Queenlash

Kaikki arvostelut

Queenlash

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Queenlash

Monen ihmisen unelma on omata erittäin pitkät ja kauniit silmäripset. Mutta saatat olla kyllästynyt ostamaan huonolaatuisia silmäripsiä tai sellaisia, jotka eivät edes pysyt omissa ripsissäsi kiinni. Sitten sinun tulisi harkita ostavasi laadukkaita tekoripsiä. Olemassa on kuitenkin monia kauppoja, jotka myyvät riptiä, mutta kauppa, joka erikoistuu laadukkaiden ripsien myyntiin voit tarjota sinulle paljon enemmän. Kauppa, johon voisit luottaa, on Queenlash. He ovat verkkokauppa, joka auttaa sinua löytämään oikeanlaiset ripset mihin tahansa juhlaan tai tilaisuuteen. Mutta ennen kuin suuntaat tämän yrityksen sivuille, käytä muutama minuutti ja lue arvostelu tai kaksi yrityksestä ja opi muiden ihmisten henkilökohtaisesta kokemuksesta saadaksesi paremman ymmärryksen siitä, millainen yritys oikeasti on ja miten se kohtelee asiakkaitaan.

Tietoa Queenlashista
Queenlash
on yritys, joka uskoo oman luonnollisen kauneutesi hyväksymiseen pienellä loiston lisäyksellä jokapäiväiseen elämääsi. Yritys on nimetty vaikutusvaltaisten naisten mukaan, jotka ovat eläneet moton "Rakasta sisäistä kuningatartasi" mukaisesti, joka on myös Queenlashin motto. Tämä yritys myy ripsiä, jotka voivat lisätä glamouria mihin tahansa lookiin ja tilaisuuteen. He tarjoavat valikoiman ripsiä, joita voit ostaa heidän verkkokaupastaan. He tarjoavat sekä 3D-minkkiripsiä että silkkiripsiä. Yritys myy myös työkaluja, jotka voivat auttaa sinua asettamaan ripsesi omien ripsiesi päälle. Queenlash myy myös erivärisiä huulikiiltoja kuten violetti, ruskea, rose ja hopea, joita kutsutaan nimillä Starburst, Hot Cocoa, Ballerina ja Sliver Tone. Heillä on myös ihonvärinen huulikiirto nimeltään Skinny Dippin. He haluavat myös varmistaa, että olet tyytyväinen ja iloinen ostoskokemukseesi ja tilaukseesi. Tämän takia he varmistavat, että heidän tilausprosessinsa on erittäin yksinkertainen ja helppo samalla kun he tarjoavat asiakaspalvelun, johon voit ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että kohtaat ongelmia ennen tilausta tai sen jälkeen.

Queenlashin palvelut
Queenlashin ripsiä voidaan tilata heidän sivustoltaan helposti ja nopeasti. He toimittavat tuotteensa maailmanlaajuisesti, joten sama se missä päin maailmaa oletkin, voit aina ostaa heidän tuotteitaan. Toimitus on 1 - 3 työpäivää tilauksesi tekemisestä ja toimitusaika riippuu siitä, missä päin maailmaa olet sekä siitä, onko välissä viikonloppuja tai juhla- tai lomapäiviä. Heidän sivustonsa antaa myös yksinkertaisia ohjeita ripsiesi huoltamiseen ja ylläpitoon, jotta ripsesi voivat kestää pidempään ja varmistavat, ettet vaurioita ripsiäsi. Tämä yritys huolehtii myös tuotteidensa puhtaudesta ja tämän takia se ei tarjoa palautuksia tai hyvityksiä tuotteilleen. Mutta siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit aina vaihtaa ne, jos niitä ei ole käytetty. Voit ottaa heihin yhteyttä syöttämällä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja kertomalla ongelmastasi ja he vastaavat viestiisi niin nopeasti kuin mahdollista, yleensä kuitenkin 24 - 48 tunnin sisällä. Voit myös ladata omia kuviasi sivuston galleriaosioon näyttääksesi ostoksesi toisille. Galleriassa on kuvia samankaltaisista ihmisistä, jotka haluavat näytellä ostoksiaan Queenlashilta.


Onko tekoripsien laittaminen vielä sinulta hieman hakusessa? Katso tämä video ja opi, kuinka teet sen helposti!

Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo ostanut tuotteen Queenlashilta? Kerro meille siis, mitä ajattelet ostamastasi tuotteesta ja yrityksestä itsestään. Olivatko ripset hyvän laatuisia? Kestivätkö he niin pitkään kuin ajattelisit niiden kestävän? Ovatko kaikki ripset hyvän hintaisia? Mitä ajattelet heidän myymästään huulikiillosta? Onko se tahmea vai liian kuiva? Kestikö se pitkään päivän ajan? Olivatko kaikki Queenlashin tarjoamat tuotteet kohtuullisen hintaisia vai liian kalliita? Onko ripsillä taipumusta pudota silloin tällöin? Kerro meille kaikki tästä yrityksestä kirjoittamalla oma arvostelusi tälle sivustolle, tällä tavoin voit jakaa oman kokemuksesi muiden ihmisten kanssa, jotka haluaisivat ostaa tuotteita Queenlashilta.