Paremmat Unet

Kaikki arvostelut

Paremmat Unet

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

E
Eekku Kärkkäinen
Tilattiin kallis paketti, kahden hengen moottorisängyt joita odotettiin kaksi viikkoa ja sänkytilaus on iso pettymys, heti alkuunsa huomattiin toisessa sängyssä monta virhettä joista tärkrein ja pe...Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Kallis ja puutteellinen

  Tilattiin kallis paketti, kahden hengen moottorisängyt joita odotettiin kaksi viikkoa ja sänkytilaus on iso pettymys, heti alkuunsa huomattiin toisessa sängyssä monta virhettä joista tärkrein ja perusteellisen iso virhe minusta on että, puuttui toisesta tukiraudasta kokonaan ruuvit ja esimerkiksi niitit joilla kangas on laitettu kiinni on ihan miten sattuu roiskittu, joista suurin osa irtoilee ja kangas repsottaa, lisäksi petauspatjausta irtoilee langat, luulisi kalliin laatusängyn olevan muutenkin laadukkaan näköinen ja oloinen . Tosi huono sijoitus ei kannata tilata noin hintavaa sänkyä jos tuotteen laatu on tämmöistä. Nyt on laitettu asiasta asiakaspalveluun sähköpostia ja odotellaan vastausta, mutta riippuen asiakaspalvelusta, miten hoitavat asian on tällä hetkellä kyllä vahvasti mietinnässä että, perutaanko kaupat ja sijoitamme kyllä rahamme jatkossa paremmin. Eli suoraan ja suomeksi sanottuna johonkin toiseen firmaan.

  Edelliseen arvosteluun viitaten, teimme tilauksestamme reklamaation ja saimme uuden, ehyen tuotteen, edellisen tilalle. Reagointi oli nopeaa ja asiakaspalvelu ystävällistä ja mukavaa.


Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Paremmat Unet

Meistä jokainen tietää sen ihanan tunteen, kun pitkän työpäivän jälkeen pääsee vihdoin omaan sänkyyn lepäämään. Vietämme lähes puolet elämästämme nukkuen, ja siksi sänkymme laatu on erityisen tärkeää. Hyvin tuotettu sänky kestää useita vuosia ja ehkäisee selkä- ja niskaongelmien syntyä, jotka ovat yleinen haitta nykyisessä istumatyön yhteiskunnassamme.
Miten siis voit varmistaa, että ostamasi sänky on laadukas ja selälle hyvä? Moni meistä luulee, että paras tapa arvioida tätä on menemällä fyysiseen liikkeeseen ja kokeilemalla eri patjoja siellä. Kiviljalkaliikkeiden vuokrista ja työntekijöistä aiheutuvat kustannukset kuitenkin näkyvät myös hinnoissa, eikä patjan oikeaa sopivuutta voi tietää vain hetken kaupassa makoilusta.
Näihin ongelmiin vastaavatkin erilaiset netissä toimivat sänky- ja patjaliikkeet. Paremmat Unet on yksi esimerkki alan palveluntarjoajista. Mutta millainen on sen toimitus? Missä tuotteet valmistetaan? Miten yritys auttaa asiakkaita löytämään omiin tarpeisiinsa sopivan pedin? Tämän ja paljon muuta saat tietää muiden asiakkaiden laatimia arvosteluja lukemalla. Löydät ne tältä välilehdeltä!


