Revamin Lash

Kaikki arvostelut

Revamin Lash

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Revamin Lash

Kauneuteen voi vaikuttaa monella eri tavalla ja ehostamiskeinoja on useita. Jotkut käyttävät ripsiseerumeita, ripsienpidennyksiä tai tekevät esimerkiksi kulmien laminointeja. Yksi ripsiseerumi merkki on Revamin Lash. Ripsiseerumi voi olla oiva tapa vahvistaa ripsiä ja saada niistä näyttävämmät, esimerkiksi ripsien pidennysten sijaan. Oletkin ehkä jopa miettinyt ripsiseerumin tilaamista. Haluatko tietää, onko Revamin Lash luotettava? Onko Revamin Lash verkkokaupasta tilaaminen turvallista? Onnistuuko maksu, toimitus ja palautus vaivatta? Lue Suomiarvostelut -sivuilta arvosteluja Revamin Lash -yrityksestä, sen verkkokapasta ja Revamin Lash ripsiseerumista, niin pystyt päättämään, onko ostos heidän verkkokaupastaan sinua varten.
 
Revamin Lash yrityksestä
Revamin Lash on ripsiseerumi, joka auttaa ripsien kasvattamisessa. Se on siis hoitoaine, jota voit käyttää ripsille. Revamin Lash tuotteen takana on Key Player Limited niminen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa. Revamin Lash lupaa, että jos tuotetta käyttää säännöllisesti, saa pidemmät, tuuheammat ja paksummat ripset. Revamin Lash ripsienhoitoaineen teho perustuu useisiin eri raaka-aineisiin kuten sinkkiin, kofeiiniin, biotiiniin ja pantenoliin.
 
Miten Revamin Lash ripsiseerumia käytetään?
Revamin Lash ripsiseerumia käytetään aina puhtaisiin silmäripsiin. Ensin sinun tulee siis puhdistaa silmämeikki ja muu silmää ympäröivä meikki. Ripsiseerumi tulee purkissa, jossa on pieni sivellin. Tuotetta käytetään levittämälläripsienhoitoainetta ripsirajaan. Revamin Lash suosittelee, että ripsiseerumia käytetään aamuin ja illoin.

Ihmisellä on yleensä 150-250 yläripseä ja 50-150 alaripseä. Tyypillisesti silmäripset ovat noin 8-10 millimetrin pituisia. Kuitenkin pituus vaihtelee jokaisella ihmisellä erikseen monista eri tekijöistä. Ripsien pituuteen vaikuttaa muun muassa geenit, kasvojen muoto sekä ympäristötekijät. Ripsiä voi hoitaa monin tavoin esimerkiksi, ripsivärillä ja erilaisilla öljyillä. Yksi vaihtoehto on myös ripsienhoitoaine. Revamin Lash ipsienhoitoaineen eri ainesosilla on eri vaikutus. Yrityksen mukaan biotiinin on tarkoitus vahvistaa ripsiä, kofeiinin tukea niiden kasvua, sinkin nopeuttaa kasvua, arginiinin kosteuttaa ripsiä, pantenolin sileyttää niitä ja hyaluronihapon kosteuttaa ripsiä. Jos mietitkin esimerkiksi ripsienpidennyksistä luopumista, voi ripsiseerumi olla sinulle yksi vaihtoehto. Ripsienpidennykset ovat toimiva vaihtoehto, jotta ripsistä saa näyttävämmät, kunhan ne tehdään oikein. Ne kuitenkin maksavat paljon ja vaativat ylläpitoa. Tähän verrattuna ripsiseerumit ovat edullisia.
 
Revamin Lash tilaus, toimitus ja palautus
Revamin Lash ripsien hoitoainetta voi tilata heidän verkkosivuiltaan. Voit joko ostaa yhden ripsiseerumin tai useamman. Yritys tarjoaa määräalennuksen eli jos ostat esimerkiksi kolme ripsiseerumia, saat alennuksen ja yhden ripsiseerumin hinnaksi jää vähemmän verrattuna siihen, että ostaisi vain yhden.  

Sinun tulee täyttää sivuille toimitusosoitteesi ja valita toimitustapa. Maksutapoina käy maksukortti tai maksu noudon yhteydessä. Joistain maksutavoista voi tulla lisämaksuja. Tilaukset käsitellään arkipäivisin ja verkkosivujen mukaan tilauksen toimitus kestää noin 7 arkipäivää. Tuotteilla on 10 päivän palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa yrityksellä kirjallisesti ja tuotteen tulee olla avaamaton. Rahahyvityksen saa, kun tuote on palautunut takaisin yritykselle.

Revamin Lash kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia
Oletko ostanut Revamin Lash yritykseltä tai kokeilluit Revamin Lash ripsienhoitoseerumia? Haluaisimme kuulla kokemuksestasi! Onko Revamin Lash luotettava? Toimiiko se niin kuin he lupaavat? Sujuiko maksu helposti ja tuliko tuote ajallaan perille? Entä pitikö sinun palauttaa se, saitko rahasi takaisin? Suomiarvostelut jakaa kuluttajien kokemuksia, arvioita ja ajatuksia, jotta voimme jakaa tietoa yrityksistä. Näin muut kuluttajat saavat tietää onko yritys luotettava ja kannattaako heiltä ostaa. Se voi parhaimmillaan auttaa välttämään hutiostoksen tai kannustaa kokeilemaan yritystä, jota ei ole ennen käyttänyt.

Mietitkö Revamin Lash ripsien hoitoaineen ostoa? Lue muiden kuluttajien kokemuksia brändin tuotteista ja Revamin Lash yrityksen toiminnasta. Näin pystyt ymmärtämään, olisiko ostos sinulle ja sinun tarpeisiisi sopiva.