Kuinka säästää omaa aikaa ostamalla netistä ja lukemalla arvosteluja?

Kuinka säästää omaa aikaa ostamalla netistä ja lukemalla arvosteluja?
Verkkokaupat

Tuntuuko sinusta, että sinulla on liian vähän omaa aikaa? Kaipaatko välillä vain sohvalla pötköttämistä ja esimerkiksi kirjan lukemista? Tuntuuko, että arjen askareet kuten kaupassa käynti vie liikaa aikaa? Stressaako lahjojen ostaminen tai uusien huonekalujen metsästäminen kivijalkaliikkeistä? Tutustu kanssamme nettishoppailun mahdollisuuksiin, jotta voit minimoida kaupassa käymisen vaivan ja maksimoida oman aikasi!

Nykyään löydät netistä laajan valikoiman erilaisia verkkokauppoja. Verkkokaupat myyvät nykyään kaikkea vaatteista eläintentuotteisiin, kengistä kosmetiikkaan, elektroniikasta kokemuslahjakortteihin. Verkkokauppojen hurja valikoima ja äärettömät mahdollisuudet voivat laittaa pääsi pyörälle. Tämä artikkeli on sinulle joka kaipaat rohkaisua netissä shoppailuun tai vain vinkkejä, mistä aloittaa verkkokauppojen metsästäminen.

Kuinka arvostelut auttavat verkkokauppojen löytämisessä?

Nettikaupat ovat olleet iso bisnes jo jonkin aikaa, mutta vuoden 2020 alussa iskenyt maailmanlaajuinen pandemia sai nettikauppojen suosion vielä suurempaan nousuun. Etsiessäsi kauppoja, joilla voit helpottaa shoppailukaipuuta ilman, että sinun tarvitsee edes nousta sohvalta, kannattaa sinun tutustua SuomiArvostelujen laajaan verkkokauppojen listaukseen. Meiltä löydät niin verkkokaupat kuin aiempien asiakkaiden arvostelut, jotta löydät varmasti ne luotettavat ja parhaat nettikaupat, joissa tehdä ostoksesi.

Arvostelut tarjoavat sinulle keinon selvittää millaisesta nettikaupasta on kyse ennen ostosten tekemistä. Muiden asiakkaiden kokemukset kertovat sinulle rehellisesti, millaista asiointi verkkokaupan kanssa on ollut. Onko tilaaminen ollut helppoa, ovatko tuotteet saapuneet ehjinä ja luvatun ajan sisällä, jos tuotteita piti palauttaa kuinka se onnistui. Muiden asiakkaiden kokemuksia lukiessasi saat ennakkokäsityksen kuinka verkkokauppa toimii, millaisia tuotteita ne myyvät ja miten saat yhteyden asiakaspalveluun jos tarvitsee.

Arvostelujen avulla voit saada myös vinkkejä lahjaideoihin. Lahjojen hankkiminen on aina jännittävää ja joskus myös stressaavaa. Jos etsinnässäsi on esimerkiksi valmistujaislahja tai häälahja, voit hyvin muiden asiakkaiden arvosteluja lukemalla saada inspiraatiota lahjan hankintaan.

Miksi nettishoppaileminen on parempi vaihtehto?

Nettishoppailun suosio on kasvanut viime vuosina merkittävästi kun on huomattu, että netistä ostamisella säästetään usein niin vaivaa kuin aikaakin. Ruokaostosten teko kotisohvalta voittaa monen mielestä ruokakaupassa pyörimisen. Alla listattuna 10 syytä, miksi ihmiset tekevät mielummin ostoksia verkossa kuin fyysisissä myymälöissä.

1. Helpompaa shoppailua

Netissä shoppailu on vain paljon helpompaa. Sinun ei tarvitse valmistautua ja lähteä lähikauppaan. Lisäksi suurissa kaupoissa käyminen vie tuhottomasti aikaa kun kierrät eri osastoja. Saatat myös joutua kiertämään eri kauppoja kauankin ennen kuin löydät etsimäsi. Netistä ostaminen säästää aikaasi, kun voit esimekiksi hakusanojen avulla varmistaa löytyykö etsimääsi tuotetta kyseisestä verkkokaupasta. Asiakas voi löytää samasta verkkokaupasta boho sisustukseen tuotteita kuin uuden sohvankin.

2. Suurempi tuotevalikoima

Fyysisissä myymälöissä on rajallinen varasto toisin kuin verkkokaupoilla. Myymälöissä on vain tuotteita, jotka ovat yleisiä ja myydyimpiä. Verkkokaupoista voit löytää tuotteita, joita myymälät eivät myy. Verkkokaupoissa voit selata ja valita tuotteita mieltymystesi, värien, tai kokojen mukaan. On siis helpompi verrata tuotteita keskenään verkkokaupassa kuin fyysisessä myymälässä. Löydät helposti erilaisia tuotteita yhdeltä alustalta muutamalla klikkauksella.

