Pomelo

Kaikki arvostelut

Pomelo

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Pomelo

Pomelo on aasialainen muotibrändi, joka on erikoistunut naisten vaatteisiin ja asusteisiin. Muotibrändi, jonka suunnittelupäämaja on Bangkokissa, perustettiin vuonna 2013, ja siitä lähtien se on kertonut kattavansa monien eri naisten muotitarpeet Aasiassa ja ympäri maailman.  Pomelon sanotaan valmistavan ja suunnittelevan vaatteensa sellaisten henkilöiden avustuksella, joilla on laaja tietämys naisten vaatteista. Pomelo väittää myös testaavansa asujaan naispuolisten työntekijöidensä kautta ennen kuin ne viedään myyntiin. Naisten muoti käsittää laajan valikoiman malleja, jotka yleensä vaihtelevat vuodenaikojen ja tunnelmien mukaan. Naisten vaatteita tekevät yritykset pyrkivät antamaan naiselle mahdollisuuden tutkia sisimpäänsä ja samalla olla mukavasti pukeutuneena. Pomelon sanotaan olevan yksi tällaisista naisten vaatemerkeistä, joiden verkkosivustolla vierailua kannattaa harkita. Uskomme, että luet rehelliset asiakasarviot Pomelosta täältä ennen kuin harkitset heidän muotikappaleidensa ja asusteidensa käyttämistä. Pomelon verkkokaupasta löytyy niin paitoja, housuja, kenkiä, asusteita, mekkoja ja hameita.

Pomelon tuotteet ja palvelut
Vuonna 2013 perustettu Pomelo on Kaakkois-Aasian johtava monikanavainen kauppapaikka, jolla on maailmanlaajuinen ajattelutapa: trendikkäitä, verkossa ja liikkeellä. Pomelo tarjoaa kiistatonta tyylitajua vertaansa vailla olevaan hintaan, ja sen tavoitteena on tarjota naisille kaikkialla paras mahdollinen look, jotta he voisivat olla parhaita itseään. Toimitus on nopea, ja minimiostos on 49 Yhdysvaltojen dollaria. Pomelo on naisille suunnattu muotibrändi, joka myy vähittäiskaupassa naisten vaatteita asusteista, urheiluvaatteista klassisiin vaatteisiin ja jopa ranta-asuihin. Pomelo vakuuttaa tarjoavansa 365 päivän palautus- ja vaihto-oikeuden kaikille tuotteilleen ensimmäisestä ostopäivästä alkaen ja myös nopean toimituksen. Yritys ei hyväksy varauksia verkkokaupassa. Verkkokaupan ostoskassiin lisätyt tuotteet säilytetään niin kauan kuin tuotetta on saatavilla. Näitä tuotteita ei kuitenkaan aseteta odotustilaan, ja joku muu voi ostaa tuotteen, vaikka se olisi ostoskorissa. Yrityksellä on kanta-asiakasjärjestelmä nimeltä Pomelo Perks. Jäsenet ansaitsevat 10 % käteispalautusta kaikista Pomelo-ostoksista sovelluksessa ja osoitteessa pomelofashion.com. Asiakkaiden on rekisteröidyttävä Pomelo Perks -jäseneksi aloittaakseen bonusten ansaitsemisen. Käteispalautuksen määrä lasketaan 10 %:na ostoksen kokonaisarvosta sen jälkeen, kun alennukset, kupongit tai toimituskulut on otettu huomioon. Ansaittu käteispalautus kerätään Pomelo-hyvityksenä, joka voidaan lunastaa Pomelo-tilauksissa. Pomelo Credit -saldoa voi tarkastella tilin asetuksissa. Pomelo pidättää oikeuden tehdä muutoksia jäsenten bonuksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kun uusi ostos on rekisteröity, käteispalautuksen voimassaoloaika jatkuu 60 päivällä. Pomelo Perks -jäsenillä on 60 päivää aikaa käyttää bonukset viimeisen ostoksen päivämäärästä tai se vanhenee ja poistetaan tililtä. Käteispalautus lasketaan ja sovelletaan automaattisesti kassalla. Rahapalautus, jonka voimassaoloaika päättyy ensimmäisenä, käytetään myös ensin. Asiakkaat voivat poistaa käteispalautuksen kassalla ja tallentaa tulevaa ostoa varten.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Pomelon kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Pomelon verkkokaupasta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi asusteita, vaatteita, kenkiä tai koruja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Pomelon valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.