SuomiArvostelut

  Arvostelut Novita Knits

  Kiinnostaako sinua neulominen ja kutominen? Onko villapaita hakusessa, mutta tarvitse sitä varten lankoja? Kiinnostaako sinua muutenkin käsityö enemmän tai vähemmän? Novita voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Novitasta
  Novita Oy perustettiin jo vuonna 1928 perheyrityksenä ja nykyään se on Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja. Näitä käsityölankoja tehdään Korialla, Kouvolassa olevassa kehräämössä. Korialta valmistaa noin miljoona kiloa lankaa. Novita siis syntyi 90 vuotta sitten kun sen perustaja nimeltään Ernst Gylfe meni unelmiensa perään valmistamaan käsityölankoja suomalaisille. Siitä syystä hän lähti 50-vuotiaana Isoon-Britanniaan opiskelemaan pitkäkuituisen kampalangan valmistusta Bradfordiin, jota pidetään Eurooppalaisen lanka- ja tekstiiliteollisuuden alkupaikkana. Kun hän palasi Suomeen hän perusti Helsingin Villakehräämö Oy:n ja sitten alkoi langankehruu silloisessa Merikaapelihallin tiloissa vuonna 1928. Tehdasta varten ostettiin tontti Lauttasaaresta vuonna 1935. Sotavuosina kehräämössä ei ollut raaka-ainetta, mutta siitä huolimatta ketään ei lomautettu. Tuolloin työntekijät tekivät villasukkia lämmittämään suomalaissotilaiden jalkoja. Vielä nykyäänkin siellä työskentelee novitalaisia. Nykyään Novitaa johtaa Daniela Yrjö-Koskinen jo neljännessä sukupolvessa – myös muut sisarukset, Patricia ja Ernst, toimivat aktiivisesti Novitan hallituksessa. Novita käyttää tuulivoimalla tuotettua Eko-energiaa. Lisäksi värjäysprosessissa syntyvä lämpö otetaan talteen ja sitä hyödynnetään esilämmittämään uusien värjäyserien tarvitsemaa vettä. Novita julkaisee myös harrastelehti Novitaa, joka tarjoaa vuosittain melkein 200 erilaista neulemallia. Novita on myös edustettuna Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa sekä YouTubessa. Novitan asiakaspalveluun saa yhteyden muun muassa yhteydenottokaavakkeella ja numerosta (09) 613176.

  Novitan tuotteet ja palvelut

  Novitan vekrkokauppa on jakautunut tiettyihin kategorioihin, mutta ennen kaikkea sen verkkokaupasta löytyy ylävalikosta: langat, tarvikkeet, neuleohjeet, sukkalangat, vastuullisuus, neulomo, neulekoulu ja uutiset. Langoista löytyy monia eri tuotekokoelmia, kuten Classic, jossa esimerkiksi Novita Nalle- ja Novita 7 Veljestä-lang. Classic collectioniin sisältää myös kaikki muut sukkalangat. Natural collectionissa on kaikki 100 % luonnonkuidusta luodut langat. Seasonal collectionin riippuva kaudesta, ja campaign-langat ovat siis kampanjalankoja eli myynnissä vain rajallisen ajan. Lisäksi löytyy myös kalalankaa. Lisäksi verkkokauppa myy tarvikkeita neulomiseen, kuten neulepuikkoja ja virkkuukoukkuja, neuletarvikesetit ja mm. silmukkamerkit, rivilaskurit, tupsukehikot ja muut tarvittavat oheistuotteet. Neuleohjeet kategoriasta löytyy aloittelijalle ja muita ilmaisia ohjeita, miten pystyy tekemään itselleen esimerkiksi neulepaidan. Lisäksi alhaalla näkyy tuotekategoriat tarvittavista tuotteista kyseistä tarviketta varten. Novitan verkkosivusto on varsin tuhti sen suhteen, mitä tulee tietoon ja informaatioon. Sieltä löytyy artikkeleita esimerkiksi sukkalangasta, mikä tekee sukkalangasta erinomaisen kutomiseen. Vastuullisuusosiossa kerrotaan miten itse yritys pyrkii hiilineutraaliksi ja muusta ympäristötietoisuudesta. Neulomossa voi seurata muita neulojia ja miten heidän projektit sujuukaan, ja sieltä löytyy lisää tietoa siitä, miten tehdä esimerkiksi neulepaita. Neulekoulussa voi oppia esimerkiksi neulonnasta, virkkauksesta, huovutuksesta, viimeistelystä, sanastosta ja pesu- ja hoito-ohjeista. Uutiset osiosta löytyy kaikkea neulomiseen ja Novitaan liittyviä uutisia.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Novitasta
  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  ✨ Tätä on arki ruuan verkkokaupan keräilijänä 🍎🥦⎪Töissä HOK-Elannossa⎪Duunitori

  Novita Knits
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Novita Knits

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Novita Knits luotettava yritys?

  Novita Knits on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Novita Knits tarjoaa?

  Novita Knits on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Novita Knits-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.