3. Harvinaisia tuotteita on helpompi löytää verkosta

Verkkokauppojen avulla asiakas voi löytää erilaisia tuotteita yhdestä paikasta. Voit esimerkiksi löytää tuotteita, joita ei ole helposti saatavilla paikallisilla markkinoilla tai jopa kotimaassasi. Esimerkiksi rakentaessasi omaa retkeilyautoa, voi oikeiden tuotteiden löytäminen olla vaikeaa fyysisistä myymälöistä. Kun tutustut verkkokauppoihin löydät paljon säilytys- ja sisustustuotteita, jotka varmasti auttavat sinua unelmien retkeilyauton suunnittelemisessa. Verkkokaupat auttavat erityisesti sellaisia asiakkaita, jolla ei ole paljon aikaa etsiä tai käydä kaupoissa fyysisesti etsimässä haluamiaan tuotteita.

4. Paremmat hinnat

Sen lisäksi, että verkkokaupat tarjoavat suuremman valikoiman myytäviää tuotteita kuin kivijalkamyymälät, ne kilpailevat fyysisten kauppojen sekä toistensa kanssa myös hinnassa. Hintojen vertaileminen verkkokauppojen välillä on suhteellisen helppoa, joka voi osaltaan madaltaa tuotteiden hintoja. Verkkokauppojen alennukset houkuttelevat asiakkaita ja kannustavat ostoksien tekemiseen.

5. Selkeää tietoa tuotteista ja tuotteiden myyjistä

Kun asiakas vierailee verkkokauppassa, hänen tulisi löytää helposti tietoa tuotteesta, jonka hän haluaa ostaa. Verkkokaupoissa on usein kuvia tuotteista, joihin asiakas voi tutustua. Asiakas voi tutustua tuotteen kuvan lisäksi tuotteen kokoon, värivaihtoehtoihin, mallivaihtoehtoihin sekä erityislaatuisuuteen. Asiakas voi esimerkiksi tarkastaa, mistä tuote on valmistettu sekä onko se ympäristöystävällinen vai ei.

6. Verkkossa ostamisessa ei ole myyntipainetta

Kun käyt fyysisissä kaupoissa, myyjät yrittävät houkutella sinua ostamaan. He yrittävät myydä sinulle lisää ja lisää ja toinen toistaan kalliimpia tuotteita. Joskus menemme kauppaan ostamaan yhden tavaran, mutta palaamme kotiin kolmen tai neljän ylimääräisen tavaran kanssa. Loppujen lopuksi vielä huomaamme, että mikään niistä ei ole tarpeellinen. Verkkokaupat pyrkivät poistamaan tämän paineen. Verkkokaupat haluavat tehdä ostamisesta helppoa, jotta voit ostaa vain tarpeellisia tuotteita.

7. Intiimien tuotteiden hienovarainen toimitus

Kun haluat ostaa esimerkiksi alusvaatteita tai muita intiimituotteita, voisi ola mukavaa ostaa tuotteet kenenkään huomaamatta. Verkkokaupasta tilatessa vältyt siis tilanteelta, jossa jonotat henkilökohtaisten tuotteiden kanssa ja asettelet ne kassalle. Verkosta löydät myös paljon valikoimaa ja vaihtoehtoja, joihin voit tutustua omalla ajallasi, ilman että kysyt keneltäkään neuvoa. Sen lisäksi usein tuotteiden pakkaukset on myös tehty siten, että tuotetta ei pysty tunnistamaan ulkopuolelta. Näin pystyt säilyttämään yksityisyytesi verkkokaupassa asioimalla.

8. Ei tungosta ja jonottamista

Me suomalaiset olemme tottuneet jonotamaan kiltisti vuoroamme, mutta millaiste se olisi jos ostosten tekemiseen ei kuuluiis kassajonossa odottelua? Joillekkin meille todellinen shoppailu painajainen on ruuhkaisessa kaupassa asioiminen ja väenpaljoudessa pyöriminen. Ruuhkaisessa kaupassa ostosten tekeminen on haastavaa ja ikävää. Vielä ikävämpää on ajoneuvolle sopivan paikan löytöminen ruuhkaisesta parkkihallista. Verkkokaupassa asioidessasi voit vetää henkeä ja shoppailla ostoksesi rauhassa kotisohvalta ilman tungosta.

