Rapala

Kaikki arvostelut

Rapala

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Rapala

Retkeily, metsästys ja kalastus ovat suosittuja harrastuksia Suomessa ja monet suuntaavat luontoon jokaisena vuoden aikana. Varsinkin kalastaminen on tuhansien järvien maassa suosittua ja kalastaa voi lähes missä vain kunhan hankkii ensin asianmukaiset luvat kalastamista varten. Lupien lisäksi on hankittava hyvät kalastusvälineet, joita voi etsiä esimerkiksi verkon puolelta. Verkossa on monissa verkkokaupoissa monipuolisesti tarjolla kalastusvälineitä, uistimia ja muuta kalastukseen tarvittavaa. Mistä kaupasta kannattaisi tehdä ostoksia. Tätä voi helposti selvittää kun lukee, millaisia kokemuksia toisilla käyttäjillä on ollut verkkokaupoista. Suomiarvostelut sivuilla on helppoa lukea arvostelu tietystä kaupasta tai etsiä lisätietoa eri yrityksistä ja verkkokaupoista. Tällä sivulla kerromme Rapala verkkokaupasta ja sen tarjonnasta. Selvitämme myös, miten voit ostaa kaupasta tuotteita ja miten ne toimitetaan sinulle sekä miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee jotain palautetta tai kommentoitavaa verkkokaupan toiminnassa. Voit näiden tietojen jälkeen päättää haluatko ostaa tuotteita Rapala verkkokaupasta.

Tietoa Rapala
Suomalainen Rapala on maailman johtava viehevalmistaja. Ensimmäinen Rapala vaappu syntyi yrityksen perustajan Lauri Rapalan toimesta vuonna 1936 ja nykyään Rapalan vaapuilla saadaan toistuvasti eniten maailmanennätyksiä ympäri maailman. Tähän mennessä Rapala vaappuja on valmistettu satoja miljoonia ja niitä myydään joka puolella maailmaa. Yritys on myös pörssissä ja yli satavuotias suomalainen vuosituotanto on kymmeniä miljoonia uistimia vuodessa, joita voi ostaa myös Rapala verkkokaupasta.

Tuotteet ja palvelut Rapala
Rapala verkkokaupassa on kattava valikoima uistimia, vieheitä ja pilkkejä erilaisiin olosuhteisiin kuten merikalastukseen, rannikkokalastukseen tai eri kalalajien kalastamiseen. Verkkokaupassa on myös kalastus työkaluja, vaatteita, laukkuja ja erityisesti varusteita talvikalastuksen. Vieheistä ja uistimista löytyy kaikki tarvittava kaikenlaisten kalojen nappaamiseen. Työkaluja on kalastajalle tarjolla vaa'at, veitset, leikkurit, työkalusetit ja muu tarpeellinen sekä veitsistä löytyy Marttiini merkkiset huippuveitset. Vaatteet ovat Rapalan omia sekä myös Makian suunnittelemia vaatteita on valikoimissa. Kaikille tarvikkeille löytyy sopivat laukut sekä reput, joiden kanssa on helppo lähteä kalastusretkelle. Talvikalastukseen on kattava valikoima kalastustarvikkeita sekä vaatteita.

Verkkokauppa toimii normaalin verkkokaupan tavoin. Tuotteiden selaaminen on helppoa ja halutut tuotteet voi lisätä omaan ostoskoriin. Kun kaikki ostokset on tehty voi edetä kassalle maksamaan tuotteet. Verkkokauppaan ei ole välttämätöntä luoda asiakastiliä vaan tuotteet voi ostaa myös vieraana. Tuotteiden maksaminen onnistuu pankki- tai luottokortilla ja muilla verkkokaupassa olevilla maksutavoilla. Tilausten toimitusaika on keskimäärin kymmenen päivää ja tilauksia toimitetaan Suomessa matkahuollon toimesta. Toimitusmaksu määräytyy tilauksen ja toimitustavan mukaisesti ja se lasketaan aina erikseen kassalla.

Rapala verkkokaupan asiakaspalvelu sivuilla voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun verkkolomakkeella, puhelimella tai sähköpostilla. Omalla tilillä voi seurata oman tilauksen etenemistä tilauksesta toimitukseen. Palautuksien osalta pitää täydentää tilauksen mukana toimitettu lomake ja toimittaa paketti takaisin Rapalalle. Takuuasioissa tulee olla yhteydessä joko Rapalan asiakaspalvelun sähköpostiin tai jälleenmyyjään, josta tuote on hankittu.

Suositukset, valitukset ja vinkit Rapala
Monet ostavat merkkituotteita jälleenmyyjien kaupoista mutta myös valmistajan verkkokaupoista voi ostaa tuotteita suoraan. Onko sinulla kokemusta Rapalan verkkokaupasta ja sieltä ostetuista tuotteista. Voitko kertoa kokemuksista SuomiArvostelut sivuilla? Sinun palautteesi auttaa toisia käyttäjiä valitsemaan itselleen oikean toimittajan. Voit myös itse lukea toisten palautteita ja vertailla yrityksiä sivuillamme. Vertailemalla erilaisia yrityksiä, voit löytää itsellesi parhaimman ja parhaat tarjoukset sekä tuotteet. Kannattaa myös huomioida, että verkkokauppojen ehdot vaihtelevat ja siksi suosittelemme, että käyt lukemassa ne tarkoin verkkokaupan sivuilla, jotta tiedät varmasti mihin sitoudut ja mitä teet, jos jokin menee pieleen.