SuomiArvostelut

  Arvostelut Queenlash

  Monen ihmisen unelma on omata erittäin pitkät ja kauniit silmäripset. Mutta saatat olla kyllästynyt ostamaan huonolaatuisia silmäripsiä tai sellaisia, jotka eivät edes pysyt omissa ripsissäsi kiinni. Sitten sinun tulisi harkita ostavasi laadukkaita tekoripsiä. Olemassa on kuitenkin monia kauppoja, jotka myyvät riptiä, mutta kauppa, joka erikoistuu laadukkaiden ripsien myyntiin voit tarjota sinulle paljon enemmän. Kauppa, johon voisit luottaa, on Queenlash. He ovat verkkokauppa, joka auttaa sinua löytämään oikeanlaiset ripset mihin tahansa juhlaan tai tilaisuuteen. Mutta ennen kuin suuntaat tämän yrityksen sivuille, käytä muutama minuutti ja lue arvostelu tai kaksi yrityksestä ja opi muiden ihmisten henkilökohtaisesta kokemuksesta saadaksesi paremman ymmärryksen siitä, millainen yritys oikeasti on ja miten se kohtelee asiakkaitaan.

  Tietoa Queenlashista
  Queenlash

  on yritys, joka uskoo oman luonnollisen kauneutesi hyväksymiseen pienellä loiston lisäyksellä jokapäiväiseen elämääsi. Yritys on nimetty vaikutusvaltaisten naisten mukaan, jotka ovat eläneet moton "Rakasta sisäistä kuningatartasi" mukaisesti, joka on myös Queenlashin motto. Tämä yritys myy ripsiä, jotka voivat lisätä glamouria mihin tahansa lookiin ja tilaisuuteen. He tarjoavat valikoiman ripsiä, joita voit ostaa heidän verkkokaupastaan. He tarjoavat sekä 3D-minkkiripsiä että silkkiripsiä. Yritys myy myös työkaluja, jotka voivat auttaa sinua asettamaan ripsesi omien ripsiesi päälle. Queenlash myy myös erivärisiä huulikiiltoja kuten violetti, ruskea, rose ja hopea, joita kutsutaan nimillä Starburst, Hot Cocoa, Ballerina ja Sliver Tone. Heillä on myös ihonvärinen huulikiirto nimeltään Skinny Dippin. He haluavat myös varmistaa, että olet tyytyväinen ja iloinen ostoskokemukseesi ja tilaukseesi. Tämän takia he varmistavat, että heidän tilausprosessinsa on erittäin yksinkertainen ja helppo samalla kun he tarjoavat asiakaspalvelun, johon voit ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että kohtaat ongelmia ennen tilausta tai sen jälkeen.

  Queenlashin palvelut

  Queenlashin

  ripsiä voidaan tilata heidän sivustoltaan helposti ja nopeasti. He toimittavat tuotteensa maailmanlaajuisesti, joten sama se missä päin maailmaa oletkin, voit aina ostaa heidän tuotteitaan. Toimitus on 1 - 3 työpäivää tilauksesi tekemisestä ja toimitusaika riippuu siitä, missä päin maailmaa olet sekä siitä, onko välissä viikonloppuja tai juhla- tai lomapäiviä. Heidän sivustonsa antaa myös yksinkertaisia ohjeita ripsiesi huoltamiseen ja ylläpitoon, jotta ripsesi voivat kestää pidempään ja varmistavat, ettet vaurioita ripsiäsi. Tämä yritys huolehtii myös tuotteidensa puhtaudesta ja tämän takia se ei tarjoa palautuksia tai hyvityksiä tuotteilleen. Mutta siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit aina vaihtaa ne, jos niitä ei ole käytetty. Voit ottaa heihin yhteyttä syöttämällä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kertomalla ongelmastasi ja he vastaavat viestiisi niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä kuitenkin 24 - 48 tunnin sisällä. Voit myös ladata omia kuviasi sivuston galleriaosioon näyttääksesi ostoksesi toisille. Galleriassa on kuvia samankaltaisista ihmisistä, jotka haluavat näytellä ostoksiaan Queenlashilta.


  Onko tekoripsien laittaminen vielä sinulta hieman hakusessa? Katso tämä video ja opi, kuinka teet sen helposti!

  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Oletko jo ostanut tuotteen Queenlashilta? Kerro meille siis, mitä ajattelet ostamastasi tuotteesta ja yrityksestä itsestään. Olivatko ripset hyvän laatuisia? Kestivätkö he niin pitkään kuin ajattelisit niiden kestävän? Ovatko kaikki ripset hyvän hintaisia? Mitä ajattelet heidän myymästään huulikiillosta? Onko se tahmea vai liian kuiva? Kestikö se pitkään päivän ajan? Olivatko kaikki Queenlashin tarjoamat tuotteet kohtuullisen hintaisia vai liian kalliita? Onko ripsillä taipumusta pudota silloin tällöin? Kerro meille kaikki tästä yrityksestä kirjoittamalla oma arvostelusi tälle sivustolle, tällä tavoin voit jakaa oman kokemuksesi muiden ihmisten kanssa, jotka haluaisivat ostaa tuotteita Queenlashilta.

  Queenlash
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Queenlash

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Queenlash luotettava yritys?

  Queenlash on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Queenlash tarjoaa?

  Queenlash on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Kosmetiikka & Hygienia.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Queenlash-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.