Novita Knits

Kaikki arvostelut

Novita Knits

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Novita Knits

Kiinnostaako sinua neulominen ja kutominen? Onko villapaita hakusessa, mutta tarvitse sitä varten lankoja? Kiinnostaako sinua muutenkin käsityö enemmän tai vähemmän?  Novita voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten. 

 

Novitasta
Novita Oy perustettiin jo vuonna 1928 perheyrityksenä ja nykyään se on Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja. Näitä käsityölankoja tehdään Korialla, Kouvolassa olevassa kehräämössä. Korialta valmistaa noin miljoona kiloa lankaa. Novita siis syntyi 90 vuotta sitten kun sen perustaja nimeltään Ernst Gylfe meni unelmiensa perään valmistamaan käsityölankoja suomalaisille. Siitä syystä hän lähti 50-vuotiaana Isoon-Britanniaan opiskelemaan pitkäkuituisen kampalangan valmistusta Bradfordiin, jota pidetään Eurooppalaisen lanka- ja tekstiiliteollisuuden alkupaikkana. Kun hän palasi Suomeen hän perusti Helsingin Villakehräämö Oy:n ja sitten alkoi langankehruu silloisessa Merikaapelihallin tiloissa vuonna 1928. Tehdasta varten ostettiin tontti Lauttasaaresta vuonna 1935. Sotavuosina kehräämössä ei ollut raaka-ainetta, mutta siitä huolimatta ketään ei lomautettu. Tuolloin työntekijät tekivät villasukkia lämmittämään suomalaissotilaiden jalkoja. Vielä nykyäänkin siellä työskentelee novitalaisia. Nykyään Novitaa johtaa Daniela Yrjö-Koskinen jo neljännessä sukupolvessa – myös muut sisarukset, Patricia ja Ernst, toimivat aktiivisesti Novitan hallituksessa. Novita käyttää tuulivoimalla tuotettua Eko-energiaa. Lisäksi värjäysprosessissa syntyvä lämpö otetaan talteen ja sitä hyödynnetään esilämmittämään uusien värjäyserien tarvitsemaa vettä. Novita julkaisee myös harrastelehti Novitaa, joka tarjoaa vuosittain melkein 200 erilaista neulemallia. Novita on myös edustettuna Facebookissa, Pinterestissä ja Instagramissa sekä YouTubessa. Novitan asiakaspalveluun saa yhteyden muun muassa yhteydenottokaavakkeella ja numerosta (09) 613176.

 

Novitan tuotteet ja palvelut

Novitan vekrkokauppa on jakautunut tiettyihin kategorioihin, mutta ennen kaikkea sen verkkokaupasta löytyy ylävalikosta: langat, tarvikkeet, neuleohjeet, sukkalangat, vastuullisuus, neulomo, neulekoulu ja uutiset. Langoista löytyy monia eri tuotekokoelmia, kuten Classic, jossa esimerkiksi Novita Nalle- ja Novita 7 Veljestä-lang. Classic collectioniin sisältää myös kaikki muut sukkalangat. Natural collectionissa on kaikki 100 % luonnonkuidusta luodut langat. Seasonal collectionin riippuva kaudesta, ja campaign-langat ovat siis kampanjalankoja eli myynnissä vain rajallisen ajan. Lisäksi löytyy myös kalalankaa. Lisäksi verkkokauppa myy tarvikkeita neulomiseen, kuten neulepuikkoja ja virkkuukoukkuja, neuletarvikesetit ja mm. silmukkamerkit, rivilaskurit, tupsukehikot ja muut tarvittavat oheistuotteet. Neuleohjeet kategoriasta löytyy aloittelijalle ja muita ilmaisia ohjeita, miten pystyy tekemään itselleen esimerkiksi neulepaidan. Lisäksi alhaalla näkyy tuotekategoriat tarvittavista tuotteista kyseistä tarviketta varten. Novitan verkkosivusto on varsin tuhti sen suhteen, mitä tulee tietoon ja informaatioon. Sieltä löytyy artikkeleita esimerkiksi sukkalangasta, mikä tekee sukkalangasta erinomaisen kutomiseen. Vastuullisuusosiossa kerrotaan miten itse yritys pyrkii hiilineutraaliksi ja muusta ympäristötietoisuudesta. Neulomossa voi seurata muita neulojia ja miten heidän projektit sujuukaan, ja sieltä löytyy lisää tietoa siitä, miten tehdä esimerkiksi neulepaita. Neulekoulussa voi oppia esimerkiksi neulonnasta, virkkauksesta, huovutuksesta, viimeistelystä, sanastosta ja pesu- ja hoito-ohjeista. Uutiset osiosta löytyy kaikkea neulomiseen ja Novitaan liittyviä uutisia.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Novitasta
Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.