SuomiArvostelut

  Arvostelut Pelit

  Ajanvietteitä on monia, mutta eräs väheksytyimmistä harrastuksista on pelaaminen. Vaikka sen onkin todettu parantavan esimerkiksi henkilön strategisia kykyjä sekä reaktionopeutta, kokee suuri osa populaatiosta pelien olevan yhä pelkkää ajanhukkaa.
  Tämän vuoksi peleistä pitävät muodostavat usein omia tiiviitä yhteisöjään. Pelimaailman uusista kehityssuunnista voi pysyä ajan tasalla erilaisten foorumien, nettisivujen ja aikakauslehtien avulla. Näitä kaikkea tarjoaa suomalainen Pelit-lehti nettisivuineen.
  Sopiiko se hyvin minkä tahansa ikäiselle tai tasoiselle peli-intoilijalle? Saako kuukausitilauksen aloittamisen yhteydessä kenties jonkin arvokkaan tilauslahjan? Entäpä millainen on lehden tarjoama asiakaspalvelu? Vastauksia näihin ja moniin muihin tilauksen harkitsemisessa tärkeisiin kysymyksiin saat asiakkaiden itsensä jättämiä kokemuksia selaamalla.

  Tietoa Pelit-lehdestä

  Pelit on yksi suomalaisen lehdenkustannusyhtiö Fokus Media Finland Oy:n omistamista aikakauslehdistä. Yhtiön perustivat Sanoma Median entiset työntekijät, mikä näkyy myös sen valikoimassa – monet sen lehdistä on ostettu Sanomalta. Näihin kuuluvat muun muassa GTi, Antiikki & Design, V8 Magazine, Auto Bild ja Cosmopolitanin Suomen painos.
  Pelit-lehden Fokus Media osti Sanomalta vuonna 2014. Itse lehteä on julkaistu jo vuodesta 1992 alkaen, ja se on levikiltään Suomen ja Pohjoismaiden suurin pelilehti.
  Fokus Median liikevaihto oli vuonna 2019 noin 13,8 miljoonaa euroa, mikä tarkoitti noin 10 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna. Tästä tilikauden tulokseksi jäi 43 tuhatta euroa. Yritys työllisti samaisena vuonna 70 henkilöä, mikä oli 20 henkilöä vähemmän, kuin edellisenä vuonna. Osakeyhtiön kotipaikaksi on merkitty Helsinki, ja toimitusjohtajan virkaa kantaa Mikko Paavo Saastamoinen. Hallituksessa istuvat hänen lisäkseen muun muassa puheenjohtaja Tapani Pitzen sekä jäsenet Markku Hurmeranta ja Soili Pitzen. Talousjohtajan toimet tekee Jani Tolonen, jonka lisäksi päätöksiä tekee kaupallinen johtaja Jaana Lindvall-Harki.

  Verkkokauppa – mitä uusia taitoja työelämään vaaditaan? - UpSkill IAB Finland 4.3.2021

  Pelit sisältö

  Pelit on suomenkielinen aikakauslehti, jonka aihepiirejä ovat etenkin konsoli- ja tietokonepelit. Lehden lukijat ovat enimmäkseen 10-40-vuotiaita miehiä, ja kyseinen kohderyhmä näkyykin sen sisällössä vahvasti. Erilaisia artikkeleja, lukijoiden itsensä kauppaamia käytettyjä pelejä sekä alan uutisia voi löytää myös lehden nettisivuilta.
  Lehden uskollista lukijakuntaa palkitaan toisinaan kilpailuin ja arvonnoin, joissa mitataan lukijan pelialan tietoutta. Palkintoina annetaan peleihin ja jopa matkailuun liittyviä lahjakortteja joiden rahalliset arvot vaihtelevat muutamien kymmenien ja satojen eurojen välillä. Kisoista on saattanut voittaa esimerkiksi PlayStation Plus -jäsenyyden.
  Artikkeleissa korostuu yksityiskohtainen analyysi. Niissä saatetaan esimerkiksi selittää jonkin pelisarjan eri osien välillä otettuja kehitysaskelia, tietyn julkaisun suursuosion taustoja tai eroja eri pelistudioiden tuotannoissa. Vertailuissa pyritään kuitenkin säilyttämään objektiivisuus, ja varsinaisista kaupallisista yhteistöistä ilmoitetaan lukijalle erikseen.
  Toisinaan lehti julkaisee jotain tiettyä teemaa käsittelevän numeron. Tällöin artikkelit saattavat keskittyä urheilupelien kauhupeli tai konsolipelien analyysiin. Näitä tai mitä tahansa muita peleihin liittyviä aiheita voi käsitellä muiden lehden lukijoiden kanssa sen nettisivuilta löytyvillä foorumeilla.
  Uusia numeroita julkaistaan 11 kertaa vuodessa. Normaalihintaisena vuoden lehtien hinta alkaa noin 90 eurosta, mutta erilaisten sivujen kautta tilatessa tästä voi saada tuntuvan alennuksen. Maksaa voi verkkopankissa, luottokortilla sekä laskulla. Tilauksen tekemällä saa myös ilmaisen lukuoikeuden digitaalisiin näköislehtiin.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Pelit-lehden toimintaan liittyen

  Oletko ostanut lehden itsellesi taikka lahjaksi jollekin mies- tai naispuoliselle tuttavallesi? Miellyttävin synttäriyllätys on, kun henkilö huomioi lahjansa kohteen harrastukset tätä valitessa, ja siksi tuotteen voisikin luulla olevan oiva valinta vaikkapa konsoleista kiinnostuneelle. Onko sisältö kiinnostavaa myös pelien asiantuntijalle?
  Löysitkö kenties uusia kiinnostuksen kohteesi ja kovia ystäviä nettisivuille postatulta foorumilta tai jostakin lehden esittelemästä tapahtumasta? Elämä on mieluisaa etenkin, kun sen ilot ja surut pääsee jakamaan muiden kaltaistensa ihmisten kanssa, ja tämän mahdollistavat hyödykkeet ovat mitä todennäköisimmin hintansa arvoisia.
  Jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä – siitä on suuri apu muille lehden tilaamista pohtiville.

  Pelit
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Pelit

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Pelit luotettava yritys?

  Pelit on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Pelit tarjoaa?

  Pelit on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Pelit-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.