RAINS

Kaikki arvostelut

RAINS

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

RAINS

Suomessa sataa kaikkina vuodenaikoina ja sadevaatteille voi olla yllättävän useinkin tarvetta. Oletkin ehkä siis miettinyt uuden vedenkestävän repun, talvitakin tai sadetakin tilaamista. Haluatko tietää onko Rains -yrityksen verkkokaupasta tilaaminen turvallista? Onnistuuko tilaaminen ja toimitus vaivatta? Lue arvosteluja Rains -yrityksestä, sen verkkokapasta ja Rains -tuotteista, niin pystyt päättämään, onko ostos Rainsiltä sinua varten. 

Rainsistä
Rains on sateenkestäviä vaatteita ja asusteita valmistava ja myyvä brändi. Rains perustettiin vuonna 2012 ja sen missiona oli luoda uudenlaisia vedenpitäviä vaatteita. Aluksi, brändin katalogiin kuului vain yksi tuote, joka oli sadeviitta. Kuitenkin vuosien saatossa yrityksen valikoima on laajentunut. Nykyään Rainsin valikoimaan kuuluu takkeja, kenkiä ja laukkuja. Brändin tuotteet pyrkivät erottautumaan muista erilaisilla leikkauksillaan ja silueteillaan. Rains on myös toteuttanut yhteistyömallistoja esimerkiksi Asger Juel Larsenin ja S.T Valentinin kanssa.

Rains on tanskalainen yritys ja se on perustettu Tanskan Egåssa. Rainsilla on oma verkkokauppa, joka toimittaa myös Suomeen. Lisäksi yrityksellä on omia konseptimyymälöitä Kööpenhaminassa, Pariisissa, New Yorkissa ja Lontoossa. Tuotteita saa kuitenkin ostettua myös monista muista verkko- ja kivijalkakaupoista. 

Rainsin tuotteet
Rainsillä on tuotteita sekä miehille että naisille. Vaatteiden osalta valikoimaan kuuluu sadetakit, sadehousut, ulkotakit sekä kerrastot, kuten liivit. Lisäksi brändillä on myynnissä asusteita kuten vilttejä, hattuja ja hanskoja sekä laukkuja ja reppuja. Lähes kaikki Rainsin tuotteista ovat vedenpitäviä, ja niitä myös löytyy useammassa eri värissä sekä koossa. Sadevaatteita miettiessä kannattaa ulkonäön lisäksi kiinnittää huomiota muun muassa vaatteen vesipilariarvoon ja hengittävyyteen. Se, mikä on riittävä vedenpitävyys tai hengittävyys, riippuu kuitenkin siitä mihin tarkoitukseen vedenpitävä vaate on. Siispä, ennen tuotteen ostamista sinun kannattaakin miettiä mitä varten sitä tarvitset.  

Voit lisätä haluamasi tuotteet Rainsin verkkosivuilla ostoskärryysi ja tuotteet lähetetään sinulle maksun jälkeken. Maksutapoina Rainsin omassa verkkokaupassa käy muun muassa Visa, Mastercard, Apple Pay ja Google Pay. Tuotteiden hintaan lisätään toimitusmaksu. Tuotteet lähetetään EU:n sisältä, joten Suomeen tilatessa sinun ei tarvitse maksaa hinnan päälle enää veroja tai tullimaksuja.

Kaikilla Rains -tuotteilla on kahden vuoden takuu. Mikäli ostamasi tuote rikkoutuu tai on muuten viallinen, voit viedä sen takuun ehdoilla takaisin siihen myymälään, josta sen ostit. 

Tuotteiden toimitus ja palautus Rains -verkkokaupassa
Rains -verkkokaupasta ostettaessa tuotteet lähetetään sinulle arkipäivisin 24 tunnin sisällä ostosta. Toimituksen hinta riippuu siitä, mihin maahan tuotteet tilaat. Voit ottaa toimituksen lähimpään postipisteeseen tai voit ostaa lisämaksusta myös kotiinkuljetuksen.

Kaikilla Rains-verkkokaupassa tehdyillä ostoilla on palautusoikeus. Palautusoikeus on 30 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Jotta voit tehdä palautuksen, tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Palautuksen voit tehdä Rainsin verkkosivuilla täyttämällä palautuslomakkeen. Saat sitten tarkemmat tiedot, miten palautus tehdään. Huomaa kuitenkin, että sinun tulee itse maksaa palautuksen toimituskulut.  

Arvosteluja ja kokemuksia Rains tuotteista ja verkkokaupasta
Oletko ostanut Rains sadetakin, repun tai brändin jonkun muun tuotteen? Haluaisimme kuulla vastasiko tuote odotuksiasi ja oletko ollut siihen tyytyväinen. Kerro meille myös kokemuksistasi Rains -verkkokaupasta! Sujuiko maksu luotettavasti ja tuliko paketti perille ajallaan? Entä oletko kenties joutunut palauttamaan tuotteen? Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesi ostoksestasi. Näin voimme jakaa tietoa ja auttaa muita ostopäätöksen teossa. Parhaimmillaan kokemukset ja arvostelut voivat auttaa muita hutiostoksen välttämisessä tai kannustaa kokeilemaan itselle uutta ja tuntematonta brändiä. 

Mietitkö Rains -tuotteen ostoa? Lue muiden kuluttajien kokemuksia brändin tuotteista ja Rainsin omasta verkkokaupasta. Näin pystyt ymmärtämään, olisiko ostos sinulle ja sinun tarpeisiisi sopiva.