SuomiArvostelut

  Arvostelut PanzerGlass

  Teknisiä laitteita on moneen lähtöön. On puhelimia, on tietokoneita, tabletteja ja monia muita. Tällaiset laitteet palvelevat meitä hyvin arjessa, mutta kaikilla niillä on yksi merkittävä kääntöpuoli: niillä on ikävä taipumus hajota. PanzerGlass on yritys, joka pyrkii tarjoamaan ratkaisun tähän toisinaan varsin kalliiksi tulevaan ongelmaan. Kuten vähemmänkin saksan kieltä hallitseva varmasti aavistaa, viittaa yrityksen nimi panssarilasiin. Nimi onkin varsin kuvaava, sillä yrityksen tuotevalikoima koostuu kauttaaltaan tuotteista, jotka parantavat teknisten laitteidesi eliniänodotetta. Onko PanzerGlass kuitenkaan sinulle sopiva verkkokauppa? Me emme valitettavasti voi sitä sinun puolestasi päättää, mutta voimme antaa sinulle resursseja päätöksentekoa helpottamaan. Niinpä löydät alta lyhyen yhteenvedon PanzerGlassista ja sen tuotteista. Lisäksi suosittelemme tutustumaan ohesta löytyviin asiakasarvosteluihin, joissa PanzerGlassin kanssa asioineet ihmiset kertovat kokemuksistaan.

  Tietoa PanzerGlassista

  PanzerGlass on tanskalainen verkkokauppa, joka myy elektronisten laitteiden suojaukseen liittyviä tuotteita. Näihin tutustutaan vielä lähemmin alempana, mutta kuten yrityksen nimikin antaa ymmärtää, ovat tarjolla olevat tuotteet ennen kaikkea suojakalvoja erilaisille elektronisille laitteille. On huomionarvoista, että yritys operoi yksinomaan verkkokauppana. Tämä tarkoittaa sitä, ettei PanzerGlassin tuotteita ostaakseen tarvitse eikä voikaan mennä mihinkään fyysisesti vierailtavaan kauppaan.

  PanzerGlass suomalaisille asiakkaille

  PanzerGlass toimittaa tuotteitaan koko Euroopan unionin alueella ja on siten sopiva vaihtoehto myös suomalaisille asiakkaille, jotka haluavat pidentää elektroniikkansa elinikää. Vaikka tuotteet tulevatkin Tanskasta asti, ei yrityksen asiakkaalta veloiteta toimituskustannuksia. PanzerGlass maksaa toimituskulut kokonaisuudessaan. Suosittelemme toki tarkistamaan ajankohtaisimmat toimitusehdot yrityksen omilta verkkosivuilta. Vaikka PanzerGlass myy tuotteitaan moniin maihin, ovat sen verkkosivut valitettavan heikosti lokalisoidut. PanzerGlassin nettisivuja voi nykyisellään käyttää vain tanskaksi tai englanniksi.

  PanzerGlassin tuotteet ja palvelut

  Ennustettavasti PanzerGlassin tuotteet ovat etupäässä suojaavia kalvoja ja laseja elektronisen laitteen näytön päälle asennettavaksi. Niiden tarkoitus on vähentää näytön rikkoutumisen todennäköisyyttä, jos esimerkiksi matkapuhelin putoaa taskusta maahan. Siten näytönsuojia ostetaan yleensä vakuutuksen tapaan: ei voi olla varma, tuleeko ostos tarpeeseen mutta jos tulee, maksaa se itsensä takaisin. Näytönsuojia on tarjolla puhelimille, tietokoneille, tableteille, älykelloille, polkupyörän kelloille sekä autojen navigaattoreille. Näytönsuojien lisäksi PanzerGlass myy muun muassa suojakoteloita, joiden tarkoitus on täysin sama kuin näytönsuojillakin: lisätä elektronisen laitteen käyttöikää. Siinä missä näytönsuoja suojaa näyttöä, suojaa kotelo pääasiassa laitteen haavoittuvaisia sisäkaluja. Jos kotelossa on hieman näyttötason yläpuolelle nousevat laidat, on sillä myös näyttöä suojaavia ominaisuuksia. Suojakotelon voikin yhdistää halutessaan näytönsuojaimen kanssa siten, että vaikkapa edellä mainitulla matkapuhelimella on mahdollisimman monta suojauskerrosta kovien pintojen ja rikkoutuvien osiensa välillä. Suojaustuotteiden lisäksi on syytä mainita vielä puhdistustuotteet, jotka nekin kuuluvat PanzerGlassin valikoimaan. Tarjolla on muun muassa spraypulloja, joiden avulla voi pitää huolta elektronisten laitteiden näyttöjen puhtaudesta. Myös latausjohdot kuuluvat PanzerGlassin repertuaariin.

  Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Panzerglassin asiakkailta

  Olet toivottavasti löytänyt tekstistä arvokasta tietoa, joka auttaa sinua päättämään, haluatko asioida PanzerGlassin verkkokaupassa. Käytännön kokemus on kuitenkin sekin arvokasta ja sitä emme valitettavasti voi sinulle tarjota. Muut lukijamme sen sijaan voivat, ja niinpä olemmekin jättäneet oheen kommenttipalstan, jolle PanzerGlassin kanssa asioineet kuluttajat saavat jättää omia arvostelujaan. Suosittelemme kovasti niihin tutustumista, sillä niiden avulla voit saada maanläheisemmän kuvan siitä, onko PanzerGlass sinun aikasi arvoinen yritys. Toivomme myös, että jos olet itse asioinut PanzerGlassin kanssa, jätät oheen oman kommenttisi. Voit kertoa siinä vaikkapa siitä, ovatko yrityksen tuotteet onnistuneet suojelemaan elektroniikkaasi haavereilta. Muita lukijoitamme kiinnostaa varmasti myös tietää, tuliko tilauksesi sujuvasti ja nopeasti perille. Olipa kokemuksesi sitten hyvä taikka huono, sen jakamisesta on varmasti hyötyä muille kaltaisillesi kuluttajille!

  PanzerGlass
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa PanzerGlass

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko PanzerGlass luotettava yritys?

  PanzerGlass on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja PanzerGlass tarjoaa?

  PanzerGlass on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä PanzerGlass-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.