9. Helppo toimitus - ei kauppakassien kantamista

Kun meidän tulee ostaa paljon kerrallaan esimerkiksi ruokatarvikkeita juhlapyhäksi, verkkokaupassa asioiminen säästää meidät ostoskassien kantamisen vaivalta. Voimme ostaa eri tuotteita huolehtimatta kassien kantamisesta. Verkkokaupoista tilaaminen on suhteellisen vaivatonta, kunhan tarkastat, että toimitusaika sopii aikatauluihisi.

10. Nopea ja helppo tuotteen vaihto ja palautus

Tuotteen vaihto ja hyvitys ovat usein yksinkertaisia. Joskus sinun on vaihdettava tuote, joka ei täytä odotuksiasi koon tai materiaalin suhteen. Verkkokaupan tuotteilla on ainakin 14 päivän avokauppa, joka tarkoittaa sitä, että voit palauttaa ostamasi tuotteet, jos tuotteet eivät vastaa odotuksiasi. Tuotteiden palautus onnistuu yleensä samalla lähetyspakkauksella. Tuotteet voi palauttaa yleensä lähimpään postipisteeseen, josta ne ohjataan takaisin verkkokaupan varastolle.

Verkkokauppojen erityisyys

Nykyään kauppojen tuotevalikoimat ovat suurentuneet ja monipuolistuneet, koska netin kautta on helppo tutustua erilaisiin tuotteisiin kotisohvalta käsin. Kun etsit jotakin tiettyä, on helpointa kääntyä verkkokauppojen puoleen. Verkko-ostosten suuri suosio on mahdollistanut sen, että voit löytää netistä hyvinkin laajan valikoiman erilaisia verkkokauppoja, joissa asioida. Löydät verkkokauppoja, jotka tarjoavat tavaratalon tapaan kaikkea valikoimassaan, mutta löydät myös verkkokauppoja, jotka ovat keskittyneet vain tietyn tuoteryhmän tuotteisiin. Näissä tietyn tuoteryhmän verkkokaupoissa valikoima on yleensä hyvinkin monipuolinen ja palvelu asiantuntevaa. Tutustu millaisia tietyn tuoteryhmän verkkokauppoja voit löytää.

Eläinkaupat

Lähes joka kolmannella suomalaisella on nykyään jokin lemmikki. Lemmikkieläimien suosio on kasvanut tasaiseen tahtiin pitkin historiaa. Lemmikki on eläin, joka on otettu osaksi perhettä. Lemmikillä ei välttämättä ole muuta tarkoitusta kuin tuoda iloa ja antaa seuraa omistajalleen. Lemmikkien hoito edellyttää ruokintaa tasaisin väliajoin, leikkiä ja liikuntaa eläimelle tyypillisellä tavalla.

Lemmikkieläinten hankkimisen suosio on johtanut myös lemmikkikauppojen syntymiseen ja niiden siirtymisen nettiin. Lemmikkieläimet vaativat paljon huolenpitoa ja hoitamista lajityypillisillä tuotteilla ja virikkeillä. Eläinkaupat kuten Zooplus ovat erikoistuneet lemmikkieläinten hoitamiseen. Heiltä löydät vinkit ja tuotteet eläimen ruokintaan, elinympäristön valmistelemiseen, liikuntaan ja leikkiin jokaisen lemmikin tarpeiden mukaisesti.

Kodin elektroniikkakaupat

Nykyajan kodit ovat viimeisen päälle elektroniikalla viimeisteltyjä. Löydät kodeista niin automaattisen ilmanvaihdon, kodinkoneet, lattialämmitykset kuin varashälyttimetkin. Elektroniikka tekee nykyajan asumisesta helppoa, toimivaa ja tehokasta. Nykyään ei tarvitse talvisin palella vilttien alla kun koneellinen ilmanvaihto sääntelee huonelämpötilan sopivaksi asumista ajatellen.

Kodin elektroniikkaan erikoistuneet verkkokaupat keskittyvät usein kodinkoneisiin tai kodin pienelektroniikkaan. Proshopista löydät tuotteet niin kodin keittiökoneista, kannettaviin tietokoneisiin ja sähköhammasharjoihin. Enää ei tarvitse kiertää elektroniikka kauppoja ja kuunnella myyjien väsyneitä kertomuksia siitä, millaisia eroja tietokoneilla on vaan voit ostaa tarvitsemasi tuotteet kätevästi nettikaupasta.

Huonekalut ja sisustuskaupat

Koti on aina ollut monelle suomalaiselle se tärkein rauhoittumisen paikka, turvasatama. Kuitenkin pandemian aikana kodin tarkoitus muuttui entisestään. Enää kotia ei pidetä pelkästään paikkana, jossa käydään yöpymässä. Koti on muuttunut paikaksi, jossa lepäämisen lisäksi tehdään töitä, opiskellaan, leikitään ja jumpataan. Koti mielletään monipuoliseksi elämän keskukseksi, jonka tulee muuntua moneen.

