukykyisiä. Yritys tarjoaa ilmaisen toimituksen ja 30 päivän palautuksen matoillensa. Tutustu yritykseen ja tee oma johtopäätös siitä, miksi yli miljoona asiakasta on luottanut siihen, että Rugs USA auttaa toteuttamaan visionsa kodista. Halusitpa sitten inspiroitua kuiduista, kuvioista tai juuri oikeasta väristä, yrityksellä on useita vaihtoehtoja. Etsitkö ympäristöystävällisiä, uusiutuvia luonnonkuituja? Tutustu valikoimaan paksuja juutti- ja sisal-mattoja ja ilmavia puuvillamattoja tai lämpimiä villamattoja. Tai ihastu räsymattoihin, jotka sopivat täydellisesti makuuhuoneeseesi tai keittiöösi. Värikkäät vintage- ja marokkolaiset matot ovat inspiraation lähteenä, sillä niiden kauniit kuviot juontavat juurensa kaukaisten maiden perinteisiin. Boheemit matot tuovat kauniita väripilkkuja ja vapaamuotoisia kuvioita mihin tahansa huoneeseen. Makuuhuoneen matot tuovat pehmeyttä jalkojen alle, kun etsit leikkisää tai levollista tunnelmaa. Olohuoneen matot määrittelevät kotisi muotoilun tilassa, johon koko perhe kokoontuu. Keittiömatot ovat kestäviä, pestäviä ja tahrankestäviä, ja ne kestävät helposti jokapäiväiset roiskeet ja kulutuksen. Ulkona käytettävät matot ovat loistava lisä mihin tahansa terassille tai terassille, ja ne luovat alueita keskustelulle ja oleskelulle. Ruokasalin matot tekevät jokaisesta ateriasta erityisen - muista valita pyöreä, soikea, neliö tai suorakulmainen matto, joka on riittävän suuri, jotta ihmiset voivat istua tuolin kanssa kokonaan maton päällä. Maton koon valitseminen voi olla haastavaa, mutta me Rugs USA kertoo auttavansa oikean maton löytämisessä. Yrityksellä on useita eri kokoja, joista voit valita mieluisan. Kun haluat luoda tunteen suuremmasta tilasta, ylisuuret ja erittäin suuret matot, kuten 10x14- ja 12x15-aluematot, voivat auttaa täyttämään kokonaisen huoneen yhdellä mallilla. 9x12-matot sopivat erinomaisesti suurempiin olohuoneisiin, ja ne sopivat hyvin myös parivuoteen alle. 8x10-matot ovat tarpeeksi suuria olohuoneen setteihin, jotta etujalkoja voidaan asettaa maton päälle, tai ne sopivat queen-size-vuoteiden alle. 6x9- ja 7x9-matot ovat loistavia kokoja käytäviin tai ruokailuhuoneisiin. 5x8-aluematot ja 4x6-matot ovat monipuolisia ratkaisuja, joilla voit lisätä tyylikkyyttä asuntoihin tai pienempiin huoneisiin. ”Juoksumatot” sopivat erinomaisesti pitkiin, kapeisiin tiloihin, kuten käytäviin, keittiöihin tai sängyn viereen.

Kehut, valitukset ja vinkit Rugs USA:lle
Jos olet ostanut jonkin tuotteen Rugs USA:sta, olet parhaassa asemassa kertomaan ostokokemuksestasi. Olitko tyytyväinen heidän verkkokaupan tuotteidensa laatuun? Kerro palautteesi, sillä se on arvokasta tuleville asiakkaille. Jaa kokemuksia muiden asiakkaiden kanssa ja arvostele yritys.