Rudestylz

Kaikki arvostelut

Rudestylz

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Rudestylz

On todellakin vaikeaa löytää vaatteita, jotka sopivat tiettyyn tyyliin ja vielä yhdestä kaupasta. Joutuisit luultavasti käyttämään koko päivän etsimään vaatteita, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi. Ja jos tyylisi on reggaemainen, joudut luultavasti käyttämään vielä enemmän aikaa oikeiden vaatteiden etsimiseen, koska tämä tyyli ei ole niin nykyaikainen tai yleinen kuin muut. Yksi kauppa, joka erikoistuu myymään tietyn tyylisiä vaatteita, reggae- ja hip hop vaatteita, on Rudestylz. Mutta tarjoavatko he hyvän valikoiman vaatteita, joista voit valita, vai ovatko valintasi rajoitettu vain muutamaan? Entä heidän myymänsä tuotteet, ovatko ne kestäviä ja hyvän laatuisia? Takaavatko he asiakastyytyväisyyttä? Millaisia heidän hintansa ovat? Ovatko tuotteet kohtuuhintaisia? Lue arvosteluja asiakkailta, jotka ovat jo käyttäneet Rudestylzin palveluita oppiaksesi lisää tästä yrityksestä.

Tietoa Rudestylzista
Rudestylz on vaatekauppa, joka myy katumuotivaatteita, hip hop -tyylisiä, hienoja reggaevaatteita ja molemmat tyylit ovat yhdistettynä yhteen kauppaan. Rudestylz valitsee huolellisesti kaikki merkit, joita se päättää käyttää sivustollaan. Heidän sivustonsa tuotteet ovat kategorioitu naisten vaatteisiin, josta löydät tuotteita kuten t-paidat, paidat, mekot, takit, liivit, housut, hupparit, hameet, shortsit, neuleet, legginsit ja monia muita. Miesten kategoriassa on t-paitoja, polopaitoja, hihattomia paitoja, neuleita, kevyitä takkeja, housuja, shortseja, huppareita ja takkeja. He myyvät myös lippalakkeja, pipoja, kenkiä ja kaikki reggaevaatteet ovat omassa kategoriassaan. Lasten osiosta voit löytää takkeja, housuja ja kenkiä. Asusteiden kategoriassa on tuotteita kuten laukkuja, käsivarsinauhoja, käsikoruja, kelloja, kaulakoruja, kengännauhoja ja lompakkoja. 

Rudestylzsin palvelut
Koska Rudestylzin sivustolle lisätään koko ajan enemmän ja enemmän suosittuja merkkejä, voit löytää huippulaadukkaita tuotteita merkeiltä kuten Forty Seven, Crooks and Castles, Dad, Joker, Neff, Urban Classics, Mister Tee, Thug Life, Ecko, Zoo York, Gourmet Shoes, Rocawear, Masterdis, Flex Fit, Cayler ja monia muita. Mutta yritys pyrkii myös tuomaan sinulle vaatteita merkeiltä, jotka eivät vielä ole niin suosittuja maailmalla. Asiakkaat voivat myös ehdottaa omia suosikkimerkkejään, jotka myyvät reggae- ja hip hop -vaatteita Rudestylzsille ja he voivat lisätä tämän merkin sivustolleen.

Maksut on tehty helpoksi ja he tarjoavat maksutapoja kuten PayPal, Amazon Pay, pankkisiirto ja luottokortit. Jos et oikein tiedä, mitä ostaa kun haluat ostaa lahjan jollekulle, voit ostaa lahjakortin haluamallasi rahasummalla. Vastaanottaja voi sitten käyttää tätä lahjakorttia maksutapana kun he ostavat jotakin kaupasta. Rudestylz ottaa asiakaspalvelun ja -tyytyväisyyden erittäin vakavasti ja voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun pyytääksesi apua lahjakorttien ostamisessa, kyselläksesi hinnoista, kokovalikoimasta, toimituksesta tai jos sinulla on muuta kysyttävää heidän palvelustaan. Rudestylz keskittyy 100%:sesti asiakkaidensa tyytyväisyyteen ja tämän takia tarjoaa mahdollisuuten palauttaa tilaamasi tuotteet, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen. Voit lähettää palautuslomakkeen tarvittavilla tiedoilla aloittaaksesi prosessin. Voit myös tilata Rudestylzin uutiskirjeen, koska asiakkaat, jotka ovat ovat tilanneet uutiskirjeen, saavat tiedon uusista tuotteista, tarjouksista ja muista alennuksista ennen muita. Saat myös noin 5 euron alennuksen seuraavalle tilauksellesi kun tilaat uutiskirjeen. Sivusto pyörittää myös blogiosiota, josta löydät monia ajankohtaisia aiheita. Nämä aiheet ovat muun muassa provosoiva muoti, uudet katumuotitrendit, kesätrendit, talven julkaisut, housujen historia ja monia muita artikkeleita.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Kuinka kuvailisit kokemustasi Rudestylzin kanssa? Oletko jo ostanut jotain sivustolta, josta haluaisit jakaa mielipiteesi? Mitä ajattelet yrityksestä, sen tuotteista ja palveluista? Millainen heidän tuotteidensa laatu oli? Tunsitko, että se oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä? Mitä ajattelit heidän valikoimastaan? Toimittivatko he tuotteesi nopeasti ja viipymättä? Käytitkö heidän asiakaspalveluaan? Kuinka he kohtelivat sinua? Jaa oma mielipiteesi Rudestylzista kirjoittamalla oma arvostelusi tähän ja kertomalla kaiken.