SuomiArvostelut

  Arvostelut Original Buff

  Ulkoiluvaatetus

  voi olla melko haastavaa löytää kun etsit laatua, kestävyyttä sekä muodikkuutta samaan aikaan. Jos olet joku, joka ottaa osaa ulkoilmatoimintoihin usein, luultavasti ymmärrät tämän paremmin. Original Buff on yritys, joka voi auttaa sinua löytämään tuotteita melkein mihin tahansa ulkoilmatoimintaan. Heidän tuotteensa ovat kehitetty kestävään olosuhteita, joihin saatat niitä tarvita. Ennen kuin suuntaat heidän sivustolleen, lue arvostelu täällä nähdäksesi, mitä ihmisillä on sanottavaa.

  Tietoa Original Buffista
  Original Buff

  on yritys, joka valmistaa omat vaatteensa, jotka suojaavat sinua kaikilta sääolosuhteilta. Yritys toimii Igualadassa, Barcelonan lähellä, jossa heillä on myös päämaja. He toimittavat tuotteita yli 60 maahan. Heidän tuotteensa on järjestetty kokoelmiin heidän sivustollaan. Original Buffin tuotteet ovat kategorioitu urheiluun, elämäntyyliin ja ammattilaisosioihin. Jokaisessa osiossa on oman tyyppiset hatut kuten lippalakit, hiuspannat, visiirit, hatut, kaulurit, tuubihuivit, bandanat, huput ja kommandopipot sekä vaatetusta kuten juoksuvaatteita kuten takit, shortsit, housut, paidat ja muita. Voit myös löytää asusteita kuten reppuja, salikasseja ja hansikkaita. Kaikki heidän tuotteensa voidaan järjestää niiden toiminnallisuuden kuten urheilun (vaeltaminen, juoksu, pyöräily, kalastus jne.), kangastyypin (merinovilla, dryfix, packable-teknologia), kokoelmien (Vuoristo, pro-liigat, Marvel, Star Wars, Mikki Hiiri jne.), suojaustyypin (tuli, tuuli, sähkö, viiltosuoja jne.), UPF-sertifioinnin tai EN 12911/04 -sertifioinnin ja ammatin mukaan ja tietysti löydät tuotteita miehille ja naisille. Myös lapsille on oma, erillinen kokoelma, jossa heillä on valikoima hyvän laatuisia tuotteita kuten hattuja, lippalakkeja ja huiveja, joista kaikki ovat suunniteltu ulkoilma-aktiviteetteihin.

  Original Buff

  etsii jatkuvasti tapoja säästää ympäristöä. Heidän valmistusprosessinsa tarkistetaan huolellisesti varmistamaan, että he säästävät ympäristöä ja keskittyvät tekemään maailmasta paremman paikan. Yritys ottaa osaa ympäristön säästämiseen aktiivisesti ja osallistuu projekteihin kuten luonnonpolkujen palauttaminen Walesissa, oravien suojeleminen Englannissa, Pyreneiden Vuoriston metsän istutus tai ekoturismiprojektit Islannissa.

  Original Buffin palvelut
  Voit vierailla Original Buffin sivustolla ja luoda oman käyttäjätilisi saadaksesi hyödyt kuten tilauksesi seuranta ja voit myös luoda henkilökohtaiset toivelistan tuotteista, joita saatat haluta ostaa myöhemmin. Tuotteilla on tarkka koko-opas, jota voit vilkaista kun olet tilaamassa tuotetta saadaksesi oikean hattujen ja vaatteiden koon. Voit myös vierailla heidän koko-opassivullaan selataksesi kaikkia heidän tarjoamiensa tuotteiden koko-oppaita. Tilauksesi lähetetään 24 - 48 tunnissa ja arvioitu toimitusaika riippuu maasta, johon tuotteet lähetetään. Voit selata tätä tietoa heidän Lähetys ja toimitus -sivullaan, jossa he kertovat yksityiskohtaisesti siitä, kuinka kauan toimitus kestää ja kuinka paljon he veloittavat toimituksesta.

  Original Buff laittaa asiakkaan tyytyväisyyden etusijalle. Kaikilla sivustolta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, jos haluat palauttaa tuotteen. Ota kuitenkin huomioon, että tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja ne on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotit ne. Voit lähettää yhteydenottopyynnön heidän sivustollaan ja täyttää sen nimelläsi, sähköpostiosoitteellasi, puhelinnumerollasi ja kysymykselläsi tai ongelmallasi ja Original Buff tekee parhaansa vastatakseen niin nopeasti kuin mahdollista. Myös heidän sivustollaan tehdyt maksut ovat 100 % turvallisia, sillä kaikkia asiakkaiden tietoja käsitellään erittäin turvallisesti. Tilaa myös heidän uutiskirjeensa pysyäksesi ajan tasalla erityisistä tarjouksista, säännöllisistä alennuksista ja saat myös viimeisimmät uutiset uusista julkaisuista ja muista tapahtumista. Löydät myös heidät Instagramista, jossa he näyttelevät uusimpia valikoimia.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Omistatko jo tuotteita Original Buffilta? Sitten voit auttaa muita ihmisiä saamaan paremman näkemyksen kokemuksestasi, jonka sait heidän kanssaan. Kerro meille kaikki jakamalla ajatuksesi ja mielipiteesi arvostelussa, jonka avulla myös muut asiakkaat voivat tehdä päätöksensä. Olivatko heidän tuotteensa sen rahan arvoisia kuin mitä niistä maksoit? Millaisia heidän kaulurinsa olivat? Onnistuivatko he pitämään sinut lämpimänä kylmälläkin säällä? Kestivätkö ne kaikki olosuhteet? Millaisia heidän lasten osionsa tuotteet olivat? Sopivatko ne lapsesi päälle mukavasti? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan tuotettasi sen tilauksesta? Jätä oma arvostelusi tähän ja jaa ajatuksesi.

  Voit myös vilkaista tätäsivua, johon olemme koonneeet samankaltaisia yrityksiä.

  Katso tämä video oppiaksesi, kuinka Original Buffin tuotteita käytetään. 

  Original Buff
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Original Buff

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Original Buff luotettava yritys?

  Original Buff on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Original Buff tarjoaa?

  Original Buff on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Original Buff-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.