Oshkosh

Kaikki arvostelut

Oshkosh

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Gearbest

Gearbest

0 arvostelut

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mit&...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

Oshkosh

Vaatteet ovat yksi arjen väistämättömistä menoista, mutta hyvät vaatteet voivat tuoda myös iloa taloon. Jos perheessäsi on lapsia, tiedät varmasti, että lapset ovat kovia kuluttamaan vaatteita ja siksi onkin hyvä miettiä, mistä omien lasten vaatteet ostaa. Vaihtoehtoja on monia, mutta eräs varteenotettava on lastenvaatteiden ostaminen verkkokaupasta. Jotta onnistuisit löytämään perheesi tarpeisiin sopivan lastenvaateliikkeen netissä mahdollisimman nopeasti, tarjoamme sinulle tämän yhteenvedon eräästä alalla toimivasta yrityksestä. Oshkosh on yksi niistä yrityksistä, joita saatat harkita lastenvaatteiden ostopaikaksi. Herää kuitenkin luonnollinen kysymys: Onko Oshkosh hyvä ja luotettava verkkokauppa? Vastausta voit pyrkiä etsimään tämän yritysprofiilin vierestä löytyvistä asiakasarvosteluista. Niissä jo Oshkoshin kanssa asioineet ihmiset kertovat siitä, millainen kokemus yrityksen kanssa asiointi oli ja vastasivatko tuotteet heidän odotuksiaan. Tarkastellaan aivan ensiksi, millainen verkkokauppa Oshkosh ylipäätään on.

Tietoa Oshkoshista
Toimialalle sopivan leikkisästi nimetty Oshkosh on lastenvaatteita myyvä verkkokauppa. Se on osa suurempaa yritystä nimeltään Carter's, joka sekin työskentelee nimenomaan lapsiperheiden vaatettamisen parissa. Yritys pitää päämajaansa Yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa ja sillä on toimipisteitä ympäri Yhdysvaltoja. Niissä vieraileminen ei toki ole Suomesta käsin asioiville mahdollista, mutta Oshkosh-verkkokaupasta sen sijaan on mahdollista tilata myös muualle maailmassa. Tietty amerikkalaisuusmuuri on silti olemassa, sillä Oshkosh-verkkosivuja ei valitettavasti ole mahdollista käyttää suomeksi. Omien toimipisteidensä lisäksi Oshkoshin tuotteita on mahdollista ostaa myös Carter'sin valtuuttamilta jälleenmyyjiltä.

Oshkoshin tuotteet ja palvelut
Oshkoshin tuotevalikoimassa on lastenvaatteita laidasta laitaan. Tuotteet on jaoteltu osastoittain lapsen iän mukaan – lapsilla kun on taipumus kasvaa nopeasti. Ikäkohtaisia osastoja on kolme, joista ensimmäinen on suunnattu vauvoille, toinen taaperoille ja kolmas lapsille noin neljästä ikävuodesta lähtien. Totta kai myös kategorioiden sisällä on erottelua kokojen mukaan, koska jo pelkästään taaperoikäisten välillä voi olla merkittäviä kokoeroja lapsen iästä (ja totta kai luontaisesta koosta) riippuen. Kun sopiva kokoluokka on valittu, erottelee Oshkosh tuotteet sukupuolittain jopa vauvaikäisille suunnattujen vaatteiden kategoriassa. Oshkoshista on mahdollista ostaa kaikki lastenvaatteet varpaista päälakeen, eli tarjolla on muun muassa paitoja, haalareita, sukkia, housuja ja huppareita. Oshkosh ei myöskään rajaa tuotevalikoimaansa vain sisällä käytettäviin vaatteisiin, vaan myös lasten ulkovaatteet on mahdollista ostaa verkkokaupasta. Tavanomaisten vaatekategorioiden ulkopuolella on myös erillisiä tuotekokoelmia. Tuotekokoelmista löytyvät esimerkiksi kausituotteet eli vaikkapa joulun alla jouluteemaiset paidat. Kausituotteiden osastolla Oshkosh seikkailee myös aikuisten vaatteiden maailmaan, ja niin on mahdollista esimerkiksi ostaa koko perheelle toisiinsa sopivat jouluvaatteet. Viimeisenä erikoiskategoriana Oshkoshilla on alennuskategoria, joka on juuri sitä, miltä kuulostaakin: kokoelma yrityksen sen hetken alennuksista ja kampanjoista. Oshkosh toimittaa maailmanlaajuisesti mutta toimitusajat ja -kustannukset voivat vaihdella. Siksi on – kuten aina muutenkin – tärkeää tarkistaa ajankohtaisimmat toimitusehdot yritykseltä itseltään ennen minkään tilauksen loppuun viemistä. Lisäpalveluna Oshkoshilla on blogi, jossa he julkaisevat lapsiperheille suunnattuja artikkeleita.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Oshkoshin asiakkailta
Toivon mukaan tämä yhteenveto on omalta osaltaan auttanut sinua päättämään, onko Oshkosh sinulle sopiva lastenvaateliike netissä. Muistathan vielä tutustua oheisiin Oshkoshin asiakkaiden jättämiin arvosteluihin, jotta saat myös käytännön tietoa yrityksestä. Halutessasi voit jättää myös oman kommenttisi, jossa kerrot, millaista Oshkoshin kanssa asioiminen sinun kokemuksesi mukaan on. Voit kertoa esimerkiksi siitä, saapuivatko tuotteet perille mutkattomasti ja oliko niiden laatu odotuksien mukainen. Tarvitsitko asiakaspalvelua ja jos kyllä, oliko asiakaspalvelu ystävällistä ja asiantuntevaa? Aiotko kenties jatkossakin asioida Oshkoshin kanssa? Mitä enemmän jaat, sitä enemmän autat muita vanhempia, jotka etsivät paikkaa lastenvaatteiden ostamiselle verkosta.