NEOLINE

Kaikki arvostelut

NEOLINE

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

NEOLINE

Liikenteessä näkee paljon uusia innovaatioita tekniikan puolelta. Varsinkin kaupungeissa sähköskuutit ovat vallanneet katukuvan. Myös autoilijat ovat saaneet paljon lisää tekniikkaa autoihinsa ja ne ovat todellisia multimediakeskuksia, joita on tuunattu kojelautakameroilla ja muilla varusteilla eteenpäin. Oletko harkinnut uusien teknisten innovaatioiden ostamista? Tällaisia tuotteita myydään ympäri verkkoa erilaisissa kaupoissa. Kaikkein hankalinta on tietää, mistä lähteä ostamaan esimerkiksi sähköskuutti tai kojelautakamera. Yksi tapa löytää oikea toimittaja on tutkia toisten käyttäjien kokemuksia ja lukea heidän kirjoittama arvostelu tuotteesta tai toimittajasta. Hyvä palaute kertoo nopeasti, millaisesta toimittajasta tai tuotteesta on kyse. Voit myös vertailla yrityksiä ja olemme tehneetkin sinulle yhteenvedon yrityksestä nimeltä Neoline. Kerromme, minkälainen yritys se on ja mitä tuotteita voit ostaa Neoline verkkokaupasta. Käymme läpi, miten otat yhteyttä asiakaspalveluun, jos sinulle tulee ongelmia. Tämän jälkeen voit itse päättää haluatko tilata tuotteita kyseiseltä toimittajalta.

Tietoa Neoline
Neoline on Euroopan ja Pohjois-Amerikan sekä CIS alueen johtava teknologia toimittaja, joka on erikoistunut toimittamaan ja kehittämään innovatiivista elektroniikkaa autoteollisuuteen. Yritys on perustettu vuonna 2007 ja silloin sen pääasiallinen fokus oli navigaattoreissa. Vuoden 2009 jälkeen se on kehittänyt ensimmäisen kojelautakameran ja lanseerannut sen Venäjän markkinoilla. Yritys on siitä asti kasvanut isoksi toimittajaksi nykyisellä toiminta-alueellaan. 

Tuotteet ja palvelut Neoline
Neoline verkkokaupasta voi ostaa erilaista elektroniikkaa kuten erilaiset tutkat autoihin, kamerat kojelaudoille, sähköskuutit, varaosat ja tarvikkeet. Hybridikamerat toimivat niin kojelautakameroina kuin myös skannereina, jotka tunnistavat nopeuskamerat tai poliisitutkat. Kaupassa on useita erilaisia kojelautakamera malleja sekä erilaisia sähköskuutteja. Kaikilla tuotteilla on Neoline yrityksen kahden vuoden takuu. Tämä tarkoittaa, että tuotteet voi korjauttaa, missä tahansa sertifioidussa korjausliikkeessä.

Verkkokaupasta voi tilata kaikkia tuotteita normaalin verkkokaupan tavoin. Verkkokauppaan voi rekisteröityä käyttäjäksi tai tilata tuotteen suoraan. Toimitusmaksut ovat Suomeen 5 euroa per lähetys, joka on aina tasa summa. Toimitusaika tuotteilla on Eurooppaan noin 4-5 arkipäivää. Tuotteiden käsittely aika on kuitenkin tietyissä tapauksissa 5 työpäivää ja joissain 10 työpäivää. Tämän jälkeen tuotteet ovat toimitettavissa, jonka jälkeen toimitusaika-arvio pätee. Tuotteet voi maksaa joko PayPal palvelulla tai pankki- tai luottokortilla.

Neoline tarjoaa kattavan määrän teknistä tietoa ja tukea asiakkailleen. Jos sinulla tulee kysyttävää takuisiin, tuotteiden käyttöön tai ostoon, asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä verkkolomakkeen avulla. Huoltokeskukseen voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla ma-la klo 10-18 välillä. Tekninen tuki palvelee myös puhelimitse ja muut tärkeät yhteystiedot löytyvät verkkokaupan tukisivuilta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Neoline
Monet hankkivat tuotteensa nykyään verkkokaupoista ja jotkin verkkokaupat eivät toimita haluttua laatua tai tuotteet jäävät kokonaan saamatta. Miten voimme varmistaa, että verkkokauppa on luotettava. Kannattaa lukea toisten käyttäjien kommentteja. SuomiArvostelut sivuilla rehelliset käyttäjät kertovat omia kokemuksiaan verkkokaupoista. Myös sinä voit jättää omat kommenttisi, jos olet esimekrikis ostanut Neoline verkkokaupasta tuotteita. Olivatko tuotteet niin laadukkaita kuin kauppa lupasi? Saitko tuotteet toimitusajan puitteissa. Tällaiset palautteet ovat tärkeitä myös toisille, jotka ovat ajatelleet tilaavansa tuotteita Neoline verkkokaupasta. Myös palveluntarjoaja saa hyvää palautetta omasta toiminnastaan ja pystyy sen avulla parantamaan omia palevluitaan. Suosittelemme myös vertailemaan eri verkkokauppoja keskenään. Tällä tavalla voit saada selville, missä kaupassa on sopivimmat tuotteet sinulle sekä parhaat tarjoukset, joita et halua menettää. Kannattaa kuitenkin käydä myös verkkokaupan sivuilla lukemassa kaikki käyttöehdot ja toimitusehdot, jotta voit olla varma, mistä joudut maksamaan. Jätä siis omat kommenttisi tai lue toisten käyttäjien kommentit ja varmista itsellesi parhaat tuotteet ja kaupat.