Original Buff

Kaikki arvostelut

Original Buff

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Original Buff

Ulkoiluvaatetus voi olla melko haastavaa löytää kun etsit laatua, kestävyyttä sekä muodikkuutta samaan aikaan. Jos olet joku, joka ottaa osaa ulkoilmatoimintoihin usein, luultavasti ymmärrät tämän paremmin. Original Buff on yritys, joka voi auttaa sinua löytämään tuotteita melkein mihin tahansa ulkoilmatoimintaan. Heidän tuotteensa ovat kehitetty kestävään olosuhteita, joihin saatat niitä tarvita. Ennen kuin suuntaat heidän sivustolleen, lue arvostelu täällä nähdäksesi, mitä ihmisillä on sanottavaa.

Tietoa Original Buffista
Original Buff
on yritys, joka valmistaa omat vaatteensa, jotka suojaavat sinua kaikilta sääolosuhteilta. Yritys toimii Igualadassa, Barcelonan lähellä, jossa heillä on myös päämaja. He toimittavat tuotteita yli 60 maahan. Heidän tuotteensa on järjestetty kokoelmiin heidän sivustollaan. Original Buffin tuotteet ovat kategorioitu urheiluun, elämäntyyliin ja ammattilaisosioihin. Jokaisessa osiossa on oman tyyppiset hatut kuten lippalakit, hiuspannat, visiirit, hatut, kaulurit, tuubihuivit, bandanat, huput ja kommandopipot sekä vaatetusta kuten juoksuvaatteita kuten takit, shortsit, housut, paidat ja muita. Voit myös löytää asusteita kuten reppuja, salikasseja ja hansikkaita. Kaikki heidän tuotteensa voidaan järjestää niiden toiminnallisuuden kuten urheilun (vaeltaminen, juoksu, pyöräily, kalastus jne.), kangastyypin (merinovilla, dryfix, packable-teknologia), kokoelmien (Vuoristo, pro-liigat, Marvel, Star Wars, Mikki Hiiri jne.),  suojaustyypin (tuli, tuuli, sähkö, viiltosuoja jne.), UPF-sertifioinnin tai EN 12911/04 -sertifioinnin ja ammatin mukaan ja tietysti löydät tuotteita miehille ja naisille. Myös lapsille on oma, erillinen kokoelma, jossa heillä on valikoima hyvän laatuisia tuotteita kuten hattuja, lippalakkeja ja huiveja, joista kaikki ovat suunniteltu ulkoilma-aktiviteetteihin.

Original Buff etsii jatkuvasti tapoja säästää ympäristöä. Heidän valmistusprosessinsa tarkistetaan huolellisesti varmistamaan, että he säästävät ympäristöä ja keskittyvät tekemään maailmasta paremman paikan. Yritys ottaa osaa ympäristön säästämiseen aktiivisesti ja osallistuu projekteihin kuten luonnonpolkujen palauttaminen Walesissa, oravien suojeleminen Englannissa, Pyreneiden Vuoriston metsän istutus tai ekoturismiprojektit Islannissa.

Original Buffin palvelut
Voit vierailla Original Buffin sivustolla ja luoda oman käyttäjätilisi saadaksesi hyödyt kuten tilauksesi seuranta ja voit myös luoda henkilökohtaiset toivelistan tuotteista, joita saatat haluta ostaa myöhemmin. Tuotteilla on tarkka koko-opas, jota voit vilkaista kun olet tilaamassa tuotetta saadaksesi oikean hattujen ja vaatteiden koon. Voit myös vierailla heidän koko-opassivullaan selataksesi kaikkia heidän tarjoamiensa tuotteiden koko-oppaita. Tilauksesi lähetetään 24 - 48 tunnissa ja arvioitu toimitusaika riippuu maasta, johon tuotteet lähetetään. Voit selata tätä tietoa heidän Lähetys ja toimitus -sivullaan, jossa he kertovat yksityiskohtaisesti siitä, kuinka kauan toimitus kestää ja kuinka paljon he veloittavat toimituksesta.

Original Buff laittaa asiakkaan tyytyväisyyden etusijalle. Kaikilla sivustolta ostetuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, jos haluat palauttaa tuotteen. Ota kuitenkin huomioon, että tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja ne on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotit ne. Voit lähettää yhteydenottopyynnön heidän sivustollaan ja täyttää sen nimelläsi, sähköpostiosoitteellasi, puhelinnumerollasi ja kysymykselläsi tai ongelmallasi ja Original Buff tekee parhaansa vastatakseen niin nopeasti kuin mahdollista. Myös heidän sivustollaan tehdyt maksut ovat 100 % turvallisia, sillä kaikkia asiakkaiden tietoja käsitellään erittäin turvallisesti. Tilaa myös heidän uutiskirjeensa pysyäksesi ajan tasalla erityisistä tarjouksista, säännöllisistä alennuksista ja saat myös viimeisimmät uutiset uusista julkaisuista ja muista tapahtumista. Löydät myös heidät Instagramista, jossa he näyttelevät uusimpia valikoimia.


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Omistatko jo tuotteita Original Buffilta? Sitten voit auttaa muita ihmisiä saamaan paremman näkemyksen kokemuksestasi, jonka sait heidän kanssaan. Kerro meille kaikki jakamalla ajatuksesi ja mielipiteesi arvostelussa, jonka avulla myös muut asiakkaat voivat tehdä päätöksensä. Olivatko heidän tuotteensa sen rahan arvoisia kuin mitä niistä maksoit? Millaisia heidän kaulurinsa olivat? Onnistuivatko he pitämään sinut lämpimänä kylmälläkin säällä? Kestivätkö ne kaikki olosuhteet? Millaisia heidän lasten osionsa tuotteet olivat? Sopivatko ne lapsesi päälle mukavasti? Kuinka pitkään jouduit odottelemaan tuotettasi sen tilauksesta? Jätä oma arvostelusi tähän ja jaa ajatuksesi.

Voit myös vilkaista tätä sivua, johon olemme koonneeet samankaltaisia yrityksiä.