Ihmiset ovat entistä kiinnostuneempia kodin sisustamisesta sekä toimivien ratkaisujen ja huonekalujen hankkimisesta. Pienet asunnot ja niiden toimivaksi järjesteleminen on aina ollut suuria asuntoja hankalampi tehtävä. Nykyajan asuntokannasta suuri osa uudisrakennusten asunnoista on pieniä huoneistoja. Verkkokauppojen suuret valikoimat auttavat sinua löytämään asuntoosi sopivat huonekalut ilaman, että joudut kiertämään kaikki huonekaluliikkeet etsiesssäsi pientä sohvaa. Verkkokaupat tarjoavat lisäksi paljon vinkkejä esimerkiksi yksiön sisustukseen.

Kosmetiikkakaupat

Ihonhoitoon, meikkaamiseen ja hiustenhoitoon erikoistuneet kaupat pitävät ikuisesti pintansa naisten keskuudessa. Liikkeet, jotka myyvät laadukasta kosmetiikkaa, meikkejä, tuoksuja ja hiustuotteita selviävät markkinoilla parhaiten. Vaikka fyysisissä kosmetiikkaliikkeissä on mukava käydä tutkimassa meikkivoiteita, huulipunan eri sävyjä, hiuskoristeita ja ihonpuhidstutuotteita, on kuitenkin joskus valitettavaa, että ihomme sävylle ei löydy sitä oikeaa puuteria tai hiuksillemme oikeita hoitotuotteita. Verkkokaupat tarjoavat tähän kuitenin ratkaisun lähes loputtomilla tuotevaihtoehdoillaan. Olit kiinnostunut sitten curly girl metodista tai uuden ihonpuhidstuslaitteen hankkimisesta löydät kaiken helposti verkkokaupasta muutamalla klikkauksella. Verkkokaupat tarjoavat kattavat selostukset tuotteiden ominaisuuksista, mahdollisista allergeeneista ja käyttötavoista, jotta voit luottavaisesti ostaa kosmetiikkaa netistä.

Juhla- ja lahjakaupat

Elämän yksi suurin ilo on erilaiset juhlat, joita pääsee viettämään perheen ja ystävien kanssa! Meillä suomalaisilla on aihetta juhlaan lähes jokaisena vuodenaikana. Suurimmat kalenterivuoden juhlat ajoittuvat kuitenkin joulun ja uuden vuoden tienoille sekä keväällä pääsiäiseen ja vappuun. Kesä on suomessa kuitenkin satumaista aikaa valoisuuden, vihreyden ja raikkaan ilman ansiosta, joka tekee kesästä suositun ajankohdan erilaisille juhlille, kuten valmistujaisille, rippijuhlille ja häille. Häät vaativat tunnetusti paljon suunnittelua, hankintoja ja vielä lisää suunnittelua. Netti tarjoaa inspiraatiota ja hyviä vinkkejä häiden järjestelyyn. Löydät verkkokaupoista pienellä vaivalla upeat koristeet teemaan kuin teemaan. Tiesitkö, että voit ostaa jopa häämekon netistä?

Voiko netistä ostaminen olla niin helppoa?

Asioiminen verkkokaupoissa voi aluksi olla jännittävää ja hiukan epäilyttävääkin. Sillä olemmehan tottuneet toimintamalleihin, joissa ruokaostokset tehdään fyysisessä ruokakaupassa ja huonekalut ostetaan monen tunnin huonekaluliikkeissä kiertelyn jälkeen. Mieti kuitenkin kuinka helppoa asioiminen verkkokaupassa voisi olla ja kuinka paljon enemmän sinulle jäisi omaa aikaa kaupassa pyörimisen sijasta? Voisiko koiran ruoat tai uuden kahvinkeittimen ostaa sittenkin netistä? Voisiko elämä olla niin helppoa kuin verkkokaupoissa asioiminen antaa ymmärtää? Mitä kaikkea ylijääneellä omalla ajalla voisi tehdä? Aloittaisiko vaikka uuden harrastuksen?

Kun aloitat nettishoppailun ja oma aikasi lisääntyy, jätä meille arvokas kokemuksesi. Haluamme kuulla, miten juuri sinun verkko-ostoksesi sujuivat, millaista palvelua sait ja kuinka tilaaminen onnistui. Arvostelusi auttaa muita samassa tilanteessa olevia tekemään ostopäätöksensä. Jätä meille niin risut, ruusut, kehut ja haukut, haluamme SuomiArvosteluilla kuulla kaiken juuri sinun ostokokemuksestasi.

Lisää Verkkokaupat