SuomiArvostelut

  Arvostelut Redmagic

  Älypuhelimet

  ovat olleet jo vuosia monen arkipäivän tärkeä apuväline. Sen kautta tarkastamme työhön liittyvät sähköpostit, ruokakauppojen aukioloajat sekä viimeisimmät uutiset. Samalla kun työmarkkinat ja kulttuuri ovat muuttuneet, on markkinoille alkanut muodostua myös erikoistuneempia älypuhelinvalmistajia.
  Kyseisen kehityssuunnan esimerkkinä voidaan pitää korkeatasoisiin pelipuhelimiin keskittyvää RedMagic-tuotemerkkiä. Sujuva pelaaminen on tavan puhelimilla usein hankalaa, sillä näissä kapasiteettia vievät monet muut toiminnot, eikä vaikkapa virkistystaajuus vastaa monen pelin täyttä kapasiteettia.
  Miten hyvin juuri RedMagicin puhelimet onnistuvat mobiilipelaajan tarpeisiin vastaamisessa? Saapuvatko tuotteet Suomeen ilman merkittäviä naarmuja tai muita fyysisiä vahinkoja? Täyttääkö puhelin lupauksensa prosessointikykyyn ja muihin ominaisuuksiin liittyen? Tutustu tuotesarjaan tarkemmin RedMagic-puhelimia ostaneiden arvosteluja lukemalla!

  Tietoa RedMagic-puhelimista

  RedMagic on kiinalaisen teknologiayritys Nubian valmistama älypuhelin, joka on tarkoitettu etenkin pelikäyttöön sopivaksi. Tämän lisäksi yrityksen tuotelinjoihin ovat kuuluneet Nubia Z-puhelimet, Nubia Alpha -älykellot sekä langattomat Nubia Pods -kuulokkeet.
  Nubia Technologyn tuotanto ja toiminta tapahtuu Kiinan Guandong-provinssin toiseksi suurimmassa talouskaupungissa, Shenzhenissä. Alue on tunnettu muuta valtiota löyhemmistä talouslaeistaan sekä tästä seuranneesta, laajamittaisesta teknologiateollisuudestaan.
  Yritys perustettiin vuonna 2015, ja jo seuraavana vuonna se oli palkannut mainoskasvokseen maailman tunnetuimman jalkapallopelaajan ja Instagramin laajimman seuraajakunnan (241 milj. seuraajaa) omaavan Christiano Ronaldon.

  RedMagic-valikoima

  RedMagic-tuotemerkin alla Nubian älypuhelimia on jo julkaistu useita. Tyypillisesti nämä on hinnoiteltu varsin kilpailukykyisesti, eli länsimaisillakin standardeilla tehokkaan ja korkealaatuisen älypuhelimen on voinut ostaa siltä noin 500 eurosta alkaen.
  Tuotemerkin puhelinten tavoitteena näyttäisi yleisesti olevan mahdollisimman tehokkaan mobiilipelaamisen saavuttaminen. Niissä on siksi panostettu erityisen tarkoin muun muassa korkeaan virkistystaajuuteen, joka vastaa siitä, miten nopeasti erilaiset toimet näytöllä näkyvät. Etenkin kilpatason pelaamisesta tästä on suuri hyöty.
  Koska monien pelien prosessointi vaatii jo pöytäkoneilta paljon energiaa, on puhelimet tyypillisesti varustettu uusimmilla Snapdragon-prosessoreilla sekä puhelimen sisäisillä tuulettimilla ja jäähdytysaineilla, joilla kullakin pyritään ehkäisemään laitteen ylikuumenemista.
  RedMagic-puhelinten suunnittelussa on tyypillisesti huomioitu myös esteettiset seikat. Tämän seurauksena sen viimeisimmät versiot on varustettu suurehkoilla, joskaan ei markkinoiden suurimmilla akuilla, sillä näin laite on pystytty pitämään ohuempana ja miellyttävämpänä, kuin mihin moni kilpaileva pelipuhelin on pystynyt.
  Muusta markkinoiden tarjonnasta puhelinsarja erottuu myös nuorekkailla, kiiltävillä ja usein värikkäillä takapinnoillaan. Merkin verkkokaupasta voi toki ostaa lisäksi erilaisia suojakuoria ja muita lisätarvikkeita, kuten pelimenestystä edesauttavia, puhelimeen yhdistettäviä peliohjaimia.
  Pelikokemusta ovat tyypillisesti parantaneet myös korkealaatuiset stereoäänet sekä jo monista länsimaisista puhelimista kaikonneet kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat langallisten kuulokkeiden käytön.
  Tuotemerkin verkkokauppa on mukautettu eurooppalaiset markkinat huomioiviksi, ja siksi se tarjoaa 15 päivän palautusoikeuden ja luotettavan toimituksen myös Suomessa asuville asiakkaille. Ilmaisen toimituksen yrityksen RedMagicin omasta verkkokaupasta saa yli 50 euron arvoisille tilauksille.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit RedMagic-puhelimiin liittyen

  Ostitko RedMagicin pelipuhelimen joko itsellesi tai jollekin perheenjäsenellesi? Ehkäpä ostit sen pojallesi tai sukulaisesi pojalle? Nuorten mieltymyksiä on usein hankalaa arvioida, ja tämä tuottaa monelle päänvaivaa etenkin joulun tai syntymäpäivän lähestyessä. Oliko puhelin siis nuorenkin silmää miellyttävä?
  Pääsitkö kenties itse laittamaan puhelimen ominaisuudet testiin jonkin lempipelisi parissa? Miten hyvin laite onnistui tätä peliä pyörittämään? Ylikuumeneminen ja hidastuminen alentavat pelaamisesta saatavaa iloa usein huomattavasti. Puhelin, joka onnistuu nämä välttämään, on harrastepelaajalle taatusti hintansa väärti.
  Ilmenikö toimituksen kanssa mitään ongelmia? Entä puhelimen asennuksessa? Onnistuiko yhteystietojen, kuvien ja sovellusten siirto edellisestä puhelimesta uuteen ilman ongelmia? Kerro omasta RedMagic-kokemuksestasi – tästä on suuri apu muille puhelimen ostoa pohtiville suomalaisille!

  Markkinointipodcast: Kannattaako perustaa verkkokauppa?

  Redmagic
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Redmagic

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Redmagic luotettava yritys?

  Redmagic on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Redmagic tarjoaa?

  Redmagic on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Redmagic-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.