SuomiArvostelut

  Arvostelut Resident Jewelry

  Korut voivat kertoa paljon sinusta ihmisenä ja viimeistelevät lookisi. Koska olemassa on todellakin lukemattomia korukauppoja, jotka tarjoavat eri tyylisiä ja näköisiä koruja, saatat olla hämilläsi kun koetat löytää juuri etsimäsi ja tyylisesi kaupan. Ei ole helppoa löytää koruja, jotka oikeasti erottuvat joukosta, sillä monet yritykset tarjoavat täysin samanlaisia tuotteita. Jos haluat kokeilla jotain uutta ja ainutlaatuista, sinun kannattaisi kokeilla kauppaa nimeltä Resident Jewelry. Mutta minkälaisia koruja he myyvät sivustollaan? Onko heillä tarjolla erilaisia materiaaleja ja variaatioita? Kuinka kestäviä heidän tuotteensa ovat? Ovatko ne oikeasti niin ainutlaatuisia kuin he väittävät? Kuinka helppoa heidän sivustoltaan on tilata koruja itsellesi tai rakkaallesi? Onko heillä hyvä ja kattava asiakaspalvelu? Voit lukea arvosteluja, joita Resident Jewelryn asiakkaat ovat kirjoittaneet, joiden avulla voit päättää tulisiko sinun ostaa korusi juuri tältä yritykseltä vai käyttää rahasi muualla.

  Tietoa Resident Jewelrystä

  Resident Jewelry on yritys, joka keskittyy korujen tekemiseen ja myymiseen. Mutta heidän tuotteensa ovat ainutlaatuisia. He luovat koruja, joiden inspiraationa toimii oikeat hollantilaiset talot. Tunnet olosi siis siltä, että tuot osan kotiasi mukaasi kun lähdet ulos. Yrityksen perusti tshekkiläinen kultaseppä nimeltään Jiri, jonka inspiraatio alkoi siitä, kun hän rakastui arkkitehtuurin kauneuteen, pienten Alankomaiden taloihin ja niiden historiaan. Tämä johti näiden korujen luomiseen sen jälkeen kun hän joutui pakenemaan sotaa Prahasta vuonna 1969. Voit ostaa heidän rannekorujaan joko 14 karaatin kullalla tai jos mieluummin valitsisit eri materiaalin, voit aina valita saman mallin ruostumattoman teräksen variaation.

  Mietitkö, millaisista taloista Resident Jewelry saa inspiraationsa? Katso tämä video oppiaksesi lisää!

  Resident Jewelryn palvelut
  Resident Jewelry

  tarjoaa erittäin sujuvan ja nopean tilausprosessin ja ystävällisen sekä auttavaisen asiakaspalvelun. Voit selata heidän tuotteitaan sekä ostaa niitä vierailemalla heidän sivustollaan. Yritys tarjoaa ilmaisen toimituksen asiakkaille ympäri Euroopan ja sen ulkopuolella sijaitseville asiakkailleen pienellä veloituksella. Voit odottaa tilaamasi tuotteen kotiovellesi 2 - 15 päivässä riippuen siitä, kuinka kaukana olet maailmassa. Jos kohtaat tilanteen, jossa et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit aina palauttaa tuotteen takaisin heille 14 päivän sisällä tuotteen toimituksesta. He hyväksyvät palautukset, jos tuote on yhä puhdas ja käyttämätön sekä se toimitetaan takaisin alkuperäisessä paketissaan. Heidän sivustollaan on myös asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä, jos tarvitset apua ongelman kanssa tai sinulla on yksinkertaisesti kysyttävää tuotteista. Heihin voidaan ottaa yhteyttä sähköpostitse, mutta voit löytää heidät myös sosiaalisissa medioissa kuten Facebook ja Instagram. Resident Jewelryn asiakaspalvelu voi myös auttaa sinua, jos et tiedä, minkä kokoisen rannekorun sinun tulisi tilata. Tuotteita tarjotaan kolmessa eri koossa: S (small), M (medium) ja XL (extra large). Voit vilkaista sivuston koko-opasta saadaksesi parhaan mahdollisen sopivuuden koruillesi, jotka päätät tilata. Sivustolla on myös kattavat maksutavat, joilla voit maksaa tilauksesi. Nämä tavat sisältävät: Amex, Google Pay, Apple Pay, MasterCard, VISA, PayPal ja muita.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Omistatko jo rannekorun Resident Jewelryltä? Haluaisimme kuulla siitä, mitä ajattelet sivustosta ja sen palveluista. Piditkö tilaamastasi korusta tai koruista? Kohtasitko minkäänlaisia laatuongelmia? Kuinka pitkään heiltä meni toimittaa tilauksesi kotiovellesi? Auttoiko heidän asiakaspalvelu sinua mielelellään kun kohtasit ongelmia tai sinulla oli kysyttävää? Olivatko he ystävällisiä? Kirjoita oma arvostelu Resident Jewelrystä ja kerro omasta mielipiteestäsi ja oliko kokemuksesi positiivinen tai negatiivinen. Arvostelusi voi auttaa muita mahdollisia asiakkaita päättämään, onko tämä kauppa juuri se, mitä he etsivät ja onko se heidän kovalla työllä ansaittujen rahojensa arvoinen.

  Resident Jewelry
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Resident Jewelry

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Resident Jewelry luotettava yritys?

  Resident Jewelry on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Resident Jewelry tarjoaa?

  Resident Jewelry on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Resident Jewelry-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.