Parallels

Kaikki arvostelut

Parallels

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Parallels

Haluatko käyttää Windowsia Macissa? Parallels väittää tarjoavansa tarvitsemasi monialustaratkaisun. Mutta toimiiko se? Onko Parallelsin käyttö helppoa ja kätevää? Sopiiko Parallels vain yrityksille vai myös kotikäyttäjille? Mitä palvelua minun kannattaisi harkita ostettavaksi? Onko tuotteissa hyvä hintalaatu suhde vai kannattaisiko odottaa tarjouksia? Onko tuotteiden käyttöikä pitkä ja asentaminen helppoa? Saanko tukea varmasti ja mitä kautta, jos ongelmia tulee matkan varrelle? Tutustu käyttäjäkokemuksiin ja opi Parallelsin kaikki yksityiskohdat!

Tietoa Parallelsista
Voi olla turhauttavaa, kun et voi käyttää tiettyä ohjelmaa, koska kannettavassasi on väärä käyttöjärjestelmä. Joskus voit käyttää ohjelmaa vain Windows-työpöydällä. Parallels tarjoaa cross-platform-ratkaisun, jonka avulla voit käyttää Windows-ohjelmia Macissa. Onko Parallelsin käyttö niin helppoa ja suoraviivaista kuin tämä video antaa ymmärtää?

Yrityksen palvelut ja tuotteet
Parallels Desktopin avulla voit käyttää Windowsia Mac-tietokoneessa. Mutta Parallels tarjoaa muutakin kuin vain eri käyttöjärjestelmän käyttämisen laitteellasi, se tuo sinulle myös työkalupakin. Tämän työkalupakin avulla voit tehdä kuvakaappauksia, ladata YouTube-videoita ja estää Macin siirtymisen lepotilaan. Voit myös suojata tietokoneen tiedostojen henkilökohtaiset tiedot salasanalla. Parallels on optimoitu macOS Sierralle, ja se tuo sinulle Microsoft Office -integraation, Retina-tuen, hallintatyökalut ja 500 Gt verkkotallennustilaa. Parallels desktop on saatavilla sekä yritys- että kotikäyttäjille. Parallelsin käyttämiseen on useita järjestelmävaatimuksia. Näihin kuuluu, että ohjelmistosi on oltava macOS Sierra 10.12 tai uudempi, OS X El Capitan 10.11.5 tai uudempi tai OS X Yosemite 10.10.5 tai uudempi. Tuettuja 32- ja 64-bittisiä käyttöjärjestelmiä ovat Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 ja Windows Server 2012 R2, SP0. Mac-pöytäkoneessa on oltava Intel Core 2 Duo, Core i3, Core i5, Core i7, Intel Core M tai Xeon -prosessori. Parallelsista on sekä tavallinen että ammattilaisversio. Pro-versio tarjoaa lisäominaisuuksia, kuten enemmän virtualisointi- ja virheenkorjaustukea, Microsoft Visual Studio -liitännäisen, linkitetyt kloonit, bashin täydentämisen, parannetun verkkoeditorin, mukautetut kuvakkeet, mukautetut vain isäntäverkot, VM:ien lajittelun, rollback-tilan, verkkokäynnistyksen, EFI Secure Bootin ja paljon muuta. Parallelsin mukana tulevassa työkalupakissa on monia eri ominaisuuksia, kuten esim. pakattujen arkistojen luominen, näyttökuvien ottaminen tai äänen nauhoittaminen tietokoneen mikrofonista, hälytyksen asettaminen, lähtölaskennan asettaminen, sekuntikellon tai ajastimen käyttäminen, videoiden muuntaminen siten, että niitä voidaan toistaa iPhonessa tai iPadissa, älä häiritse, estä tietokoneen siirtyminen näytölle, lukitse näyttö välittömästi, piilota tiedostot ja kansiot työpöydällä sekä mykistä mikrofoni. Yritys tarjoaa siis monenlaisia palveluita, jotka vastaavat monen eri käyttäjän kysyntään ja pulmiin eri laitteiden ja järjestelmien kanssa. 

Kommentit, huolenaiheet ja kokemukset
Parallelsissa on laaja Usen kysytyt kysymykset-sivu, jossa käsitellään verkkokaupan ostoprosessia, päivittämistä, rekisteröintiä, asennusta ja aktivointia, vianmääritystä, Mac Pro -versiota ja Parallels-työkalupakkia koskevia kysymyksiä. Jos haluat olla yhteydessä Parallelsin asiakaspalveluun, voit ottaa yhteyttä Parallelsin toimistoihin Seattlessa, Lontoossa, Pekingissä, Moskovassa, Tallinnassa, Singaporessa, Münchenissä, Schaffhausenissa (Sveitsissä), Tokiossa ja Maltalla. Suorat chatit ja puhelintuki ovat käytettävissä 30 päivän ajan rekisteröinnin jälkeen. Saat sähköpostitukea 2 vuotta oston jälkeen. Voit pyytää asiakaspalvelua myös Facebookin chatissä. Oletko käyttänyt Parallels-ohjelmistoa? Jaa kokemuksesi lähettämällä arvostelu Parallelsista tälle sivustolle! Pitäisikö sinun käyttää Parallelsia Windowsin käyttämiseen Mac-tietokoneessasi? Ota selvää lukemalla käyttäjien kokemuksia, arvosteluja, kommentteja, huolenaiheita ja valituksia! Arvostelemalla tuotteet ja palvelut, autat muita käyttäjiä ostopäätöksessä. Tämän lisäksi muut asiakkaat saavat tärkeitä tietoja siitä, kannattaako yrityksen palveluita käyttää ja jos kannattaa, mitä niistä ovat ostamisen arvoisia. Arvostelemalla yrityksen ja kommentoimalla kokemuksiasi, nopeutat ostoprosessia, kun muut osaavat etsiä suoraan parhaat tuotteet yrityksen verkkokaupasta.