Priceelf

Kaikki arvostelut

Priceelf

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Priceelf

Ostosten tekeminen netissä on nykyisin monen ihmisen arkipäivää. Niinpä markkinan koko on kasvanut valtavasti, ja verkkokauppoja on tarjolla valinnanvaikeudeksi asti. Siksi omiin tarpeisiin sopivan verkkokaupan valitsemisen merkitys on korostunut. Olitpa sitten kokenut kauko-ostamisen konkari tai verkkokauppojen vasta-alkaja, toivomme seuraavan yhteenvedon olevan sinulle hyödyksi. Siinä esittelemme lyhyesti monialaisen verkkokaupan nimeltä Priceelf, joten jos kyseinen verkkokauppa on tällä hetkellä harkintalistallasi, löydät artikkelista toivottavasti päätöksentekoasi helpottavaa tietoa. Jos haluat tutustua myös kilpaileviin verkkokauppoihin, voit etsiä lisää samankaltaisia yhteenvetoja etusivumme kautta.

Tietoa Priceelfistä
Priceelf on laaja-alainen verkkokauppa, jonka päämaja löytyy Hongkongista. Yrityksellä on toimipisteitä myös Kiinan kansantasavallan puolella rajaa Pekingissä, Shanghaissa ja Shenzhenissä. Kyseessä on siten vahvasti itäaasialainen yhtiö, mutta yritys pyörittää liiketoimintaansa kuitenkin maailmanlaajuisesti. Yrityksen tuotevalikoima on siinä määrin laaja – lisää aiheesta hetken kuluttua – että Priceelf mainostaa itseään jopa niin sanottuna verkko-ostoskeskuksena, jonka hyllyistä löytyy useamman tavanomaisen verkkokaupan edestä tuotteita. Mikäli sinua kiinnostaa tutustua siihen, ovatko muut Priceelfin asiakkaat löytäneet sivustolta haluamansa, suosittelemme yhteenvedon ohesta löytyvään asiakasarvostelupalstaan tutustumista.

Priceelfin tuotteet ja palvelut
Priceelfin "verkko-ostoskeskus" on jaoteltu osastoihin siinä missä mikä tahansa muukin kauppa – oli se sitten verkko- tai perinteinen kivijalkakauppa. Ostoskeskus-vertauskuvaa seuraillen voitaisiin kenties jopa sanoa, että Priceelf on jaoteltu erillisiin kauppoihin. Mitä termiä sitten käytetäänkin, on käytännön tasolla kyse verkkokaupoille tyypillisistä kategorioista, jotka auttavat asiakasta löytämään tuotepaljoudesta etsimänsä. Priceelfin kautta on mahdollista ostaa muun muassa vaatteita, kosmetiikkaa ja muita kauneus- ja kehonhoitotuotteita. Samansuuntainen tuotekategoria muodostuu erilaisista asusteista, kuten rannekelloista ja koruista. Lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia koti- ja puutarhatuotteita aina valaistuksesta työkaluihin ja kodintekstiileihin. Priceelf myy myös monenlaista elektroniikkaa. Näistä merkittävimpinä mainittakoon älykellot sekä erilaiset puhelimen lisävarusteet, esimerkiksi näytönsuojat. Toisinaan sivustolla on mahdollista ostaa matkapuhelimiakin. Kiinalaisten ahkeran kasvomaskin käytön tuntien ei liene yllättävää, että sivustolla on myös valikoima terveyden suojaamiseen tarkoitettuja tuotteita, kuten saasteilta tai taudeilta suojaavia maskeja. Nykyisellään Priceelf toimittaa tuotteitaan noin 50 maahan ympäri maailmaa ja ilmoittaa tarjoavansa ilmaisen toimituksen. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ajankohtaisimmat toimitusehdot yritykseltä itseltään, jos päätät asioida sen kanssa.

Ostokset Priceelf-verkkokaupasta
Priceelfin toiminta käytännössä saattaa tuntua hiukan poikkeavalta myös kokeneemman verkkokauppojen asiakkaan näkökulmasta. Tuotepaljoudesta johtuen sivustolla on paljon klikattavaa ja sen käyttöön tottumiseen saattaa kulua hiukan tavallista pidempään. Tuotekategoriat ovat kuitenkin näkyvästi esillä, joten sikäli navigointi ei ole mitenkään normaalista poikkeavaa. Kenties kaikkein eniten totuttautumista vaatii malli, jonka mukaan sivustolla käydään kauppaa. Sivustoa voi nimittäin selata valuutan mukaan, mutta tavanomaisten maksutapojen ohelle Priceelf on ottanut erilaiset sivustokohtaiset kupongit ja valuutat. Näihin tutustumiseen kannattaa käyttää jonkin verran aikaa, sillä maksutapapuolella Priceelf poikkeaa selkeästi muiden verkkokauppojen massasta.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Priceelfin asiakkailta
Millaista on asioida Priceelfin kanssa? Onko yritys luotettava? Entä millainen on tuotteiden laatu? Näihin kysymyksiin voi vastata parhaiten vain kokemuksen pohjalta. Siksi emme tässä annakaan selkeää vastausta suuntaan tai toiseen, vaan kehotamme sinua tutustumaan muiden lukijoidemme jättämiin kommentteihin Priceelfistä. Niistä saat toivottavasti käytännönläheisiä vinkkejä ja saat muodostettua mahdollisimman realistisen kuvan siitä, millainen kokemus Priceelfin kanssa asiointi on muiden kuluttajien mielestä ollut. Jätäthän oheen myös oman arvostelusi, jos sinulla on kokemusta Priceelfin palveluista. Jakamalla kaikki mieleesi juolahtavat risut ja ruusut muiden sivustomme lukijoiden kanssa voit omalta osaltasi edesauttaa sitä, että kuluttajayhteisö on mahdollisimman hyvin informoitu ja osaa siten tehdä järkeviä ostopäätöksiä.