SuomiArvostelut

  Arvostelut Piercing Store

  Olemassa on tuhansia kauppoja ja verkkomyymälöitä, jotka myyvät koruja kuten kaulakoruja, rannerenkaita ja korvakoruja. Mutta kuinka moni näistä kaupoista oikeastaan myy lävistyksiä? Jos olet henkilö, joka haluaa koristella omaa kehoaan lävistyksillä, saatat tietää kuinka vaikeaa tällaisen kaupan löytäminen on. Mistä siis löydät verkkokaupan, joka myy juuri etsimääsi? Yksi suosittelemistamme kaupoista on Piercing Store. Tämä on yritys, joka myy monia erilaisia lävistyksiä. Mutta millainen valikoima heillä on? Voitko oikeasti löytää etsimääsi koruja, ovatpa ne sitten yksinkertaisia tai hieman ylellisempiä koruja? Ovatko heidän tarjoamansa korut edullisia ja kohtuullisen hintaisia? Kuinka nopeaa toimitusta he tarjoavat? Voidaanko tuotteet palauttaa siinä tapauksessa, ettet ole tyytyväinen tilaukseesi? Entä heidän asiakaspalvelunsa? Ovatko he asiantuntevia ja ystävällisiä auttaessasi sinua ongelmasi tai kysymyksesi kanssa? Voit lukea arvosteluja asiakkailta, joilla on jo kokemusta tämän yrityksen kanssa. Heidän avullaan saat ymmärryksen Piercing Storen palveluista ja tuotteista.

  Tietoa Piercing Storesta

  Piercing Store perustettiin jo yli 15 vuotta sitten sillä tavoitteella, että he tarjoavat vain huippulaadukkaita lävistyksiä jokaiselle mieltymykselle ja budjetille. He tekevät yhteistyötä vain huippulaadukkaiden lävistyskorujen valmistajien kanssa, jotka voivat myös tarjota voimassaolevia sertifikaatteja heidän käyttämistään materiaaleista. Heillä on suuri valikoima erilaisia lävistyksiä ja kaikista lävistysten kategorioista löydät eri materiaaleja, kuten PTFE -muovi, oikea kulta, kirurginen teräs ja UV-akryylit. He tarjoavat kulma- ja banaanikoruja, labretteja, nännikoruja, nenälävistyksiä, tunneleita ja plugeja, dermal-ankkureita, korva-, kieli- ja spiraalikoruja, lävistyksiä intiimeille alueille, feikkilävistyksiä, hevosenkenkiä ja monia muita. Piercing Store käyttää myös SSL-salausta sivustollaan, joten voit olla varma, että kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa eikä niitä jaeta eteenpäin. He myös lupaavat, etteivät he koeta houkutella sinua alennuskoodeilla tai promoilla ja että kaikki heidän tuotteensa ovat jo parhaiten hinnoiteltuja. Heidän sivustoltaan löydät myös blogin, jossa he puhuvat monesta ajankohtaisesta aiheesta kuten lävistyksistä, intiimilävistyksistä, mitä sinun tulisi tehdä kun otat lävistyksen kesällä ja monesta muusta kiinnostavasta aiheesta.

  Oletko miettinyt ottavasti Dermal-lävistyksen? Katso tämä video, jossa selitetään, kuinka siitä pidetään huolta.

  Piercing Storen palvelut

  Voit hyödyntää Piercing Storen palveluita vierailemalla heidän sivustollaan ja selaamalla heidän tuotteitaan. Kun löydät haluamasi, voit lisätä ne ostoskoriisi ja joko jatkaa ostoksia tai suunnata kassalle maksaaksesi ostoksesi. He tarjoavat monia maksutapoja kuten Amazon Pay, PayPal, Rechnung, Ratenkauf, Klarna, Sofort, Visa, MasterCard, Vorkasse ja American Express. Jos teet ostoksia yli 20€:lla, saat ilmaisen toimituksen. He tarjoavat myös 14 päivän palautusoikeuden, jonka sisällä sinun on palautettava tuotteet, jos et ole niihin tyytyväinen. Sinun täytyy kuitenkin valitettavasti maksaa palautus itse. He eivät myöskään hyväksy palautusta, jos hygienialeima on rikki, juurikin hygieniasyistä. Voit myös ottaa yhteyttä Piercing Storen asiakaspalveluun täyttämällä yhteystietolomakkeen, jos sinulla on kysyttävää.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko siis koskaan ostanut mitään Piercing Storen verkkokaupasta? Sitten voit kertoa meille kaiken omasta kokemuksestasi tämän yrityksen tuotteiden ja palveluiden kanssa. Millaisia tuotteita he tarjoavat? Ovatko he niin huippulaadukkaita kuin mitä he väittävät? Mitä ajattelit heidän valikoimastaan, löysitkö kaiken etsimäsi heidän verkkokaupastaan? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan tuotteita kotiisi tilauksesi jälkeen? Onko sivusto turvallista käyttää, onko heillä hyvä salaus käytössä? Kohtasitko ongelmia palvelun tai sivuston käyttämisen kanssa? Jouduitko ottamaan yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa? Auttoivatko he sinua mielellään ongelmiesi tai kysymystesi kanssa? Jos haluaisit antaa hieman tietoa omasta kokemuksestasi, voit kirjoittaa oman arvostelusi tälle sivulle ja kertoa muille, mitä heidän tulisi odottaa Piercing Storen palveluista ja tuotteilta.

  Etsitkö kuitenkin jotain muuta kuin lävistyksiä, esimerkiksi rannekoruja tai kaulakoruja? Vilkaise tätäsivua, johon olemme koonneet eri yrityksiä.

  Piercing Store
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Piercing Store

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Piercing Store luotettava yritys?

  Piercing Store on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Piercing Store tarjoaa?

  Piercing Store on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Piercing Store-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.