OutletInn

Kaikki arvostelut

OutletInn

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

OutletInn

Arvostelut OutletInnistä
Pitääkö sinun päivittää ulkoiluvaatteita ja kiinnostaako jonkun uuden urheiluharrastuksen aloitus? Menikö jokin rikki ja haluat esimerkiksi suunnistuksessa tai retkeilyssä uuden kompassin? Kiinnostaako muuten vain selailla sporttisia verkkokauppoja esimerkiksi lahjaehdotusta varten? OutletInn - urheilu- ja ulkoiluverkkokauppa tarjoaa näihin kysymyksiin vastauksen. Mutta toimiiko itse verkkokauppa sekä selaimella että mobiilissa vaivattomasti nopeasti?  Onko itse verkkosivusto selkeä, luotettava ja noudattaako se tietosuojakäytäntöjä ja riittävää salausta? Lue muiden käyttäjien aitoja arvioita OutletInnistä. He ovat olleet täsmälleen samassa tilanteessa kuin sinäkin, ja heidän avulla pystyt päättämään ja arvioimaan onko tämä verkkokauppa vaivan sekä väärtin arvoinen.

OutletInnistä
OutletInn on verkkokauppa, joka myy kaikkea ulkoiluun sekä ennen kaikkea urheiluun liittyviä urheiluvaatteita. Se kuuluu TradeInn-konserniin, johon kuuluvat muut “Inn” brändiset, lähinnä urheiluun keskittyneet verkkokaupat, kuten DiveInn, WaveInn, SwimInn, SnowInn, TrekInn, RunnerInn, BikeInn, TrainInn, SmasInn, GoalInn, xtremeInn, MotardInn, OutletInn, DressInn, KidInn, TradeInn ja TechInn. Yhteensä nämä kaikki käsittävät yli 1500 tuotemerkkiä, 15 liikettä, jotka ovat erikoistuneet urheilutarvikkeisiin ja yli 1100000 tuotetta. Konsernin keskimääräinen tuotelähetysvauhti on 10000 tuotetta päivässä 200 eri maahan ja sillä on 200 työntekijää. Konsernilta löytyy oma mobiilisovellus, blogi ja se on edustettuna sosiaalisessa mediassa. 

Tuotteet ja palvelut OutletInnistä
OutletInn on siis urheilu- ja ulkoiluvaatteisiin erikoistunut urheilukauppa. Sillä on myyntiarsenaalissaan yli 1000 erilaista tuotemerkkimerkkiä sisältäen myös kaikista tunnetuimmat urheiluvaatemerkit, kuten Mammut, Asics, Millet, Columbia, Adidas, Nike, The North Face, Oakley, Dainese. Kokonaisuudessaan sillä on yli 10000 erilaista tuotetta myynnissä. Etusivulla nämä tuotteet ovat lajiteltu suositumpien tuotemerkkien perusteella sisältäen tarjoukset ja itse tuotehakusivustolla on nämä urheiluun sekä ulkoiluun liittyvät vaatteet ja varusteet ovat lajiteltu käyttöfunktion eli käyttötarkotuksen mukaan. Näitä käyttöfunktioita voi suodattaa, jotta löytyisi haluttu tuote. Käyttöfunktioita on kokonaisuudessaan lähes 200 valittavana verkkosivuston vasemmassa laidassa. Käyttötarkoituksen mukaan voi suodattaa muun muassa eri laukkujen, kassien, pyöräilyn, veneilyn, urheiluelektroniikan, kalastuksen, suunnistuksen, miesten sekä naisten ja lasten vaatteiden, tenniksen, retkeilyn ja treenaamisen mukaan. Tuotteita voi myös etsiä hakukentän mukaan, ja hakutulokset voidaan lajitella hinnan perusteella.
OutletInn tarjoaa myös uutiskirjeen, sijaintiin perustuvan synkronisaation, jolloin postitusvaihtoehdot ja valuutta määrittyvät sen perusteella, missä maassa on. Outlet on edustettuna sosiaalisessa mediassa eli Facebookissa ja Twitterissä. Tämän lisäksi OutletInn tarjoaa kumppanuus- eli affiliateohjelman, tuotehintatakuun, tuotepostiseurannan, 30-päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Lisäksi sillä on kaksi kivijalkaliikettä Espanjassa. SmashInnin asiakaskaspalvelu toimii 10 - 17 välillä puhelimitse numerosta +34 94 458 00 52, ja tämän lisäksi palvelu tarjoaa sähköpostin ja chat-mahdollisuuden. Sivustolta löytyy myös UKK eli usein kysytyt kysymykset osio.

Kiitokset, valitukset ja vinkit OutletInnistä
Löysitkö kaiken haluamasi tästä verkkokaupasta? Oliko itse ostokokemus riittävän hyvä sinulle? Olivatko tuotteet laadukkaita ja palvelu verkkosivuineen toimi nopeasti ja sujuvasti? Tukiko palvelu mielestäsi haluamisia maksutapahtumia, ja tilaus tuli perille hyvin asiallisesti? Pystytkö suosittelemaan tätä palvelua muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä verkkokaupasta, koska se on ensiarvoisen tärkeätä kaikkija urheilijoita ja ulkoilijoita kohtaan, mutta eivät ole varmoja siitä kannattaako investoida sekä aikaa että rahaa kyseiseen verkkokauppaan. Arvioinnin avulla muut urheilun ystävät löytävät vastauksen kysymyksiinsä. Näin OutletInniin menevät tietävät, kannattaako heidän tutustua lisää heidän tuotevalikoimaansa.