Tietoa Paremmat Unet -yrityksestä
Paremmat Unet on vuonna 2013 Tanskassa toimintansa aloittanut sänkyjen ja patjojen nettikauppa. Sen perustivat Martin Byskov, Jonas Byskov ja Anders Henningsen, jotka näkivät, että markkinoilta puuttuivat sänkykauppiaat jotka antaisivat asiakkaidensa kokeilla sänkyään kunnolla kotona ennen ostopäätöksen lopullista tekoa.
Yrityksen keskiössä on ajatus hyvien unien tarjoamisesta pohjoismaiselle asiakaskunnalle – tästä viestii jo sen nimikin. Tavoitteen voidaan nähdä olevan saavutettu; onhan yhtiö nykyään yksi Tanskan ja Norjan markkinoiden suurimmista toimijoista. Kaupan tuotteita voi ostaa vain netistä, ja näin se säästää perinteisten kivijalkamyymälöiden ja showroomien kustannuksista. Yrityksen asiakkaille tämä tarkoittaa edullisempia hintoja.
Asiakkaita yrityksellä on ollut jo yli 50 000. Sen tuotteet valmistetaan Tanskassa ja Belgiassa, ja niillä on kaikilla 100 päivän vaihtoaika. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos patja osoittautuu liian jäykäksi tai pehmeäksi, voi sen vaihtaa toiseen. 

Paremmat Unet palvelutarjonta
Sivuston tuotteiden selailu tapahtuu sujuvasti etusivun kuvakkeiden kautta, joissa on esitelty eri sänkykategoriat. Jos etsii tietyn kokoista sänkyä, voi kategoriat löytää eri mittoihin jaoteltuina sivuston alaosasta. Sopivan koon puuttuessa joustin-, runko- ja sijauspatjat voi ostaa mittatilauksena tehtyinä. Nettisivujen sisältöä voi selata suomeksi, tanskaksi, norjaksi ja ruotsiksi.
Klikattuaan esimerkiksi haluamaansa sänkyä asiakkaalle avautuu näkymä, jossa tämä voi valita haluamansa jäykkyyden, jalat sekä sängynpäädyn. Alas kelaamalla löytää lisätietoa tuotesarjasta sekä valitun sängyn eri osista, kuten sijaus-, joustin- ja runkopatjoista. Vieläkin alempaa löytyvät toimituksen eri vaiheet sekä asiakkaiden jättämät arvostelut sekä kysymykset. Sivustolle on jätetty jo yli 400 arviota.
Verkkokaupan kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy ilmainen toimitus kotiovelle saakka. Parempien Unien asiakaspalvelun numeron sekä sähköpostiosoitteen löytää nekin sivuston alaosasta. Puhelimitse asiakaspalvelu on avoinna joka päivä 9-24 ja sähköpostitse vuorokauden ympäri.
Tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Maksuttoman palautuksen saa sopimalla asiasta yrityksen asiakaspalvelun kanssa. Sivusto hyväksymiin maksutapoihin kuuluvat useimmat suomalaisille tutut palveluntarjoajat, kuten Nordea, Osuuspankki, Aktia, Handelsbanken, S-Pankki sekä Visa- ja Mastercard-luottokortit.

Valitukset, kiitokset ja vinkit Parempien Unien toimintaan liittyen
Ostitko sängyn Parempien Unien nettikaupasta? Miten siinä nukkuminen on sujunut? Ilmenikö tuotteessa jälkikäteen ikäviä yllätyksiä? Hinta-laatusuhteen arviointi asiakkaiden itsensä toimesta on tärkeää, sillä vain he osaavat vertailla luotettavasti, millaineen saatu tuote on muihin kuluttajille mainostettuihin hyödykkeisiin verrattuna.
Meistä jokainen on taatusti joskus ostanut jotakin, mikä paljastuikin vialliseksi tai muuten vain odotetusta poikkeavaksi. Olisimmekin taatusti olleet tuolloin kiitollisia, jos olisimme kohdanneet joltakulta varoittavan sanan ennen ostopäätöksen tekoa. Yhtä arvokkaita toki ovat myös ylistävät arvostelut, sillä juuri niiden avulla voi erottaa erinomaisen palvelun keskiverrosta. Jos siis tahdot tehdä päivän hyvän teon, jätä oma arvostelusi tällä välilehdellä. Se vie vain hetken mutta on muille asiakkaille ja lopulta myös palvelulle itselleen suureksi hyödyksi.