PanzerGlass

Kaikki arvostelut

PanzerGlass

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

PanzerGlass

Teknisiä laitteita on moneen lähtöön. On puhelimia, on tietokoneita, tabletteja ja monia muita. Tällaiset laitteet palvelevat meitä hyvin arjessa, mutta kaikilla niillä on yksi merkittävä kääntöpuoli: niillä on ikävä taipumus hajota. PanzerGlass on yritys, joka pyrkii tarjoamaan ratkaisun tähän toisinaan varsin kalliiksi tulevaan ongelmaan. Kuten vähemmänkin saksan kieltä hallitseva varmasti aavistaa, viittaa yrityksen nimi panssarilasiin. Nimi onkin varsin kuvaava, sillä yrityksen tuotevalikoima koostuu kauttaaltaan tuotteista, jotka parantavat teknisten laitteidesi eliniänodotetta. Onko PanzerGlass kuitenkaan sinulle sopiva verkkokauppa? Me emme valitettavasti voi sitä sinun puolestasi päättää, mutta voimme antaa sinulle resursseja päätöksentekoa helpottamaan. Niinpä löydät alta lyhyen yhteenvedon PanzerGlassista ja sen tuotteista. Lisäksi suosittelemme tutustumaan ohesta löytyviin asiakasarvosteluihin, joissa PanzerGlassin kanssa asioineet ihmiset kertovat kokemuksistaan.

Tietoa PanzerGlassista
PanzerGlass on tanskalainen verkkokauppa, joka myy elektronisten laitteiden suojaukseen liittyviä tuotteita. Näihin tutustutaan vielä lähemmin alempana, mutta kuten yrityksen nimikin antaa ymmärtää, ovat tarjolla olevat tuotteet ennen kaikkea suojakalvoja erilaisille elektronisille laitteille. On huomionarvoista, että yritys operoi yksinomaan verkkokauppana. Tämä tarkoittaa sitä, ettei PanzerGlassin tuotteita ostaakseen tarvitse eikä voikaan mennä mihinkään fyysisesti vierailtavaan kauppaan.

PanzerGlass suomalaisille asiakkaille
PanzerGlass toimittaa tuotteitaan koko Euroopan unionin alueella ja on siten sopiva vaihtoehto myös suomalaisille asiakkaille, jotka haluavat pidentää elektroniikkansa elinikää. Vaikka tuotteet tulevatkin Tanskasta asti, ei yrityksen asiakkaalta veloiteta toimituskustannuksia. PanzerGlass maksaa toimituskulut kokonaisuudessaan. Suosittelemme toki tarkistamaan ajankohtaisimmat toimitusehdot yrityksen omilta verkkosivuilta. Vaikka PanzerGlass myy tuotteitaan moniin maihin, ovat sen verkkosivut valitettavan heikosti lokalisoidut. PanzerGlassin nettisivuja voi nykyisellään käyttää vain tanskaksi tai englanniksi.

PanzerGlassin tuotteet ja palvelut
Ennustettavasti PanzerGlassin tuotteet ovat etupäässä suojaavia kalvoja ja laseja elektronisen laitteen näytön päälle asennettavaksi. Niiden tarkoitus on vähentää näytön rikkoutumisen todennäköisyyttä, jos esimerkiksi matkapuhelin putoaa taskusta maahan. Siten näytönsuojia ostetaan yleensä vakuutuksen tapaan: ei voi olla varma, tuleeko ostos tarpeeseen mutta jos tulee, maksaa se itsensä takaisin. Näytönsuojia on tarjolla puhelimille, tietokoneille, tableteille, älykelloille, polkupyörän kelloille sekä autojen navigaattoreille. Näytönsuojien lisäksi PanzerGlass myy muun muassa suojakoteloita, joiden tarkoitus on täysin sama kuin näytönsuojillakin: lisätä elektronisen laitteen käyttöikää. Siinä missä näytönsuoja suojaa näyttöä, suojaa kotelo pääasiassa laitteen haavoittuvaisia sisäkaluja. Jos kotelossa on hieman näyttötason yläpuolelle nousevat laidat, on sillä myös näyttöä suojaavia ominaisuuksia. Suojakotelon voikin yhdistää halutessaan näytönsuojaimen kanssa siten, että vaikkapa edellä mainitulla matkapuhelimella on mahdollisimman monta suojauskerrosta kovien pintojen ja rikkoutuvien osiensa välillä. Suojaustuotteiden lisäksi on syytä mainita vielä puhdistustuotteet, jotka nekin kuuluvat PanzerGlassin valikoimaan. Tarjolla on muun muassa spraypulloja, joiden avulla voi pitää huolta elektronisten laitteiden näyttöjen puhtaudesta. Myös latausjohdot kuuluvat PanzerGlassin repertuaariin.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Panzerglassin asiakkailta
Olet toivottavasti löytänyt tekstistä arvokasta tietoa, joka auttaa sinua päättämään, haluatko asioida PanzerGlassin verkkokaupassa. Käytännön kokemus on kuitenkin sekin arvokasta ja sitä emme valitettavasti voi sinulle tarjota. Muut lukijamme sen sijaan voivat, ja niinpä olemmekin jättäneet oheen kommenttipalstan, jolle PanzerGlassin kanssa asioineet kuluttajat saavat jättää omia arvostelujaan. Suosittelemme kovasti niihin tutustumista, sillä niiden avulla voit saada maanläheisemmän kuvan siitä, onko PanzerGlass sinun aikasi arvoinen yritys. Toivomme myös, että jos olet itse asioinut PanzerGlassin kanssa, jätät oheen oman kommenttisi. Voit kertoa siinä vaikkapa siitä, ovatko yrityksen tuotteet onnistuneet suojelemaan elektroniikkaasi haavereilta. Muita lukijoitamme kiinnostaa varmasti myös tietää, tuliko tilauksesi sujuvasti ja nopeasti perille. Olipa kokemuksesi sitten hyvä taikka huono, sen jakamisesta on varmasti hyötyä muille kaltaisillesi kuluttajille!