Prestarrs

Kaikki arvostelut

Prestarrs

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Prestarrs

Ihmisen perustarpeista lähtien ihminen on aina etsinyt uutta ja parempaa laatua, rakennetta ja tyyliä kankaalle, jota käytetään sekä kotona että tapahtumissa. Muoti on muuttunut dramaattisesti viime vuosisadalla, ja vaatetusteollisuus on nähnyt kysynnän geometrisen kasvun, jota erityisesti naiset, jotka nyt pukeutuvat klassisiin ja vastustamattomiin vaatemerkkeihin, ovat aiheuttaneet. Verkon tulon myötä naisten vaatteita käsittelevien verkkokauppojen valtava määrä on laajentunut, jotta ne voivat käsitellä laajalta markkina-alueelta tulevaa liikennettä. Prestarrs on yksi tällaisista verkkokaupoista. Prestarrs tarjoaa lukuisia naisten tuotteita, kuten paitoja, mekkoja, housuja, kenkiä, farkkuja, alusvaatteita, takkeja, puseroita. Lue lisää yrityksestä.

Prestarrsista
Prestarrsin historia voidaan jäljittää muutaman vuoden taakse. Yritys on kuitenkin naisten vaatteiden ja niihin liittyvien asusteiden verkkomyymälä, jonka myyntipiste sijaitsee seurakunnallisesti Kiinassa. Kuten kaikilla verkkokauppasivustoilla, tilaukset tehdään niiden verkkosivuston kautta, ja ne toimittavat paketit asiakkaille sijainnista riippumatta.

Prestarrsin tuotteet ja palvelut
Prestarrs tarjoaa lukuisia naisten tuotteita, kuten paitoja, mekkoja, housuja, kenkiä, farkkuja, alusvaatteita, takkeja, puseroita, hameita ja asusteita. Tilauksia voi tehdä verkkosivuilla tai heidän Facebook-sivullaan. Prestarrs on sinun yhden pysähdyksen verkkokauppa, josta löytyy heidän mukaansa modernit, vastustamattomat ja kohtuuhintaiset naisten vaatteet. He haluavat, että pukeutuminen olisi helppoa. Huolellisesti kuratoitu mekkovalikoima on tarjolla heidän mukaansa markkinoiden parhaaseen hintaan. He kertovat olevansa omistautuneita toimittamaan laadukkaita naisten vaatteita, jotka tekevät niistä raikkaita ja tyylikkäitä joka päivä kilpailukykyiseen hintaan. Yritys lisäksi uskoo, että jokaisella naisella on oikeus pukeutua oikein ja näyttää parhaat puolensa maailmalle. Prestarrs väittää, että he tekevät asiakkaille helpoksi elää muodikkaasti, ajankohtaisesti ja tyylikkäästi päästä varpaisiin. Verkkokaupasta löytyy eri kausien vaatteita, joita on saatavilla eri kooissa. Verkkokaupasta löytyy kevätvaatteita, kesävaatteita, syysvaatteita ja talvivaatteita. Sivustolta löytyy väri- ja tyylivalikoima, joten asiakas pystyy ostamaan jotain päivittäiseen asuunsa liittyvää. Yritys markkinoi, että vain muutamalla klikkauksella asiakas voi täyttää vaatekaappinsa. Prestarrs tarjoaa seuraavat kategoriat ostokokemusta varten. New in, josta löydät uusimmat ja suosituimmat kausitrendit. Hot Sale, eli klassisimmat vaatteet, jotka ovat rajoitetun ajan tarjolla alennettuun hintaan. Mekko -valikoima, eli rennosta muodolliseen ja kaikkea siltä väliltä. He kertovat, että sivustolta voi löytää täydellisen mekon jokaiseen tilaisuuteen. Puserot, peruspuuvillasta kukkasifonkipuseroihin. Verkkosivustolla näkyvä koko muunnetaan kansainväliseksi kooksi ennen kuin tuotteet tulevat myyntiin, mikä on vakio ja tavallinen. Siksi tuotteiden osto saattaa herättää hämmennystä joissakin asiakkaissa. Yritys kertoo, että jos tilatut vaatteet eivät sovi sinulle hyvin, voit palauttaa ne. Yritys kertoo, että heidän valikoimansa on suppea ja uudet tuotteet voivat loppua melko nopeasti, mutta niitä voi tulla pian lisää. Yritys kertoo, että näissä tapauksissa ota yhteyttä asiakaspalveluun sosiaalisessa mediassa, verkkosivuilla tai sähköpostilla. He kertovat tekevänsä parhaansa ilmoittaakseen sinulle, jos tuotetta tulee jälleen saataville. Ilmoita myös paras sähköpostiosoite, josta yritys tavoittaa sinut, kun tuote tulee saataville. Mikäli haluat pysyä ajantasalla yrityksen tuotteista ja palveluista, he suosittelevat tilaamaan uutiskirjeen tai seuraamaan Facebookia ja Instagramia pikamyyntejä ja uusimpia malleja varten. 

Kehut, valitukset ja vinkit Prestarrsille
Jos olet tehnyt tilauksen ennen tätä, kerro meille, kuinka kauan paketin perille saapuminen kesti. Onko sinulla kokemuksia? Olitko tyytyväinen heidän tuotteeseensa ja palveluunsa? Aiotteko tehdä tilauksia jälkikäteen? Mitä tilasit yrityksen kautta? Ostitko esimerkiksi mekon, kengät, kaulakorun, pipon, hanskat tai takin valikoimasta? Mille vuodenajalle etsit tuotteita? Ostitko nykyiselle ajankohdalle vai onko mielessäsi esimerkiksi jo ensi kevät, kesä tai syksy? Anna rehellinen arvostelu Prestarrsista täällä.